• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel reggel 8-tól lehet hívni, 8:02-kor hívtam, hamar megegyeztünk a 10 órai találkozóban. Ez az időpont időközben kérésére 10:30-ra módosult, de nem zavart, nem siettem sehova :)
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, autóval, BKV buszjárat is van a környéken, parkolás fizetős, de viszonylag közel meg lehet állni.
  • Helyszín:

    A környék jellegéből adódóan a helyszín szép, tiszta, kulturált. A lakásra szintén nem lehet panasz, zuhanyzó tágassága méretfüggő, de nekem még pont elég volt. A szeretkezés franciaágyon történik.
  • Lány külseje:

    Már a telefonbeszélgetésünkkor tudtam, hogy ma jól választottam, aranyos tinilány hangja van, megjelenéséra a természetesség jellemző, nincs megjátszás, nincs plasztika, stb. Emellett mindig mosolygó, értelmes lány, sokan barátnőnek is elfogadnánk :)
  • Action:

    Fürdés után gyorsan lekerült a törcsi a derekamról, Ő lefürödve várt, szintén egy szál törölközőben. Szinte azonnal ugrott a nyakamba, és már csókolóztunk is. Csókja tüzes, ajkai puhák, mint a bársony, szerettem a nyelvjátékot játszani vele. Lefektettem az ágyra, franciaórám megkezdése céljából. Franciát jól fogadja, hamarosan apró sóhajok hallatszottak felülről, tudtam, jó úton vagyok. Ezután Ő franciázott nekem, a környéket sem kihagyva! Mondta, hogy a mélytorkot most tanulja, még gyakorolni kell. Úgy éreztem már jó úton halad eme technika elsajátításában is. Hamar 69-be fordultunk, majd mielőtt végem lett volna gumit kértem. Misszionáriusban kezdtük bemelegítés képen, itt is tapasztaltam a már hallott sóhajokat, de ami még izgatóbb volt, hogy most is végig mosolygott, néha lehunyt szemmel, néha kinyitva, ilyenkor nagyon jó belenézni a szép szemeibe. Átváltottunk kutyusba, majd az első menetet franciásan fejeztük be, én az ágy szélén ülve, Ő előttem térdelve, kézzel-szájjal végzett ki. Szünetben hamar találtunk közös témát, majd 15 perccel az idő lejárta előtt visszakérezkedtem barlangocskájába, misszionárius-lovaglás volt a felállás, a végére visszafordultunk misszibe, és gumiban végezték az utódok. Hagyott lenyugodni, törlőkendővel letakarítottam magam, s mivel lejárt az időm, öltöztem és tipli.
  • Elszámolás:

    Elszámoltunk, Ő meg sem említette. Mértéke pesti átlag, érték arány magasan jobb az átlagnál.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy ma Tündét választottam szeretőül, benne egy olyan cserfes lányt ismertem meg, aki remélem sokáig fog még minket boldoggá tenni. Maradjon mindig ilyen, és mindenki elégedetten fog tőle távozni.
Happy Massage