• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis minionka. Örülök hogy megismerhettelek, a veled töltött idő csupa móka és kacagás, valamit telis tele élvezet volt számomra is! :)
    Köszönöm azt a sok finomságot is amivel megleptél, valamint a virágocskát amiben nap mint nap gyönyörködök azóta! :)
    A kalandos érkezésed szerencsére pozitív véget ért, gondold el, ha a másik lépcsőházba beengednek és ott egy idős nénike nyit neked ajtót.... Lett volna ott meglepetés! :)
    Remélem legközelebb már ebben se lesz hiba, mert ugye lesz legközelebb... Ugye?! :) Tudod... A metró és a pályaudvar is közel van... ;)
    Pusszancs, vigyázz addig is magadra!

  • Egyeztetés:

    Levélben bővebb infó mindenről ami engem érdekelt.
    Telefonon hívtam, amit két csörgés után fel is vett! :) Édes hangon köszönt. Kérdeztem, hogy rá ér és rám ér-e egy óra múlva. A válasz igen volt! Gyors megbeszélés, majd GO!!!!! Negyed órával előbb érkeztem, de nem volt gond!
  • Megközelítés:

    A 7 és a 7a busz szinte a ház előtt tesz le. A többi busz egy megállóval odébb, ami csak pár száz méter. Eggyel nőt a jármű fajták száma, mert bekerült a 4-es metró is a csapatba! :) Szintén pár perc Niki fészkétől! :) Őszinte leszek a parkolást nem figyeltem. De biztos lehet azt is! :)
  • Helyszín:

    Panel ház! A bejutás Nikihez poénosra sikeredet! :) Ilyen még nem történt velem, de ez van. Egy kapuval arrébb mentem, és rossz helyre csengetem a kaputelefonon! Még jó, hogy senki nem vette fel! :) Hiba korrigálva és pár perc múlva már Nikinél landoltam! Amúgy a bejutás könnyű és senki nem mászkált! Biztos mindenki metrózott! :) Lift van! A lakás 2 szobás egyszerű panel! Semmi extra. Kedvesség és tisztaság fogadott. Tusfürdő választék van és száraz a törölköző is!!! :)
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek! Teljesen vissza adja Niki szépségét, de élő valóságban gyönyörű és vadítóan szexi is! Fekete szexi fehérneműben fogadott. Nem tudtam eldönteni mit nézzek Nikin. A szemeit vagy a melleit! Mind a kettőnek a rabja lettem! :) Tökéletes lány tökéletes adottságokkal! :)
  • Action:

    A poénos érkezésem egyből oldott hangulatot teremtett. Ajándékaimat egyből átadva beinvitált a szobába. Leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk sok mindenről egyszerre. Én úgy éreztem mintha régóta ismernénk egymást pedig most voltam először nála. Lépjünk a tettek mezejére gondolván. Törülköző majd go zuhanyozni. :) Szobába visszatérve Niki az ágyon várt a fekete fehérneműben, amiben fogadott. Ágyon landolva csókkal köszöntöttük egymást. Köszöntem az ikreknek is, puszi a jobbra és a puszi balra (Incinek és Fincinek)!
    Niki hanyatt fektetett és kényeztetett! A francia tudása kimagasló, mert minderre figyel! Istenien és finoman csinálja! A kebelszex is egy igazi élmény, szinte az ember alig tudja magát visszafogni nehogy idő előtt elmenjen! :) Kölcsön kenyér visszajár gondoltam magamban! Most én kényeztetnélek mondtam Nikinek, mire ő azt mondta, hogy nem! Csak néztem ki a fejemből értelmesen, hogy ezt most miért? Niki látta a döbbenetet az arcomon és el kezdet nevetni. Csak vicc volt mondta! :) Na jó akkor gyerünk! Niki hanyatt feküdt és én jöttem. Inci és Finci puszilgatása és kényeztetése után lejeb vettem utam. Niki Édes kelyhe felé. Közben a köldökében találkoztam egy piercinggel, majd lent megtaláltam a párját is! :)
    Elkezdtem a nyelvórát. Én nagyon élveztem azt, hogy örömet adhatok. Niki is élvezte! Nagyon is! Rövid a hajam, de Nikinek még is sikerült beletúrnia amikor valahol a gyönyörök országában járt! Öröm volt hallani, ahogy élvez és élvez! Valamit biztos jól csinálhattam! :)
    Jó pár perc múlva előkerült a gumi. Én hanyatt Niki pedig pacizni kezdett! Nagyon jól mozog! Nagyon tudja mi kell a férfi embernek! Nem is kellett sok, hogy kivégezzen. Pár percig szólni sem tudtam! Niki csalafinta mosolya elárulja, hogy örömmel veszi ha kikészíthet! :) Szakszerű tisztogatás után ágyon egymásmellé feküdve és egymást simogatva beszélgetni kezdtünk. Nagyon jó beszélgetőpartner is!!!
    Készen állva a második menetre megint kaptam egy isteni franciát!!! Majd nem elmentem, de ezt nem árultam el! :) Kérdeztem Nikit, hogy még egy kényeztetés jöhet e? Mily meglepő nem ellenkezett!
    Megint kitettem magamért mert hangoskodott kicsit Niki! :) Az Angyalka repült! :)
    Gumi és misszionárius pózban kezdtünk. Majd láb a nyakba és így folytattuk. Megkérdeztem, hogy hátulról folytatjuk e? Niki válasza: igen szeretem! Én is , de ez a gyengém és gondolom nem vagyok vele egyedül! :) Mikor Niki megfordult már tudtam, hogy itt nekem végem lesz hiába a másodig menet. Eszméletlen és leírhatatlan, hogy milyen gyönyörű látványt nyújt Niki hátúról! Először lassan, majd gyorsítva a tempón haladtam(unk) a csúcsig ami nem volt már messze! És elértem a gyönyört és azt kívántam, hogy soha ne legyen vége!:)
    Sajna elrepült az idő így hát készülődtem és távoztam!
  • Elszámolás:

    Az asztalra lerakva érkezésemkor, és ott is maradt távozásomkor is. Jó ajándék, jó döntés! :)
  • Összkép:

    Korábban értem oda, és később is távoztam a megbeszélteknél, de ez nem okozott gondot Nikinek!
    Kiderült, hogy aznap én voltam az első és utolsó vendége is mert elméletileg nem rendelt! Ez nagy megtiszteltetés a számomra, hogy engem fogadott!
    Remélem nem okoztam neki csalódást, semmilyen téren!
    Én személy szerint nagyon jól éreztem magam! Niki egyszerűen nem csak jó, hanem nagybetűvel NAGYON JÓ!!!!
    Niki Angyalom (Vadangyal)!:)
    Köszönök mindent neked! Az élmény örökre megmarad!
    Pusszzzancs!!!!
Happy Massage