• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága egyetlen kis nyaligátorom. :D
    Mikor megjöttél, láttam rajtad a "csalódottságot" hogy nem vettem fel azt a bizonyos "hiper szexuális" :D öltözetet, amiről már előző alkalommal is beszéltünk. De ezt pontosan így terveztem, hogy a meglepetés akkor érjen mikor visszatérsz hozzám a szobába! Szerencsére a tervem sikerült is, hát hogy gondolhattad hogy elfelejtem?! :D
    Köszönöm az ismételt randinkat, nagyon jól éreztem magam én is, úgy gondolom hamarosan újra találkozunk majd! ;)
    Addig is vigyázz magadra, sok sokpusszancs és csókocska!!!! :)

  • Egyeztetés:

    Egy nappal előtte hívtam, de csak azért, hogy a meglepi ruciban tudjon fogadni. Nagyon rugalmas a Drága. A számomra kért időpontban tudott fogadni, az sem volt gond, hogy a megbeszélnél egy picit hamarabb érkeztem.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető helyen van, a parkolás ingyen van. Igaz az orkán erejű széllel meg kellett küzdenem, de Nikiért mindent. Még a hétfejű sárkányt is legyőzöm.
  • Helyszín:

    A szokásos helyszín. Rend, tisztaság, fegyelem :). Nagy franciaágy, normál fürdőszoba. A célnak és az igényeknek tökéletes.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű! Bomba! Phantastische! Szép fekete szexi cuccban fogadott, bár nem az volt rajta, amire számítottam :( De ebben is kívánatos. Ha tehettem volna, azonnal letámadom.
  • Action:

    Miután bementünk a szobába, azonnal elhessegetett zuhanyozni. Na ezután, há-há :). Az volt rajta amit már említettem, de ez hadd maradjon a mi kettőnk titka. Eszméletlen jól állt rajta ez a szerkó. Gyönyörű volt benne, és szexi. És persze "ártatlan". Végül lekerült róla aminek le kellett. És csókolóztunk, ami hihetetlen jó volt. Aztán jöttek egymás után a dolgok, szuper francia tőle, majd igyekeztem a nyomába érni, talán sikerült is... És jött a szeretkezés, egyszerűen nem bírtam sokáig, annyira jó volt vele. Szünetben egy is beszélgetés, bohóckodás. Majd csókkal indult a következő kör, és olyan igazi csók volt. Igyekezett hadrendbe állítani, ami a felülmúlhatatlan francia nyelv ismeretének köszönhetően sikerült is. Szerintem bármilyen állapotban lennék, tuti megoldaná a dolgot. A 2. szeretkezés is csúcs volt. Nem bírok neki ellenállni. Azt hiszem Niki függő lettem, és nem is akarom kikezeltetni magam :)
  • Elszámolás:

    Túlságosan is korrekt. Bár nem beszéltük meg meddig maradok, a szokásosnál egy kicsit tovább maradtam. Az időt egyáltalán nem forszírozta.
  • Összkép:

    Ő az a lágy, akit szívesen jobban is megismerne az ember. A magánéletben is, barátnak, barátnőnek, szeretőnek. Összességében bőven átlagon felüli randi volt. (nála mindig az) Odafigyel a másik félre. Lehet "ökörködni" - ebben még bőven javulnom kell (másban is...)
Happy Massage