• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis pulykakakas, hasonlóan nagyon jól éreztem magam veled, köszönöm szépen ezeket a csodálatos szavakat! Örülök hogy megismerhettelek, az üzenetet átadom az illetékesnek! :D
    Soraid közt hiányzó "nem" szócska engem nem tévesztett meg, remélem a szövegkörnyezetből senki nem érti félre.... :D
    Örülök hogy új élményekkel, tapasztalatokkal gazdagíthattalak, remélem legközelebb is tudok majd valami újat mutatni! :D
    Vigyázz magadra, sok sok csókocska! :)

  • Egyeztetés:

    Szerencsém volt, egyből felvette a telefont. Azonnal mentem volna hozzá, de mondta, hogy várnom kell, majd rám csörög. Nagyon kedves a hangja, megbeszéltük a részleteket, és hamarosan tudtam is menni.
  • Megközelítés:

    A megadott cím alapján könnyen odataláltam, leparkoltam, ingyenes. 5 perccel előbb értem a kapucsengőhöz, ott felhívtam. Nem volt baj, hogy korábban érkeztem, mondta a kódot és az emeletet, felmentem.
  • Helyszín:

    A lakás átlagos panellakás, a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, a szoba hangulatos, törülköző, tusfürdő, minden rendben. A zuhanytálcában könnyen összegyűlik a víz, mert lassan folyik le, engem zavart, legalább a talpam alaposan meg lett mosva :-). Találtam kirakva szájvizet, használtam is, hátha lesz csók.
  • Lány külseje:

    Az első rendkívüli meglepetés, amikor megláttam: dögös cuccban fogadott, harisnyatartó, harisnya, bugyi, melltartó, valami apró kis felső, ami semmit nem takart, de piszok jól nézett ki. A fényképek pontosak, de élőben nagyobb a varázs. Festett szőke, de nagyon jól áll neki a szöszi. Hatalmas cicik, és csodálatos gyönyörű szemek. Ja, és a mosoly! Nagyon kedves mosolygós. Először találkoztunk, de mintha mindig ismertük volna egymást.
  • Action:

    Most első sorban azért mentem, hogy én kényeztessem azt a szép testet, és nagy ciciket. Azonban egy-kettőre fordult a kocka, elkezdett kényeztetni. Mondom magamban, oké, várjunk egy kicsit, nem kerget a tatár, hagyom magam. A szájvíz nem volt hiábavaló, pajzánul csókolgatott, de nem is ragadt le a számnál. Ahogy lejjebb haladt, a cicijeivel simogatta a kiskakast és a gyémántfélkrajcárokat. Ami ez után jött, az leírhatatlan. Azt kell mondanom, az ő franciája az, ami nekem leginkább bejön, pedig már próbáltam egyet s mást. A finomság, puhaság, technika, erősség, lendület: pont mintha nekem találták volna ki. Közben a cicik simogatják a golyókat. És a legmenőbb: imádom, ha nyalogatják a tövét, de ezt ezidáig sosem csinálta senki úgy, hogy közben a makkom is a szájában van. Hihetetlen volt. Amikor kezdett volna elviselhetetlen lenni, szóltam, hogy most inkább én kényeztetném, mert messze még az óra vége. Cuki tetkó, piercingek, néhány tiszteletkör után elmerültem a nyelvjátékban, közben kezem testén kalandozott, főleg a cicicken. Úgy éreztem, nekem is sikerült hasonló gyönyöröket okoznom, mint amiket kaptam. Aztán megint rám tértünk át. Ugyanaz a csodás francia, majd lovaglás. Ezúttal már hamar megadtam magam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás gyorsan ment. Mivel először voltam nála, előre kérte. Adtam a telefonban megbeszéltet, egy pillanatot sem vesztegettünk vele.
  • Összkép:

    Sajnos jelenleg még nem tudok "jó"-nál magasabb értékelést adni, szívem szerint minimum "felejthetetlen"-t adnék. Full barátnő feeling, elragadó mosoly, gyönyörű szemek, hatalmas cicik, frenetikus kényeztetés. Sajnálom, hogy csak egy órára volt időm, több kellett volna!
Happy Massage