• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Látom sikerült kitalálni a megfelelő legújabb jelzőt számomra ami nagy megtiszteltetés, köszönöm!
    Örülök, hogy itt voltál, a gyönyörűséges tulipánok még mindig velem vannak bármilyen közhelyesnek gondolod őket!
    Remélem hamarosan újra ismerkedhetünk, mert nagyon jól tudjuk csinálni együtt!! :)
    A következő helyszín a vizesblokk lesz és csordultig töltöm a kádat!
    Addig is gondolj néha a fenekemre a nehéz napokon ;)
    Csókollak!
    D.

  • Egyeztetés:

    Online bejelentkezést használtam egy kb. 1,5 héttel későbbi időpontra és Dóri hamarosan vissza is igazolta. Néhány nap múlva telefonon is hívtam, kedves fiatal hangja van, gyorsan meg is beszéltünk mindent, amit kellett.
  • Megközelítés:

    A Postás pályától nincs messze a ház, amit kerestem, autóval mentem, parkolás egyszerű és ingyenes hétköznap is. BKV-t nem térképeztem fel, de az Egressy úton buszok és trolik is járnak, pár perces sétányira tehet le az eszköz, feltételezem.

    Bejutás egyszerű, rövid kapucsengetés, majd lépcsőn fel és már nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Kisvárosias, barátságos városrész kevés emeletes házakkal. Dórié egy régebbi építésű, 4 emeletes kis sorház, a lépcsőház kit érdekel, lift nincs, de nem is kell. A lakás egyszerű, klasszikus elrendezésű, jobbra-balra egy-egy szoba, a jobboldali a miénk, a baloldalit paraván takarja, amely mögött titokzatos erők lapulhatnak:) A fürdőszoba megfelelően felszerelt, sarokkádas, ez nagy plusz pont, kényelmes az olyan lusta és lassú fürdőknek, mint én. A szoba lakályos (illetve lakájos, ha a mozgó paravánra gondolok, bocs:)), nem célirányosan, hanem inkább kellemesen és praktikusan berendezett. Tisztaság van és nappali fény, függöny által szűrve, tök jó.
  • Lány külseje:

    Bomba test. És ketyeg, amitől könnyen bepánikolhatsz. Lásd a képeket felsrófolva Dóri valódi, pulzáló, erős és közvetlen szexuális kisugárzásával plusz eszméletlen szürkéskék (kékesszürke) szemeivel és egy minden beszippantó fekete lyuk rámenősségével. (Egy fekete lyukat rámenősnek képzelek el, mert tudja, hogy csak idő kérdése és a végén mindent visz, érthető a metafora, remélem).

    Barna, sima és puha bőr, magas vékony alkat, hosszú, gyönyörű láb, fantasztikus fenék, hatalmas, természetes mellek és a vagány rövid szőke haj, amit mintha csak neki talált volna ki a Jóisten. És azok a szemek. A torkom elszorul, ha visszagondolok.
  • Action:

    Megérkeztem egy közhelyes-adatlapos tulipáncsokorral és kis csokikkal, amikben egyben az ajándék is rejlett, és mindent előre odaadtam. Tulipánnak örült, csokinak csak remélem, mert utólag ette meg. Amikor beléptem, visszafordultam és ránéztem, rögtön megbabonáztak a szemei. Elvesztem. Kis fekete pános felső és egy törpefalatnyi farmersort volt rajta. A szobába invitált és jelezte, hogy mehetek is fürdeni (mondtam, hogy rámenős:D), de én kértem vizet és némi ráhangolódásos beszélgetést. Becsületére legyen mondva, hogy megpróbálta, de a kanapén üldögélés első mondatánál már a nyakkendőmet kezdte lazítani, majd az övemet, úgyhogy ebből az lett, hogy egy perc után lehánytam magamról mindent és Dórira vetettem magamat, aki vetkőzésem közben már az ágyon hasalt. Az ismerkedős beszélgetés tehát úgy zajlott, hogy ő ruhában hason én meg felette egy kisgatyóban a nyakát, vállát, hátát szaglászva és puszilgatva. Eszméletlen volt, rácuppantam mint egy kutya, aki izgatottan odadugja az orrát mindenhez. A kisgatyó pedig egyre kisebb lett és amikor először az ajkához ért az enyém, akkor úgy döntöttem, hogy iszkiri fürdeni.

    Visszatérve Dórin már csak egy fekete tanga és egy fekete melltartó volt, ami a fenomenális melleit csak ímmel-ámmal tartott kordában. Itt kezdetét vette egy sokcsókos, ölelkezős, hol vad, hol érzéki és részemről totálisan belefeledkezős szeretkezés. Szokásomtól eltérően nem eresztem bő lére. A testét, kezét, száját, szemét látni és érezni maga volt a gyönyör. Valami bekattant ott belül és zakatoló sóvárgássá fajult. Mindenhogyan csináltuk, lovagolt elölről, hátulról, belém guggolt, hanyatt feküdt rám, missziben (ahol a meggyőző jelek szerint elment), felhúzta a lábait, széttárta, oldalról, fél hátulról, doggyban, doggyban előre dőlve, majd feküdve, ágyról lelógva. Közben néha franciázott, közben többször felolvadtam a szemeiben, közben a hüvelyizmaival úgy szorított néha, hogy belesajdult a lelkem is (valaki írta korábban róla, hogy izmos a puncija, hát az, valami fitnesz bajnok lehet Dóri és az ő puncija is).

    A slusszpoén, hogy nem mentem el végül, bár ő mindent megtett, ez nem az ő kritikája és paradox módon nem is az enyém. Akartam is élvezni meg nem, rá is paráztam meg nem is, de végül így volt jó, ahogy történt. Csordultan telve távoztam, de nem azért, mert nem ürültem ki. Aki érti, aki nem, megyek!
  • Elszámolás:

    Az elején, csokikban letudva:D Az ajándék a szokott átlag feletti, de amit kaptam cserébe, azt nem tudom se leírni, se számszerűsíteni.
  • Összkép:

    Rendkívül fantáziátlanul szeretném az Istennő címkét még felíratni vele az adatlapjára, ha lehet. De ha oda nem is megy, hát én most idebiggyesztem.
Happy Massage