• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Bali.

    Először is köszönöm hogy időt szakítottál rám.
    Bízom benne hogy előbb-vagy utóbb valóban visszatérsz, és jobban megismerjük egymást, úgy ahogy beszéltük, természetesen a lehetőségek keretein belül. Nem egy stresszes napon, és nyugisabban.:)
    Köszönöm hogy vetted a fáradságot, és írtál beszit is:) Örömmel vettem.
    Örülök neki hogy megismertelek,egy megbízható és korrekt Vendég személyében.
    Igazán Kedves vagy...:)

  • Egyeztetés:

    Ez volt az első találkozónk, így az előző napi telefonos egyeztetést egy aznapi SMS-sel erősítettem meg. Könnyen elértem telefonon, kedvesen adta meg a szükséges útbaigazítást.
  • Megközelítés:

    A sugárútról nyíló úton lévő épület pár perc séta a vasútállomástól, és még kevesebb a bevásárlóközpont parkolójától - én ezt választottam, mert a háza előtt és környékén fizetős a parkolás.
  • Helyszín:

    A lakás egy 40-50 éve épült társasház magasföldszintjén van. Elrendezése praktikus, a fürdője közepes méretű, de jól felszerelt. Tusfürdőből többféle, köztük viszonylag semleges is van. A babaszoba megfelelően nagy és célszerűen berendezett. A falakon foltokban mindenütt tükrök - később örömmel fedezhettem fel, hogy az ágy fölé, a mennyezetre is jutott - és ráadásul a krómozott rúd, ami Regi táncos-múltjára (jelenére?) utalt, kifejezetten felcsigázóan villogott.
  • Lány külseje:

    Csinos, magas, királynői tartású, mégis huncutságot sugároz. Magasságára még rátesz az extra magassarkú cipővel - én nem bánom, még így is magasabb vagyok, pont jó "csókolózási" magasságban vannak a kifejezetten szép és finom ajkai.
    A képeknek megfelel, ajtónyitáskor valami szexi cuccban és mosolyogva fogad. Magassarkújában hosszú combjai még kívánatosabbnak tűnnek.
    Én az új kezdőképére kattantam rá: egyszerűen gyönyörű, mágnesként vonzott az oldalára is. A 33. kép is nagyon megnyerő, szép puncival, rózsával és kukucskáló csiklóval - de ez már átvezet belső tulajdonságokhoz :)
    Úgy tűnik, nagyon jól bánik a testével, jól karban van tartva. :)
    Nagyon szexi - mi több, nagyon vonzó nő!
  • Action:

    Egy kis ismerkedő beszélgetéssel kezdünk, közben finom érintések, puszik. Capuccinót készít nekem, kikísérem a konyhába is, barátnős, de nem mesterkélt - egyszerűen közvetlen és kedves.
    Én is egyre közvetlenebb és kedvesebb leszek, amit testbeszéddel is kifejezek.
    A szobában fotelben szürcsölgetem a kávét, Regi pedig egy kis bemutatót rögtönöz a rúdon :-)
    Ennek az a vége, hogy addig csóválja előttem a popsi-punci kisegyüttest, hogy a kávé félbemarad, Regi az ölembe tolat - én meg finoman de egyre határozottabban ujjazom.
    Ideje volt megszabadulni a maradék ruháktól, a bugyitlanítás olajozottan ment, a melltartó ördöglakatját Regi oldotta ki, és segédkezett a lecsupaszításomban is.
    A vetkőzést kicsit feltartotta a folyamatos simi, puszi, nyali-fali, kis hari és csók - ritka jól csókol, finom, alig érintős szájra puszitól a vadabb nyelves csókig terjed a repertoárja, és még tovább...
    És tovább, tovább és tovább... a franciáig, amit nagyon jól és változatosan és odaadóan művel.

    Ne várja senki, hogy szépen sorban fogom leírni, mi történt. Azért nem, mert olyan viharos kényeztetésé alakult a helyzet, hogy csak arra emlékszem, hogy sok helyzetben, hol kézzel, hol szájjal, hol teljes testtel kényeztettük egymást.
    Volt ott minden, dupla leszúrt Rittberger, tripla Salchow, 69 és 33, xyz, nem sajnáltuk az energiát, punci, popsi és csikló egyszerre is kényeztetve, ujjazás, nyalogatás!
    Csókok és az önolajozó rendszer gondoskodott a megfelelő csúszási együtthatóról, és hogy én is el ne csússzak, markoltam popsiját, cirkóit, szó szerint foggal-körömmel is kapaszkodtam - amit nagyon jól vett.

    Mielőtt így kivégezhetett volna, jött az epres védőfólia, majd paci szemből - ekkor fedeztem fel a mennyezeti tükröket, az oldalsókat már idáig is élveztem/élveztük. Regi is nagyon élvezte a műsort, minimum azt, hogy sikerül élvezetet okoznia, bár úgy tűnt, ennél többről is lehetett szó. Hangok, nedvek, finom izzadás és összehangolódás utaltak erre. Végig figyelt, hogy jó legyen, rá is kérdezett néha, ami talán az első alkalom miatt történt, ez egyszer-egyszer picit kizökkentett, de nem volt zavaró.

    Paciból egy testcsellel átfordítottam misszibe, így folytattuk, majd annak egy akrobatikus formáját kezdtem gyakorolni, Regit a csípőjénél, combjainál fogva mozgattam, emelgettem és 8 mintákat rajzoltam vele. Ez a metódus régebben még a leghűvösebb és legsántább lányokat is gyors elmenetelre késztette, de most a gyors eredmény az én gyors kifáradásomban és máig fennálló izomlázamban nyilvánult meg.:)
    Kiderült, a kondícióm már nem a régi, csak egy darabig voltam lankadatlan, mert hamarabb kifulladtam, mintsem elmentünk volna. :(
    Regi fáradhatatlan volt,:) azonnal franciára fordult. Követte ismét a 69, ami annyira izgalomba hozott mindkettőnket, hogy feladva korábbi terveimet, némi amnézia kíséretében hagytam, hogy szájában landoljanak az utódok, és kezem pedig a nedves és tocsogó puncin nyugodjon le.

    Valamikor volt egy kis pihi is közben, kis víz, kis masszáz, kis beszélgetés, mindegyik nagyon rendben volt.

    Levezetésképpen is beszélgettünk, iszogatunk egy kicsit, megmutatta a legújabb öltözékét (inkább vetközékét), ami maga vart, csinos benne is, anélkül is.
    Ez után fürdő (itt találkoztam a legjobban folyó meleg vízzel), majd öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Az asztalra téve, a visszatérő (megelőlegezett bizalom) vendégek kedvezményével, nagyon baráti ajándék. (mikor pakoltam, majdnem eltettem, de még idejében észbe kaptam :D)
    Egy kis extra ajándékot is hoztam neki, egy olyan rózsát, amilyen a 33. képén is van :D
    Az út, némi vízhiány, és a szélvihar is megviselte, de Regi így is örült neki, a kókadt virágot is helyrehozta.
  • Összkép:

    Azoknak ajánlom , akik a NŐ -re vágynak. Már nem fiatal pipi, de a teste és az egyénisége így igazán élvezetes.
    Nem volt könnyű dolga velem, mert stresszes, rohanós volt a napom, és előtte hétfőn masszázs (lásd beszi), kedden privát programom volt, amik jól leszívtak, de nem tudtam ellenállni Regi képeinek, a belőlük sugárzó erotikának (és még hasonlít is egy régi barátnőmre), úgyhogy szerda reggel kénytelen voltam találkozni vele. :D
    Egyetlen zavaró dolog merült fel, telefonját nem kapcsolta ki, de szerencsére pont pihi közben szólalt meg, így nem volt igazán zavaró.
    Örömmel és jólesően gondolok rá, és bár messze esik szokásos utamtól, előbb-utóbb újra fel fogom keresni.

    Csupán azért a jó minősítés, mivel nincs elég rangom, hogy a megismert lányokat mind kellően értékeljem.
Happy Massage