• Amira

  • Beküldte:
  • Amira reagálása

    Kedves Bubu007!
    Engem izgat, ha látom a partneren, hogy élvezi az együttlétünket. Szerettelek volna kényeztetni a piercingem használatával is, mert eddig pozitiv visszajelzést kaptam, de te tényleg hamar átvetted az irányítást. (és igen, valóban méretes vagy..)
    Kedves, ha szólsz, hogy téged zavar a simim abba hagytam volna, mert nem az a célom, hogy rossz érzéssel távozz tőlem. Nem ismerjük egymást, mindenkinek mások az igényei, ezért nem árt, ha kommunikálsz és nem a másiktól várod el, hogy kitalálja mire is vágysz valóban és, ha esetleg ez nem úgy történik, akkor utólag adod a tudtára ilyen formában. (korrekt..) Sajnálom, hogy nem érezted jól magad és azt végképp nem értem, miért maradtál ennek ellenére?!
    Na mindegy, visszafordítani ezt már nem tudom és nem is akarom, hiszen ismét tanultam valamit (szerintem te is).
    A képeimről még annyit, a retus a tetoválásomra vonatkozik, ami nem mellesleg fel van tüntetve az adatlapomon, amit feltételezem olvastál, láttad, nem érted, kérdezz..

  • Egyeztetés:

    Telefonon vettem fel a kapcsolatot vele, nem volt semi gond, gyorsan találtunk időpontot is.
    A csók extraként volt feltüntetve, de nem sikerült kideríteni, hogy ez mennyibe kerülne.
  • Megközelítés:

    A hely szerintem elég jól megközelíthető mind autóval, mind BKV-val. Elég forgalmas csomópont közelében található az épület, és mivel kiemelkedő, könnyen messziről is azonosítható a "célpont".
  • Helyszín:

    A szoba és a fürdő között nyílt még egy ajtó, oda néha eltűnt Amira, illetve egy puffanás is hallatszott onnan a fürdésem után. Vélhetően volt még valaki a lakásban.
  • Lány külseje:

    Retusáltak a képek, amiért kár, mert a nélkül is simán jók lehetnének.
  • Action:

    Hamar az ágyra fektetett és felajánlotta, hogy bízzam rá magam. Nem is gondolkodtam sokáig, hagytam magam kényeztetni. Ő hamarosan rá is tért a kényeztetésre, melyet alapvetően jól csinált, de eléggé a piercingre volt kihegyezve. Szájába szinte alig vette, akkor is csak rövid ideig. Miután a látvány ennek ellenére meghozta a hatását, gondoltam átveszem a kezdeményezést. Megfordítottam és én indultam felfedező körútra.

    Utána gumit kértem és mivel Amira nagynak ítélt és a kutya pózt elvetette, szemből támadtam. Sajnos közben két zavaró körülmény adódott, az egyik, hogy folyamatosan a zacskómnál matatott a kezével, másrészt ahányszor ránéztem, láttam hogy csak a reakciómat figyeli, mikor nyöghet hangosabban. Lehet ez másnak bejön, engem totál lehangolt.
    Kértem forduljunk meg, remélve hogy a látvány ismét felcsigáz. Lovagló pózba váltva, ismét életkedvet kaptam alsó tájékon, de aztán megint, mikor jó lett volna jött a zacsi tapi és a figyelgetés.
    Ekkor már éreztem ez így nem fog menni. Gondoltam maradjunk egy NFV-ben. Ez végül kimerült abban, ahogy kezdődött, oldalról nyaloggatta, a piercinggel "simogatta". De be nem kapta, vagy csak 1mp-re. Végül simán kiverte nagyon gondosan ügyelve, hogy véletlenül se jusson rá nedű. Az egész a hasamon landolt!

    Mivel alig 30 perc telt el, gyorsan lezuhanyoztam és kértem egy kis masszázst. Ez végül is elég jó volt, nem profi, de segített ellazulni. Végül oldottabban el is beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Átlagosnak mondaható az ajándék. A csók ajándéka homály maradt. Elszámolás lakásból való távozás előtt, rendben megtörtént.
  • Összkép:

    Összességében a lány külsőleg teljesen rendben van, de sok volt a zavaró körülmény, amin ha valaki túllép, lehet egy normális aktusban része, szép látvánnyal.
    Én biztos nem megyek még egyszer, mert rossz élménnyel távoztam, sem az aktus, sem a megjátszás nem jött be. Az NFV pedig totálisan más értelmezést nyert ezen nap után.

    Egyedül a masszázst és a külsőt tudnám felhozni mint pozitívum, de ez utóbbi is ugye a retusált fotók miatt kicsit visszás.
    Nem mondom, hogy nem kaptam semmit se a pénzemért, vagy hogy csak ő lenne a hibás, lehet csak nagyon nem találtuk meg a közös hangot, vagy máshoz vagyok szokva. Minden esetre én nem ajánlom a meglátogatását.
Happy Massage