• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia ÉDes!
    Bocsi hogy ilyen későn reagálok egy ilyen szép kis beszámolóra.
    Mindig jól esik ha valaki ennyire jól érezte velem magát, mert igyekszem én is felszabadult lenni, és élvezni az együtt eltöltött perceket. És persze némi kémiával ez remekül tud működni.
    Remélem lesz még több alkalom is!
    Csokollak! Misty

  • Egyeztetés:

    Már nagyon rég célkeresztben volt, de pont akkor tűnt el amikor meg akartam látogatni. Egyeztetés könnyen ment mert kollegina is kezeli a telefont. Korrekt tájékoztatás. Randi előtt még megerősítést kérnek, de ezzel nincs gond.
  • Megközelítés:

    BKV-t választottam mert azzal elég jó. A Nyugatitól vagy Jászaitól pár perc gyaloglás ami a tavaszi időben még jól is esett.
  • Helyszín:

    Régi bérház. A lakás cselesen megjelölve. A belső viszont nagyon jó. A tetthely igazi belvárosi proli pornóforgató helyszín. Vörös falak, bőr ülőgarnitúra, masszázs ágy, matrac, van itt minden. Ezt antik kiegészítők díszítik, ami ad egy plusz hangulatot az egésznek. Fürdő célnak megfelelő, szájvíz van.
  • Lány külseje:

    A lényeg. Tehát a poént nem én lövöm le: élőben az igazi. A képei is visszaadják, de egy 100%-os dög, ahogyan kinéz. Mindene rendben van, a ruha is amiben fogadott.
  • Action:

    Volt itt minden. Megérkezés után fel akartam falni. Volt is kóstoló, és gyors terepszemle. Aztán elmentem fürdeni. Visszaértem a fürdőből a vitorlásommal, amit hamarosan jobban meg is vizsgált. Ez után megszabadultunk a harisnyáján kívül minden ruhadarabtól (elég gyorsan), közben hol ő volt az én számban hol fordítva. Kértem a megfelelő munkavédelmi szerelést, mert a szája életveszélyes. Az ölembe ült, aztán éreztem hogy így nem lesz hosszú a történet. Így is lett, egy nagy durr ment a gumiba. Utána egy kis tisztálkodás után ment az újrázás. Na itt már volt minden. A szoba összes zugát felfedeztük. Nagyon hajlékony és minden pózból jelesre vizsgázna. Kicsit melegem lett (az éjszaka ment a fűtés és ezért és másért is...). Néha megpihentem a szájában, de a szex része non plusz ultra, tökéletes. Még el is hittem hogy élvezi ő is a dolgot. Nagyjából olyan habitus az ágyban mint én, ezért nagyon jól kitöltöttük az órát. A végén a szája segítségével lett végem, az örök kedvenc 69-es sláger közben.
  • Elszámolás:

    Nincs hiányérzetem, első vendégként sem kérte hogy előre rendezzem, korrekt
  • Összkép:

    Az istennőt nem azért nem kapja meg mert nem az, hanem mert nem lehet 2 ilyen titulus. Tényleg aki eddig elolvassa, őt is vegye az istennőm közé, mert egy igazi gyöngyszem. Gyönyörű (ja, és nagyon szép tetkója is van), kedves, nagyon jól mozog, nagyon jól reagál, jó a hangja, a teste, mindene. Ja és gyönyörű is, meg gyönyörű. A dögöset majdnem elfelejtettem, köszi, egy igazi élmény voltál a reggeli kávém helyett.
Happy Massage