• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Brumm brumm Brumimacim. :)
    Örülök hogy meismerhettelek, remélem még találkozunk, s ismét Inci és Finci közé (is) kaparinthatlak! :)
    Sok sok csókocska, vigyázz magadra, és ne dolgozd túl magad, tudod a sok munka árt az egészségnek! :D Ha úgy érzed túl sok a feszkó, majd segítek kicsit kikapcsolódni! ;)
    Pusszancs

  • Egyeztetés:

    Telefont Ő kezeli. Hamar el lehet érni. Minden kérdésre választ kaptam. Másnapra sikerült is időpontot egyeztetni. Címet már ekkor elmondta. Másnak reggel még megerősítést kért.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helyen van. BKV busz a ház előtt áll meg. Én autóval érkeztem. Ingyenes parkolóhely van bőségesen nap közben is a környéken.
  • Helyszín:

    Tömbház egyik emeleti lakása. A célnak megfelel. Tisztaság, rend. Fürdő kicsi, de rendezett. Bőséges tusfürdő kínálat.
    A tetthely a célnak tökéletesen megfelel. Tágas a szoba, hangulatvilágítás, háttérben zenei rádió szólt. Ággyal szemben tükör, mely bizonyos esetekben kedvező rálátást biztosít az akcióra. :)
  • Lány külseje:

    A fényképek nem adják vissza Niki alakját, csak sejtetik. Élőben még szebb, kívánatosabb, ölelni valóbb, mint a képeken. Igazi Nő, minden porcikája rendben van. Mosolya angyali, alakja ördögi. :)
  • Action:

    Fekete szex összeállításban fogadott. Melltartó, bugyi, harisnyatartó, combfix. Már ekkor tudtam, jó helyen vagyok. :) Mosolya, kedves szavai egyből magával ragadtak. Bemutatkozás után átadtam kis meglepetésemet, melynek láthatóan örült. Cipő levétel után szobába be, majd itallal kínált. Megbeszéltük a részleteket, bár mondtam, hogy rábízom magam, melyen csak kacéran mosolygott.
    Törülközőt megkapván gyorsan elmentem zuhanyozni. Vissza érvén a szobába nem sokat teketóriázott, egyből lekapta rólam a törölközőt és hanyatt döntött az ágyon. Csókokkal kezdtünk, mely igazán élvezetes vele. Végig simogatott mindenhol, majd bemutatott Incinek és Fincinek. :) Segítségükkel tovább folytatta a simogatást. Franciája változatos, foglalkozik a környékkel is. Gyönyörű melleit is aktívan használja.
    Majdnem így lett végem, így gyorsan megragadtam, és hanyatt döntve én kezdtem kényeztetni. Szereti ha kényeztetik, melynek hangot is ad. Igazi élmény húsos ajkait ízlelgetni, miközben az ujjammal kényeztetem kelyhét. A reakciókból ítélve sikerült örömet okoznom neki. Majd gumit felhelyezte rám, és elkezdett lovagolni. Közben hol ajkát, hol Incit és Fincit kényeztettem, vagy fenekét markolva segítettem tartani az ütemet. Majd át papás-mamásba, ahol igazán lehetett diktálni az ütemet. Uhh, ahogy Inci és Finci ugrált, miközben mozogtunk. Ezt látni kell. És érezni. Majd kértem, mellei között legyen végem. Készségesen eleget is tett kérésemnek. Az ágy mellé állított és így végzett ki. Pihenésképpen hozzám bújt és beszélgetünk minden féléről. Majd kezei elkalandoztak, és kérdezte, kipihentem-e magam. A második felvonás egy isteni franciával kezdődött. Talán még jobb volt, mint az első. A tükör hasznosnak bizonyult, láttatni engedte gyönyörű kelyhét, formás popsiját, miközben engem kényeztetett. Önző módon kértem, így legyen végem. Kérésemre kezét is használta. A hatás nem maradt el. Tisztogatás után ismét hozzám bújt és tovább beszélgettünk. Mivel érzésem szerint már az idő lejárt, ezért elmentem zuhanyozni.
    Öltözés után még búcsúcsók, majd remegő lábakkal, maximálisan kielégülve távoztam.
  • Elszámolás:

    Egy órás programra mentem. Mindennel együtt majd másfél órát voltam nála. Telefonban előre megbeszélt ajándék volt, mely a pesti átlag és mindent tartalmaz, melyre nekem szükségem van. Ő kérte.
  • Összkép:

    Niki egy igazi gyöngyszem. Érdemes volt elmenni hozzá és megkóstolni. :) Maximálisan azt kaptam, amit vártam. Intelligens partner, érti a kényeztetés minden formáját. Mindenben a kedvedben akar járni. Csak ajánlani tudom másnak is.
Happy Massage