• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Simán ment, telefonban korrektül tájékoztatott, amikor azt kérdeztem, hogy ráér-e, akkor azt mondta, hogy fél óra felkészülésre azért szüksége van, amit jó jelnek vettem, jólesett, hogy fel akar készülni, nem csak úgy lezavarni.
  • Megközelítés:

    Óbuda Bécsi út-Vörösvári út sarka, rengeteg parkolási lehetőséggel, én az egyik közeli ingyenes parkolót választottam.
  • Helyszín:

    Egy emeletes panelház emeletén van a lakás. Az előszobában levetkőzési lehetőség, hely a cipőnek, kabátnak. A fürdő okés, tiszta, a szoba is rendben, nagy francia ágy, szépen letakarva egy nagy, vékony lepedővel, amit össze lehet gyűrni.
  • Lány külseje:

    Abszolút megfelel a képeknek, látszik, hogy ad magára, igényes csaj, frissen borotválkozva fogadott. Nekem mégis a személyes kedvencem a nagy, duzzadt, érzékeny mellbimbója!
  • Action:

    1 órára mentem, két aktus van benne, az elsőt a híres, hírhedt natúr franciájával érte el. Látszik, hogy szereti használni a piercingjét, többször végighúzza a szerszámon. Közben szemkontaktust tart, hogy meggyőződjön az eredményről, szerintem szeret visszajelzést, igazolást kapni, hogy tényleg nagyon jól csinálja. Vagy csak egyszerűen szereti látni, hogy örömöt okoz, ez nem derült ki számomra, de mindenképpen dicséretes. Néha olyan erősen használja a piercinget, hogy már majdnem fáj a dörzsölése és amikor kikerül a szájából a friss levegő megcsapja a szerszámot, és olyan kellemes hűs érzése lesz az embernek. Inkább érdekes, mint erotikus. De határozottan kellemes. Mélytorok nincs, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy kitöltse a száját. A végtermék a melleire, testére kerültek, nem finnyáskodott, diszkréten elintézte a tisztálkodást, közben segített nekem is. A második menet kicsit nehezebben ment, hiányzott az összhang, de nagyon aranyos volt. Itt jut eszembe, hogy a két menet közben kellemesen elbeszélgettünk, azt az érzést keltette bennem, hogy tényleg kíváncsi rám, kérdezgetett, barátnő feeling volt. Aztán megkérdezte szeretnék e második menetet, persze szerettem volna. A kölcsönös kényeztetésről annyit, hogy az ujjazást nem szereti, nem is engedi, de a franciázást érezhetően élvezte.Az aktus során aztán bebizonyosodott, hogy az érzékibb szeretkezést kedveli, a mellbimbói nagyon érzékenyek, nem szeret vadulni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, az átlagnál alacsonyabb csomaggal dolgozik.
  • Összkép:

    Összességében elégedett vagyok vele, lehet, hogy ez fordítva nem igaz (Ő biztosan tudja miről beszélek), de talán majd legközelebb. Amúgy nagyon kedves lány, de nem engedi elfelejtenünk, hogy igazából szolgáltató!
Happy Massage