• Hajnalka

  • Beküldte:
  • Hajnalka reagálása

    szia :) köszönöm szépen beszámolod, a raffaello viszont már elfogyott :(.legközelebb pedig nem hagyom magam,nem mardhat 2:0 az állás :) örülök hogy jól érezted magad. sok sok csók

  • Egyeztetés:

    A délelőtti órákban hívtam, és második próbálkozásra fel is vette. Másnap délutánra kértem és kaptam egy 90 perces randevút. Kedvesen tájékoztatott még a részletekről, aztán a jól végzett munka örömével búcsúztunk el.
    A helyszínre pontosan érkeztem, és itt támadt egy kis riadalom, mert pár percig nem vette fel a telefont. Ugyanis még zuhanyzott a drága, de aztán úgy 5 perc után visszahívott, és nagy elnézéskérések közepette benavigált a lakásba.
  • Megközelítés:

    A ház a Kikához közel, egy mellékutcában van. 1-es és 14-es villamossal, buszokkal jól megközelíthető. Autóval parkolni az utcában is lehet, úgy rémlik ingyenes. De a Kika parkoló udvara sincs messze, és az biztosan nem fizetős. Én is itt tettem le a gépsárkányt.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésű házban helyezkedik el, ahol Hajni egyedül fogad. A lakás maga egyébként hatalmas, 2 elfüggönyözött hálószoba és 1 nappali is a hancúrozók rendelkezésre áll. És akkor a jókora konyhapultról még nem is beszéltünk… Látszik, hogy még csak nemrég költözött be, mert 1-2 dolog még megoldásra vár (pl nagyon egyedi a napvédelmi megoldás az erkélyajtón kívül).
    A fürdő kulturált, kád és zuhanyfülke is rendelkezésre áll, tusfürdők, törülköző semmi kivetnivalót nem hagyott maga után.
  • Lány külseje:

    Hajni magas, karcsú lány, mosolygó szemekkel, selymes, félhosszú barna hajjal, formás, izmos lábakkal. Cickói kisebbek, de feszesek, formára pont kézbesimulóak. Érkezésemkor apró rózsaszínű fehérneműben fogadott.
  • Action:

    Érkezésemkor Hajni nagy öleléssel fogadott, amit heves puszik is követtek, mikor kiderült, hogy hoztam neki egy doboz Raffaellot, a kedvencét. Röviden átbeszéltük, mit is szeretnék, aztán törülközőt kaptam, és bevettem magam a fürdőbe. Mire a tisztálkodásból visszatértem, ő már a franciaágyon hasalt, és a lábát lógázva, kacéran nézett rám. A törölközőt, mint idegen tárgyat gyorsan eltávolította rólam, aztán simogatni kezdtük egymást, miközben beszélgettünk. Aztán szó szót követett, mi pedig apró csókokat váltottunk. Mígnem azon kaptam, hogy már a szerszámomat nyalogatja. De nem ám csak felületesen, hanem igen elmélyülten kezdte végigszopogatni, ízlelgetni a tövétől a hegyéig és vissza. Egész speciális technikája van, és közben persze időről időre figyelte a reakciómat.
    Elég hosszan eltevékenykedett így, mígnem egy erőteljes mozdulattal a hátára penderítettem, és én kezdtem csókolni, ahol értem, le egészen a kelyhéig. Ez igencsak tetszett neki, főleg mikor ujjazni is elkezdtem. Hol halk, hol hangosabb nyögésekkel tudatta velem, jó felé járok, olykor pedig maga is besegített a kezével. Majd egy pillanatnyi szünetben megért, dugjam meg keményen. Úriember pedig egy hölgy ilyen kérését nem tagadhatja meg… Úgyhogy gyorsan óvszert húztunk, ő pedig hasra fordult és úgy nézett vissza. Mivel eléggé fel voltam már izgulva, nem tartottam ki sokáig, nyögései és biztatásai közepette benne lett végem. „Milyen irigy vagy te!” nyögte be ál-durcásan, mire mindketten nevetésben törtünk ki.
    Pihenésképpen beszélgetni kezdtünk, majd felállt, és eltűnt… mint kiderült a Raffaellos doboznak ment neki keményen, de végül én is kaptam belőle. Közben kiderült, hogy a szabadidőnket elég hasonló módon töltjük, így olyan jól elbeszélgettünk, hogy már-már kérdéses volt, lesz-e második nekifutás.
    Végül aztán csak rátereltem a szót, mire sebtiben életet lehelt halottnak látszó férfiasságomba. Javaslatára a nappaliba tettük át székhelyünket, ahol a méretes kanapét tettük próbára számos pózban. De micsoda próbatétel volt ez?! Gyorsan kiderült, hogy Hajni a keményebb szexet szereti igazán, de nemcsak kedveli, hanem bírja is. Sőt folyamatosan biztatott, vagy éppen kért, hogy fogjam meg keményen és intézzem… Hát lehet ezt sokáig bírni? Nekem nem ment.
    Kicsit szomorúan vettük tudomásul, hogy 0-2 lett a vége, de már a helyszínen jelezte, hogy szeretne visszavágót…
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt ajándékot érkezéskor – ahogy mindig – letettem a komódra. Távozásomkor még ott volt. Normál ajándék, minőségi szolgáltatás.
  • Összkép:

    Hajniban egy kedves, szexuálisan kicsit túlfűtött lányt ismertem meg, akivel nemcsak az ágyban, de azon kívül is jól lehet múlatni az időt. De az ágyban mindenképpen. Fogyasztásra erősen ajánlott!
Happy Massage