• Lola

  • Beküldte:
  • Lola reagálása

    Szia!
    Köszönöm szépen a kedves beszámolódat,Én is nagyon jól éreztem magam!
    Remélem mielőbb láthatlak! :-)
    Szép estét,
    puszi

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment. Elsőre nem tudtam elérni, de diszkréten visszacsörgőt. Telefonba korrektül tájékoztatott a lehetőségekről és kaptam időpontot is. Egy bő óra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni, a forgalom is kedvezett, így viszonylag gyorsan sikerült megérkeznem. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A megadott házszám előtt hívtam, telefonon megadat a kapu csengőt, csengetés után könnyű a bejutás. Tiszta új építésű ház.
  • Lány külseje:

    5*!!! Lola sokkal szebb, mint a képeken, azok nem igazán adják át az igazi megjelenését. Kevés, ha azt írom, szexi, olyan csúcs szuper, igazi ízig vérig NŐ, akit 100-ból 99-en megcsodálnak. A maradék egy pedig azért nem, mert homokos. Magas sarkúban, fehérneműben fogadott, szív döglesztő látvány lábai fantasztikusan szépek, pláne magas sarkúban, harisnyában!!!! Törékeny teremtés, nagyon huncut barna szemekkel, illatos, bársonyos bőrrel, és annyira selymes hajjal, hogy olyat talán még nem is simogattam. Hihetetlen gyönyörű kis cica! Mikor élőben megláttam szabályos bénulat fogott el. Kicsit zavarba is hoztam, így kellemes beszélgetéssel oldottuk a köztünk szikrázó feszültséget.
  • Action:

    Én egy órás csomagra neveztem be, amiben minden földi jó benne van. Nem részletezem, elég legyen annyi, hogy fürdés után kellemes masszás következet, ami simogatás és csókok után kölcsönös, felváltott kényeztetésbe ment át. Tenyerembe illő cicije és popsija hamar feltérképezésre került, a nyalakodás a jelek szerint megtette hatását. Elidőztem. Szereti, ha őt is kényeztetik, amit meg is hálál! Mire rám került a sor, szó se volt nehéz feladatról. Izgalmas csípő mozgásai megtették hatását, tettre kész voltam. Egy kicsit kényeztetett az ajkaival, majd köpenybe bújva meglovagolt, utána hátára fektettem és szemből ölelve szeretkeztünk, végül oldalra fordulva lett végem. Amit nyújt, azt megjátszani nem lehet, Lola tényleg ennyire élvezi a finom szeretkezést, csókokat, cirógatást. Franciája, és a csókja fantasztikus. Puncikája kis vékony, illatos kehely. Szex közben izgatottan veszi a levegőt, nagyon izgató látvány. A szünetekben is teljesen bújós kis tündér, jó közelről be lehet mélyen szívni az illatát, kellemeset lehet vele beszélgetni, közben a lábacskáival is folyamatosan cirógat. Szívesen mesél magáról, igazán nyitott kis teremtés. Ez a lány nagyon megérdemli a gyengédséget! Második menet is következett, konyhában az asztalnak támaszkodva, állva majd az asztalra borulva. Később vissza tértünk az ágyra és ott lett végünk. Úgy tűnt ezt is élvezte, bár nem játssza túl magát, így szerintem 2:1-re nyertem. Csodás szeretős feeling, amit az ajtón való kilépésig megőriz!
  • Elszámolás:

    Maximálisan megéri az ajándékot.
  • Összkép:

    Full full 5* minden szempontból! Ha egy délután vagy egész este el akarsz lazulni és hosszabb kikapcsolódást keresel, maximálisan ajánlott! Röpke menetekre nem, mert sokkal értékesebb nő annál! Vigyázni rá Urak!
Happy Massage