• Hajnalka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel kétszer csörgettem, a második után magánszámmal visszahívott. Délre beszéltük meg az egyórányi programot. Röviden és korrektül tájékoztatott, habár túlzott kedvessége erőltetettnek tűnt.
  • Megközelítés:

    A cím az itteni térképen megadott helyhez képest 2,2 km-rel arrébb van, így hiába terveztem a tavaszi napfényes gyaloglást, autóba kellett ülnöm. A parkolás fizetős, ezáltal viszont volt hely a kapu előtt, az 1-es villamos pedig csak 2 perc séta.
  • Helyszín:

    Földszintes angyalföldi házak helyén épült belső udvaros modern épület. A tágas lakás hangulatosan berendezett, frissességet árasztó és tiszta. Vágott virág a vázában, mécses lángja lobog. A csendet a vadonatúj ledes tévé hangja töri meg, szerencsére nem a hálószobában.
  • Lány külseje:

    Vékony, magas, arányos testű, kis mellű lány, kellemes arccal. Két dolog fogott meg a külsejében, az egyik legszebb testrésze a bőre, nem derült ki, hogy csinálja, de ilyen makulátlan bőrfelületet ritkán látni Európában. A másik pedig feszes combjainak belső íve, egyik képen sem látszik ez a gyönyörűség, pedig érdemes lenne kiemelni. Még van egy különlegessége Hajnalkának, de ez nem külsőség, mert a lábai között van, lásd az action résznél.
  • Action:

    Törülközőmet a fürdőben hagyva elindultam Hajnalka keresésére, aki a lakás legtávolabbi pontján, a hálóban bújt meg. Egy szál bugyiban hasalt az ágyon, úgy csinált, mintha aludna, vettem a lapot és őt utánozva melléhasaltam, behunytam a szemem és vártam. Mivel nem történt semmi, átnyúltam ágytársamhoz, simogattam nyakától sarkáig mindenhol. Feltérdeltem, hogy két kézzel férjek hozzá, közben csókoltam hátát, derekát, fenekét, combját, mindenét. Fenekénél járva kiemelte magát, beláttam a combok közé és észrevettem nagy-pillangójú punciját. Nem tudtam annyiban hagyni, ezt meg kellett kóstolnom, nyelvem éppen elért odáig, finom volt. A lány mosolyogva, átadva magát az érzéseknek tekergett, ficánkolt egy darabig, majd felemelkedett és átvette fölöttem az irányítást. Megfranciázott, ami nekem kissé selymes és lágy volt, de annyira jó érzéseim voltak, hogy így is hatásos lett. Nem bírtam szabadulni a gondolattól, hogy ezt a lepkét még egyszer a számba kell vennem, kézjellel mutattam a 69-et, Hajnalka értette és fölém térdelt, közben hímtagomat végig a szájában tartotta. Óvatosan beszippantottam Hajnalka pillangószárnyait, akkorák voltak, hogy a szám megtelt vele, nyelvem körözött a pompás csikló körül, a lány pedig élvezett. Csak mikor élvezet közben néha levegőre volt szüksége, akkor engedte el a péniszemet. Idővel előkerült egy óvszer is, Hajnalka megkért, hogy önállóan bújjak bele, sikerült lankadás nélkül felöltözni -már hogyne ha ilyen gyönyörű fenék van az ember keze ügyében. Hátulról kezdtük, a punci nedves és nekem pont megfelelően tágas volt, szépen-mélyen egymásba illeszkedtünk. Hajni biztatására toltam neki rendesen, de hát nem akartam szégyenszemre hirtelen elfolyni, ezért mélyen bennmaradva néha meg-megálltam. A lány hasra feküdt, fenekét kitolva kínálta fel magát, belé hatoltam és óvatosan ráereszkedtem. Hajni végig beszélt hozzám, egy-egy szava elárulta, hogy tetszik neki a helyzet. Gondoltam már a fordulásra, milyen lesz ez az izgalmas vagina szemből? Meg így már hátha lesz csók is… Lett itt minden, beszűkült hüvely, finom csók, Hajni biztató szavai és a kezével széthúzott pillangószárnyak -ezt már nem lehetett sokáig bírni!
    Volt még pár percünk, oldalt fekve szorosan hozzábújtam, átöleltem. Nem sokat beszélgettünk, de jó volt az érintés így csendben is.
  • Elszámolás:

    Előre letettem a komódra, zuhanyzás közben eltűnt onnan. Budapest átlaga.
  • Összkép:

    Van a lányban valami különös, valami fűszer, ami megízesíti az együttlétet, ami kiemeli az átlagból. Jót tenne, ha a kommunikációban közvetített érzései őszintébbek lennének, nem kell mindig a lelkesedni, csak ha tényleg van miért. Viszont amit és ahogy csinál az nagyon jó. Élvezet vele a szex, mert ő tényleg élvezi. Utólag vettem észre az adatlapon a különleges extrát (fisting) és értettem meg az itt tapasztalt sokoldalú női nemi szerv működösét, hát megér egy misét!
Happy Massage