• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Gitta reagálása

    Szervusz Kedves!
    Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat. :)
    Sajnos "szökőévente" egyszer előfordul malőr még nálam is. Lehet a reggel 8 az oka, kávé előtt még kicsit kelekóla vagyok. ;) De viccet félretéve: nagyon nagyon sajnálom, hogy pont sikerült belefutnod egy olyan "igazi nőcis szétszórt" pillanatomba.
    Remélem azért még látlak a jövőben! :)

  • Egyeztetés:

    Mivel reggel nyolctól hirdeti magát, előtte pár perccel hívtam. Rögtön felvette, egyeztettük a részleteket (na ezzel később volt egy kis probléma), és már mehettem is.
  • Megközelítés:

    A Déli pályaudvartól gyalog kb 15 perc, de lehet tömegközlekedéssel is. A buszmegálló 1 percre van, parkolóhelyek az út mentén, fizetősek. Én gyalogoltam.
  • Helyszín:

    Városmajori 4 szintes szocreál panelházban van a lakás. Az előszobából nyílik a 3 szoba, ahol a három grácia az örömszerzést gyakorolja. Ha többen vannak a kuncsaftok akkor a logisztika nem lehet egyszerű... A fürdőszoba nem túl tágas (sőt), de a célnak épp megfelel - végül is nem gyógyfürdőbe mentem. Többfajta tusfürdő, törcsi, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Királynői termet, gyönyörű alak, gyönyörű, mosolygós szemek, ahogy az a nagykönyvben megvagyon írva. Egy szál bugyiban fogadott, így mindent rögtön engedni láttatott. Azt hiszem az utcán sokan megfordulnak Gitta után, tegyük hozzá joggal.
  • Action:

    Gitta megkínált teával, majd elmentem tusizni. Mire visszaértem, a tea gőzölgött, Gitta letekerte rólam a türcsit és "Szerbusz Agy" felkiáltással rögtön szájába vette az akkor még csak félkemény szerszámom. Szenzációs technikával csontkeménnyé merevített, mindeközben megcsodálhattam csodálatos hátsóját is. Ezt követően smár, majd felváltva kényeztettük egymást. Miután a zacsit is körbeudvarolta, újabb támadást indított falloszom ellen, melyet követően a szájába élveztem. Kis pihegés után kiment öblíteni és ezt követte a feketeleves: szabadkozva visszajött, hogy valamit elnézett és csak fél óránk volt, ne haragudjak, de mindjárt itt a következő kuncsaft... Szóval fürcsi és tipli - elég furcsán éreztem magam, mert láthatóan tényleg elég nagy forgalmuk volt, de azért mégsem illik a dolgokat így intézni...
  • Elszámolás:

    Az eltöltött időnek megfelelően fél órányi ajándékot kért, ami amúgy átlagosnak mondható. A félórás élményt abszolút megérte egyébként...
  • Összkép:

    Minden kiváló volt, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy csak fél órát kaptam. Az azért sokat levont az összélményből. Addig viszont kiváló élmény volt.
Happy Massage