• Jessyca

  • Beküldte:
  • Jessyca reagálása

    Kedves Seeker54..
    Vegyes érzelmekkel olvastam beszámolódat. Kicsit rosszul esett ,amit írtál,hiszen a képeim frissek,egy nappal azelőtt készültek,hogy felkerültem az oldalra. Retus minimális van,de nem a kilókon faragtak,csak a jellegzetességeken :)
    Amit nagyon sajnálok, a törölközö.. Az első napokban látogattál meg,azt se tudtam,hol áll a fejem,tévedésből adhattam kicsit,bevallom,nem is láttam,de ezúton is elnézést kérek, bár szerintem inkább vicces volt, mint felháborító és csak egy szavadba került volna, ahogyan a többi finomság is csak egy szavadba került :P !!! :D
    A csók valóban nincs benne nálam az alapban, másoknál sem, nem csak Nálad. Rosszul volt kitöltve az adatlapom, mert a barátnőm figyelmetlen volt s nem jelezte senki csak Te most. Megjegyzem a telefonban ezt úgy mondtam, ahogy a valóságnak megfelelő, tehát félre vezetve Te sem voltál semmi esetre sem, csupán az adatlapon volt egy kis hiba...
    Remélem találkozunk még és nekem részem lehet egy újabb általad nyújtott remek franciéban,Neked pedig remélem sikerül majd egy felejthetetlen élményt nyújtanom és elégedettebben,remegő lábakkal távozol majd :)
    Puszi : Jessyca :)

  • Egyeztetés:

    Teljesen simán ment, egyik délután hívtam fel,hogy aznap nem fogok tudni menni hozzá, de másnap mindenképp meglátogatnám. Ezt meg is tettem másnap,2. hívásomra felvette, és másfél óra múlva már landoltam is nála.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, metró+villamos kombó szinte a ház előtt rak le.
  • Helyszín:

    Új építésű ház egy fenti emelete, lakás rendben, volt többféle tusfürdő, szájvíz.Egyedül a törölköző rész volt kicsit rossz, mivel kaptam egy nagyon vékony falatka törölközőt,amivel vagy percekig kellett törölgessem magam, hogy száraz legyek, ami a 2. fürdés után még rosszabb lett már, ezen kívül minden rendben volt. Szobába egy megfelelő méretű ágy, és párna volt. Az ágy eléggé nyekergett, de engem ez nem zavart.
  • Lány külseje:

    Igazi kedves, mosolygós lány. Mivel kuriózum a lány, ezért mindenképp ki szerettem volna próbálni, de a képekhez képest felszedhetett jó pár kilót, vagy csak elég ügyesen fotózták. Bár az is lehet, hogy nem maiak a képek. A lényeg, hogy az 57 kilót nem hiszem el, illetve a sportos alkatot még annyira se. Ennek ellenére, hogy ezek nem stimmeltek, és szerintem a nőiesen telt kategóriába tartozik, egy deka narancsbőr nem volt rajta, de ezt szerintem a vérvonalának köszönheti. Előre is bocsánat tőle, ha ezzel megbántom, de én így látom a dolgokat.
  • Action:

    Fürdés után beinvitált a szobába, majd felajánlott egy masszázst, ami kellemes volt, közben beszélgettünk. Ő is kérdezett sokat, én is kérdeztem őt mindenféléről. Majd fordultam és fenekét felém fordítva franciázni kezdett, amit nagyon jól csinált. Eközben megkérdeztem, hogy lehetne e kényeztetni őt is egy kicsit. Erre igennel válaszolt, ezért bele is kezdtem a nyaka, melle csókolgatásába, majd doggy-ba fordulva kényeztettem a lenti testrészeit. Ezután gumi fel, gyors első menet, ami után kaptam egy törlőkendőt, amivel magamat tisztogattam le. A gumit elvette tőlem. Majd pihi, megint kis masszázs, újabb francia a részéről, és kezdődött a 2. menet, ahol megkértem, hogy lovagoljon. Hát ez nekem nem volt a legjobb, amit életembe kaptam. Az előző beszámolómhoz képest elég harmat volt, nem is voltam túl kemény. Majd cseréltünk, felhajtottam a lábait és úgy támadtam, amitől már jobban éreztem magam, így is lett vége. Ez után kis beszélgetés, majd fürdés, puszi és go haza.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, bár a csók nincs benne az alapban, hiába van kiírva, ezt extraként viszont nem kértem.
  • Összkép:

    Nagyon kedves lány, de hiányoltam, hogy a francián kívül nem adott egyetlen csókot se sehova, csók nem volt az alapban. Csak az előző beszámolómhoz és a többi lányhoz(akikről nem írtam anno beszámolókat)tudom hasonlítani, akiknél voltam. A nagy részénél jobb beszélgetőpartner volt, de rosszabb szexpartner. Mint szolgáltató, az előző beszámoltamhoz képest jóval elmarad. Sajnálom kicsit, hogy nem tudtam jobb beszámolót írni, de én ezt éreztem.
Happy Massage