• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nikivel próbáltam a privát üzin keresztül kapcsolatba kerülni, de itt igen szűkszavú volt, mondván akarja hallani a hangomat. Utána próbáltam felhívni, de nem ment, míg végül is, amikor mentem volna Debrecenbe, előtte 1 nappal elértem és mindent részletesen megbeszéltünk.
  • Megközelítés:

    Tulajdonképpen egyszerű is, meg nem is. A GPS nem talál oda, de a térkép igen, meg egy kis eligazítás és már ott is vagy. Telefonos navigáció volt.
  • Helyszín:

    Egy többemeletes épület nem tudom hányadik emelete. A bejutás egy kicsit rázós, mert többféle kódot kell beütni, de másodjára sikerült. A lakás nagyon igényes, nincs még befejezve a felújítása, ezért még Niki nem tudott ebédet főzni. A hálószoba egy igazi szentély, hatalmas ágy, hatalmas tükör, extra berendezés.
  • Lány külseje:

    Egy alacsony,vékony,jó testű mosolygós nem szomszéd lány típusú lány. Csodaszép szemek, amitől már feláll. Házi köntösben jött ki elébem, mert a szomszédok nem vették volna jó néven ha magassarkúban, meg bugyiban jön ki. Elnézést is kért. Elnéztem.
  • Action:

    Hát ez nagyon izgalmas volt. Legelső dolog a közös fürdés volt. Ez egy igazi szeánsz volt. Beállított a tussolóba, kiválasztotta a számomra legmegfelelőbb tusfürdőt, és elkezdett csutakolni. Na de ahogy ezt csinálta, az már magában egy élmény. Kicsi kicsit és valahogy mindig a farkam volt a kezében, hogy kellő tisztaságú legyen. Miután bevégeztetett, irány a baszoba. Leheveredtünk, és elkezdődött a kényeztetés. Én szerettem volna először birtokba venni a nuniját, ami nagyon finom és édes. Nem tartott sokáig a nyalakodás, mert Niki egyre hevesebben reagált a nyelvemre, míg a végén hatalmas remegések közepette elélvezett. Ez nekem is nagyon jólesett, és miután lenyugodott letepert, és megkezdődött a szeánsz. A fejem búbjától a bokámig mindent végigcsókolt, és közben azért a farkamat is bevette, majd elengedte. Beolajozta aztán magát is, a melleivel kényeztetett, majd megint a szájában voltam, és ez így ment addig, míg meg nem bolondított teljesen. Közben állandóan a szemedbe néz. Egy igazi vadmacska, aki az őrületbe tud kergetni. A végét az arcára kértem, leereszkedett a padlóra, én meg állva vertem rá az aranyos pofikájára. Kéjesen nézett rám, én meg szétkenegettem az arcán, és így lett vége az első felvonásnak. Lemosta magát, engem megtörölgetett, mellém feküdt, és tovább kényeztette a testemet. Amikor már megint ágaskodni kezdett, megint a lábam közé feküdt, és újabb francia kerekedett belőle. Azt még nem írtam, hogy a franciája nagyon finom, érzéki, szembenézős mindenre kiterjedő, zacsik külön fejezet. Azért most már a nuniját is szerettem volna belülről érezni, ezért gumi fel, szájjal és ami ezután következett, az valami csoda. Oldalról beleült és elkezdte a rúdtáncot. Volt ott mindenfajta póz, nekem csak élvezkedni maradt időm. A magyar vándor az semmi ehhez a produkcióhoz. Miután jól megjáratta a nuniját a farkamon, váltottunk pózt, hátulra kerültem, és én következtem. Először finomabban, majd egyre jobban bevadultam, már a keretek között, és toltam toltam, ő meg szintén tolta de rám a popóját, én meg csak markolásztam, és tovább toltam ami csak belefért. És végem lett.
  • Elszámolás:

    Letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Tökéletes csaj.Egy óra tömör gyönyör, egy pillanatig sem nem tágított mellőlem. A debreceni MT-knek nagy szerencséjük van hogy ő van. A többi MT-nek meg kötelező program ha Debrecenbe járnak. Nem fogjátok megbánni.
Happy Massage