• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen a hírportálokat olvasgattam, mikor rájöttem, hogy mennyire tele van a tököm. Erre két gyors megoldást láttam, az egyik a sufnituning, ami költséghatékony, a másik a külső szakértő bevonása. Szóval már gépeltem is a megfelelő weblap címét, hamar rá is találtam Izára. Elsőre felvette, mint utólag kiderült, ő volt a készülék másik oldalán. Részletesen tájékoztatott a lehetőségekről, ajándékokról, és a címről. Mivel én már úton voltam felé, nem hagytam neki sok időt a készülődésre. Természetesen ez nem jelentett gondot.
  • Megközelítés:

    IX. kerület, egyetem környéke, az Üllői út és a Mester utca közötti terület. Én kocsival mentem, könnyen találtam parkolót, de szerintem tömegközlekedéssel sem okozna gondot eljutni Izához.
  • Helyszín:

    Újszerű (vagy felújított) épület, körfolyosó. Ajtón belül kellemes félhomály, gyertyafény, természetes tisztaság, nagyon meghitt hangulat. A fürdőben zuhanyzófülke kielégítő tusfürdő választékkal. Egyszóval hibátlan.
  • Lány külseje:

    Szexi csipkés fehérneműben fogadott. Rögtön feltűnt a ruganyos, sportos alakja, ragyogó szemei, és szinte állandó mosolya. Egyből tudtam, hogy nem nyúltam mellé. Mivel már a telefonban is nagyon közvetlen volt a hangulat, ez csak fokozódott a személyes találka során.
  • Erotikus masszázs:

    Relax masszázsban egyeztünk meg, a hangulat fokozása érdekében halk zene szólt. Előre elkészített tatamin helyezkedtem el, és legeltettem a szemeimet a tökéletesen beállított tükrök által biztosított kilátásban. A masszázs a teljes fehérnemű szettben került bemutatásra. Talpamnál kezdődött, majd lassan haladt felfelé, el el időzve a térdhajlatnál, fenéknél, lovagló izmoknál. Az érintések esetenként megközelítették a huncut szintet, de azért általában a jólneveltség határain belül maradtak. A hátamon kicsit erősebbre váltott, csak hogy fitogtassa az egyéb masszázsfajtákban is a jártasságát. Nagyjából ekkor került le a melltartó, ami végleg megakadályozta azt, hogy elaludjak. Míg a testem elernyedt, a szemeim intenzíven legelésztek. A masszázs olajjal történt, ami, talán nem kell mondanom, hogy kellemesen meleg volt.
    Mivel már csak egy szál tanga volt Izán, így finoman, még mindig az etikett szabályait betartva kezdte használni a melleit, de még mindig csak a hátamon. Szerencsére már nem kellett sokáig várni az utolsó textildarabka hatályon kívül helyezésére sem. Fel is hívta a figyelmemet a látványra a tükörben, mikor éppen a melleivel a hátamon pucsított…
    Nekem valamiért hidegek voltak a kezeim, így közös megegyezésre kerestünk neki egy meleg helyet… Na ekkor történt a baleset: én bizony eldurrantam, mint egy tinisrác. Nem szoktam így eldurranni, de tény, hogy az utóbbi idők elég ínségesek voltak. Szerintem mindketten zavarba kerültünk, kértem is egy technikai szünetet. Míg zuhanyoztam, mindketten rendeztük a gondolatainkat, és folyt köv.:
  • Levezetés:

    Visszaérkezéskor már egyből hanyatt fektetett, ráült a combomra, és bőven locsolt olajat magára, amit én készségesen és jó alaposan eljuttattam a testének minden szegletére. Veszélyes csúszkába kezdett, miközben sokszor elkalandozott a keze. Ekkor már az etikett minden határát átléptük. A lényeg, hogy tevékenységének hála, kezdtem megint életre kelni. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy ő a hasamon ül, kezemmel simogatom a csiklóját, ő meg éppen az ezredes urat kezelgeti. Mindezt egyre fokozódó intenzitással. Érezhetően partnerem volt az élvezetben, és ha minden igaz, úgy pont mikor ő elélvezett, akkor terítettem be a formás fenekét a magommal. Utána kicsit még mellém feküdt, viszont nekem mennem kellett… Szóval zuhany, öltözés tipli. Mosollyal az arcomon. Kicsit sajnálom, hogy nem teszteltem a francia tudását, de majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Az ajándékról a telefonban tájékoztatott, ami megegyezik az általam ismert piaci nagyságrenddel. A helyszínen, egy dobozba kellett elhelyezni az ajándékot, talán ott sem volt, mikor lebonyolítottam a tranzakciót. Ezzel elejét veszi mindenféle elszámolási vitának (mondjuk nekem még nem volt ilyenem senkivel). Azért kicsit megtoldottam a telefonban egyeztetett ajándékot.
  • Összkép:

    Csinos, odaadó, jól képzett, közvetlen. Örültem, hogy találkoztam vele, mindenkinek ajánlom.
Happy Massage