• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavakat!
    Örülök, hogy jól érezted magad velem legalább annyira,mint én Veled!
    Arról, hogy letepertél a szőnyegen arról én nem tehetek,én csak hagytam magam ;)
    Remélem a lazulás is legalább annyira jól esett utána abban a jó meleg vízben!
    Aztán ha újra fürdő-túrát tartasz, mindenképp nézz be előtte! :)
    Ölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Pár nappal előtt online jelentkeztem be, másnapra már kaptam pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, egy kis utca a Hungária és Nagy Lajos között. Parkoló dögivel, ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy háromemeletes panel emelete. Nem egyedül van, de én nem láttam, sem hallottam mást a lakásban. A szoba egy nagy francia ágy, meg némi más bútor ami kell, nagyon otthonos, a kellemes együttlét biztosítva. A fürdőszoba rendben, mint otthon.
  • Lány külseje:

    Magas, vékony, hosszú combú, eszméletlen szép, nagy mellek, picit nagyon rövid haj, de aranyos. Egy átlátszó semmiben volt, melltartó bugyi combfix fekete színben. Na meg a fülbedisz.
  • Action:

    Mosolyogva nyitott ajtót, 2 puszi és be a tetthelyre. Nem szoktam előre adni az ajándékot, de mivel, ő ezt kifejezetten kérte a bemutatkozásában, egy csoki kíséretében letettem. Miután letudtam a kötelező tisztálkodást, vissza a baszobába és nekiestem. Állva kezdtünk csókolózni, nagyon jól csókol. Nem csak nyelvcsapkodás. Nem tudom hogy mi volt velem, de ez a csók igencsak felizgatott, Dóri meg ezek után lejjebb ment és ahogy bekapta a farkamat, az már a mennyország volt. Köpködős, franciázós, szembenézős, ahogy kell. Ott mindjárt a padlóra tepertem és birtokomba vettem a punciját a nyelvemmel. Mindenféle pozícióba állította a punciját, tolta a számba, ahogy tudta, én meg csak nyaltam, nyaltam. Jó lehetett neki, mert adott hangot is róla. Aztán fel az ágyra, és ott folytattuk, hol én voltam az ő szájában,hol fordítva. A vége az arcára került. Szétkente, megtörölgette magát, és mellém feküdt.No de ez a pihi is abból állt, hogy bújt hozzám, puszilgatott, egy pillanatig sem hagyott érintés nélkül. És elkezdte az újra élesztést. Nem éreztem magamat még felkészültnek, de nem tudtam, meg nem is akartam ellenállni. Sok kezezéssel nekilátott egy vad franciának, majd amikor kértem hogy mélyebben vegye be, rögtön tövig bekapta és lenn tartotta, köpködte, nyálazta. De én már kívántam a punciját, gumit húzott, beleült és nagyon megdolgozott. Nem tudtam volna így elmenni, így lekapta a gumit, és egy fergeteges franciával bevégeztetett. Ezt hívják leszopásnak. Az egész dolog fél óra alatt lejátszódott, azután simogatás,egy kis masszázs és a végén egymás mellett fekve a Twean Peaks zenéje.
  • Elszámolás:

    Előre, picit átlag felett dehát leírtam. Brutális.
  • Összkép:

    Egy új élménnyel gazdagodtam, Dóri ajánlott azoknak az MT-knek, akik szeretik a vad sexet, de Dóri tud nagyon bújós is lenni. Felejthetetlen kategória.
Happy Massage