• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedvesem!
    Nemcsak személyesen,de a beszámolóddal is elkényeztetsz.
    Köszönöm Neked a csodás délelőttöt és a rengeteg figyelmességet.
    Továbbra is régi vágású,klasszikus úriembernek tartalak,ami a mai őrült világunkban sajnos "hiánycikk"
    Indítanod kellene egy fórumot itt az oldalon"Tanácsok,útmutatás randevúhoz"címmel-sokan tanulhatnának Tőled
    Itt vannak előttem az ajándékaid és nem tudom a mosolyt letörölni az arcomról:-)Örülök,hogy ismét megtiszteltél a látogatásoddal.
    Vigyázz magadra és nagyon-nagyon várlak újra!

  • Egyeztetés:

    Már elég régen Itt az oldalon ismertem meg Ebit. Több esetben írtunk egymásnak privát levelet. Korábban telefonon is váltottunk néhány szót. Most azonban privát levélben javasoltam neki két időpontot, amiből az egyiket azonnal vissza igazolta. Annak ellenére, hogy több napig, talán hétig nem volt aktív a hirdetése, siker koronázta a találkozó létrejöttét.
  • Megközelítés:

    Mint általában legtöbbször most is tömegközlekedéssel mentem a randevú helyszínére.
    Vidéki lévén: volán busz, 2-es metró, 4-es metró. A metró megálló megálló szinte a kapuban van.:-))
    Ezenkívül rengeteg BKV lehetőség van. 6,18,41 49 villamos,7,27,41,33 tb. busz. A tér egy híres Magyar író, költő nevét viseli, tőle ismertük meg a Sári bírót,a Kerek Ferkót,Rokonok, Róozsa Sándor lovát ugratja, Hét krajcár.stb :-))
  • Helyszín:

    A ház a tér frekventált helyen van,szinte nem lehet eltéveszteni.egy több emeletes házról van szó.a bejárat mindkét oldalán üzlet-üzlet hátán.Az épületben lift működik.A lakás:előszoba,akció szoba,fürdőszoba.Valamennyi helyiségben patyolat tisztaság uralkodik.Az akció szobában francia ágy,egy kanapé asztal stb. Fürdőszoba tiszta,rengeteg tusfürdő,szájvíz poharakkal.Hatalmas illatos törölköző.
  • Lány külseje:

    Ebi egy csodálatos. Gyönyörű lány, aki csupa mosoly,
    kedves,és szuper intelligens.Tudni kell róla,hogy az egyetem befejezésének utolsó óráit tölti.Ez persze nem jár együtt az intelligenciával.Ö már a családi neveltetés,és a sok olvasás,ami e gyönyörű hölgyet okossá tette.Egyszóval sok oldalú,és kivételes intelligenciával rendelkezik.
    Hogy mi tetszik rajta?Nagyon szép arc,szép mellek,arányos test,gyönyörű szemek,és hosszú barna haj.
  • Action:

    Amikor a liftből kiléptem,néhány méterre nyílott a
    bejárati ajtó és mögötte egy gyönyörű lány puszival köszöntött. Be invitált az akció szobába és hellyel kínált. Az ágy végével szemben van a kanapé, én oda, ö az ágyvégére szembe vele. Úgy foglalt helyet, hogy szinte össze ért lábunk kezünk, és a csókokra lehetőségünk nyílott. Egymás szemébe nézve hosszant, elkezdtünk csókolózni, néha felálltunk és úgy, aztán vissza ültünk. E közben én átnyújtottam a virágot, és szerény ajándékom. E közben hosszan beszélgetve a világ dolgairól. A szobában több gyertya és halvány fény adta meg a hangulatot. Ezt követően a fürdőszobában elvégeztem a tusolást, majd Ebi követett, és szobába érkezésekor állva, hosszan fojtattuk a már korábban elkezdet csókolózást. Kezemet megfogta, menjünk az ágyra mondta. Az ágyra érve én elkezdtem a lenge ruhájából kicsomagolni, és a ciciket nyelvemmel kényeztetni. Lassan az egész testét nyaltam faltam, eközben Ebi végig hangokat adott, én közben megérkeztem a finom mézédes kelyhéhez. Itt nyelvemmel hosszan munkálkodtam, időként ujjammal besegítettem, a hangok tovább hallatszottak. Most én jövök mondta, mert érzem, hogy a százados nagyon vigyázzba áll, és már is rácuppant és valami csodálatos Franciskába kezdet előbb körbe nyalogatta, majd teljes hosszába szopogatta. Majd védő ruhát húzott és szembe ülve elkezdett lovagolni, egy idő után kérésére hagyományosba fordulva hosszan szeretkeztünk. Végül ismét francia, ami csodálatot érzés, ahogy csinálta. Végül ajkai között lett végem.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag borítékba, az asztalra helyeztem el. És az ottlétemig ott is maradt.
  • Összkép:

    Csodálatos érzésekkel távoztam. Egy csodálatos hölgy kiváló szeretkezésben volt részem. Köszönöm Te kivételes gyönyörű lány.
Happy Massage