• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drágám köszönöm ismét a randinkat, nagyon jól érzem magam veled én is mindig, szeretem hogy olyannyira lökött tudsz lenni mint én, így jókat tudunk beszélgetni és sokat nevetni. A többiről nem is beszélve.... ;)
    Remélem hamar viszont látjuk egymást, addig is vígyázz ebben a nagy szélben, nehogy messze sodorjon tőlem egy kósza szellő! :D
    Sok sok pusszancs addigis! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk le mindent, nagyjából egy óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, Újbuda frekventált útvonala mellett található.Jó a tömegközlekedés is arrafelé.
  • Helyszín:

    Pontos cím megkapása után, könnyen megtaláltam, nem esik messze egy egészségügyi intézménytől.A lakás egyszerű, célnak megfelelően berendezett kis kuckó.
  • Lány külseje:

    Lélegzetelállító kis szexy rucikölteménybe csomagolta legbecsesebb kincseit, na és hozzá jött az ártatlan, de hívogató tekintet, jaj istenkém végem van függővé válok lassan.
  • Action:

    Puszikkal fogadott, már találkoztunk párszor.De lehet, hogy az ebédnek örült amit vittem, nem is tudom. :-)
    Elmentem tusizni, amíg kajcsizott a kedves, utána elkezdtünk beszélgetni, miközben cirógattuk egymást.Nagyon közvetlen, jó fej csajszi teljesen elfeledteti, hogy hol is vagyok, olyan érzés, mintha a kedvesemhez ugortam volna fel egy kis lelki és testi felüdülésre.Ráértünk mindketten, így jót dumcsiztunk, nevetgéltünk.
    Aztán mondta, hogy most már kicsomizhatom az ajcsimat, utalván nem mindennapi adottságaira.:-)
    Neki is láttam, birtokba venni az édes domborulatokat,szép apránként elérkezve a legbecsesebb tájékra, amit hosszan, érzékien kényeztettem. Hangokból kiindulva nem volt hiábavaló az igyekezetem. Majd mondta most Ő jön és ezzel kezdetét vette a kényeztetés magasiskolája. Nem semmi, ahogy csinálja, olyan érzékien és olyan érzéssel váltogatja a technikákat, hogy azt leírni nem lehet, ezt érezni kell, ha lehet mimnél többször. :-)
    Már ismerjük egymás rezdüléseit így szólni se kell és már kapom is a védőalkalmatosságot és bebocsájtást nyerek a fini kis nedves szűk barlangba, hát nem is kerülhettem volna jobb helyre.Érzéki hol lassú, hol gyorsuló tempóban lovagol rajtam én pedig hol kebleibe temetkezem, hol száját keresem.Így is ért a vég, ami után még bújik, simogat, csókol.Teljes kielégülést nyújtva minden téren.Még kicsit csacsogunk, aztán el tusizni, mert elröpült az idő és már nincs képem még tovább maradni, pedig karjai közt még elidőzne az ember.
  • Elszámolás:

    Leraktam az asztalkára, de szóba se került addig.
  • Összkép:

    Egyszerűen a rabja leszek, olyan jó szolgáltatást nyújt, meg persze jól érzi magát nála az ember.
Happy Massage