• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Szia! :)))
    Nagyon örülök a beszidnek és hogy ennyire jól érezted magad!Köszönöm a társaságod, remélem lesznek még csodás közös pillanataink!
    Csókjaim!!! ;)

  • Egyeztetés:

    Javarészt elektronikusan történt, de már az elején megvolt a jó hangulat és bizalom. Nagyon rugalmas, hiszen jóval a rendelési idején kívül fogadott. Szinte hajnali órában :D Először akkor hallottam a hangját, amikor a ház elől hívtam. Nem ért csalódás akusztikusan sem.
  • Megközelítés:

    Csendes utcában a Nyugati tértől nem messze. Parkolódíj ennek megfelelően.
  • Helyszín:

    Kívülről átlagos bérház, belülről messze átlagon felüli lakás, már-már szentély. A szobából nyílik a fürdő. Mivel igen korán voltam, ezért a fürdőt csak mi használtunk abban az időszakban, így a korábban említett zajok sem szűrődtek be. A fürdőre visszatérve, külön élmény. Patika tisztaság, sehol egy vízkő maradvány. Széles tusfürdő választék, szájvíz, forró törülközőszárító, hófehér, puha és semleges illatú törülközők szépen felsorakoztatva. A zuhany kb. 3 személyre van méretezve, ami a páros masszázs utáni közös fürdőt is lehetővé teszi. A szobában masszázspad, tatami (az is 3 személyes), szobainas a zakónak. Kellemes hangulatvilágítás, tükrök a tatami körül.
  • Lány külseje:

    Alig vártam, hogy megpillanthassam az arcát. Hát vizuálisan sem ért csalódás. Sőt. Csodás pofija van, rabul ejtő szemekkel. Zavarba is hozott, amely távozásig tartott. A weblapon olvasom utólag, hogy szilikonszáj. Nekem nagyon is természetesnek tűnt. Ha valóban tuning, akkor az bizony nagyon jól sikerült. A fotókhoz képest egy picit vékonyabbnak tűnt. Mondjuk 1 kg-val kevesebbnek :) A kért díszcsomagolásban fogadott, amely két finom és ízléses tetkót takart. És felfedeztem még egyet zuhanyzáskor (hacsak nem értettem félre :D ) Mivel korábban jeleztem, hogy ünnepi ajándéknak szánom magamnak, a szobában kedves meglepetéssel várt. És micsoda íze volt!
  • Erotikus masszázs:

    Külön kérés nélkül csak a harisnyát hagyta magán. Bokától indította a finom masszázst. Nem az a párnába harapós verzió, sokkal inkább a hirdetett lazítós-fellegekben járós programot volt. Amikor épp visszahuppantam a földre, kellemesen el lehetett beszélgetni a hölggyel. Közben nézelődés X és Y tengely mentén. Z csak azért nem, mert a plafonon nem kerestem a tükröt. A tükörből egy számomra még meg nem fejtett mosolyt és pillantást kaptam. A kedves, a kacér, és a szégyenlős pikáns keverékét. A keze finoman elkalandozott közben, így jár a plusz pont az értékeléskor.
  • Levezetés:

    A program végeztével bekente magát. Néztem közben a finom mozdulatait, semmi gépiesség nem volt benne. A hegyes mellbimbói szinte karcolták a hátam, a látványtól szólni sem tudtam. Puszikat lehelt a nyakamra és a fülem mögé, majd érezve a testem hevülését, kicsit lehűtött a popsijával, mielőtt megfordulhattam volna. Finom és puha olajos kézi felvezetéssel indított, majd apró puszik után csodás ajkai közé vett. Mivel nem csak az alakja, de a tappancsai is lenyűgözőek, nem hagyhattam ki egy kis harisnyás kényeztetést. Ebben nem volt túl sok gyakorlata, de lelkesen szórakoztatott. Sajnos csak a zuhanyban vettem észre, milyen szép és ápolt lábujjai vannak. Legközelebb a harisnya is lekerülhet :) A végkifejlet a gimnazista korom szárny-nyitogatására emlékeztetett. Egymás ölében ülve, egymás karjaiban repített el, alig tudtam összeszedni magam utána. És hogy az ing ne maradjon olajos ugye, közös zuhany is volt a végén. Az általa kedvelt vízhőfokot még ki kell tapasztalnom :)
  • Elszámolás:

    Annyira diszkréten sikerült az asztalra tenni az elején, hogy mégiscsak szóba kellett hozni. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Köszönöm az élményt. Nagyon ajánlott kategória!
Happy Massage