• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régen szerettem volna eljutni Bia-hoz, és most úgy alakult, hogy sikerült is, mivel pont ráért vasárnap délután. Kedves hangja volt a telefonban is, néha aranyosan kacagott.
  • Megközelítés:

    Jó helyen van, Árpád híd pesti hídfője közelében. 1-es villamossal vagy Metróval érdemes mennie aki a BKV-t választja.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon otthonos, barátságos, rend van. A fürdőszoba kádas, mivel nincs zuhanyfüggöny ajánlatos ülve zuhanyozni. Kellemes volt a szoba hőmérséklete is..
  • Lány külseje:

    A teste bombasztikus, olyan kis formás popsija van amit nagyon ritkán látni. Közepes méretű, elképesztően formás cickói állítólag szilikonosak, de olyan jól sikerültek, hogy alig lehet megmondani. Szemei szép nagyok, kedvesen mosolyog.
  • Action:

    Zuhany és szájvíz után apró csókokkal kezdtünk egymásra hangolódni (extraként kértem). Segített is feloldódni, bár nem volt heves csókcsata, de azért mindig kedvesen viszonozta közeledésem. Ezért is, meg persze testének látványától is egyre növekedtem. Cickói hiper-érzékenyek mellbimbótájt, ezért annak izgatása most kimaradt(de persze körülötte se volt rossz puszilgatni:). Ő simogatásokkal besegített, majd franciázásba kezdett. Ezt több pózba kiviteleztük, volt olyan mikor nagyon hevesen már-már tövig bement, nagyon jó volt.
    Jött is gumi hamarosan, először Ő volt felül, tökéletesen lovagolt rajtam, miközben tenyérnyi popsiját emelgettem. Kicsit elfáradhatott, ezért váltottunk. Misszionárius és doggy következett. Doggyba vigyáztam, hogy ne túl mélyre hatoljak be, mert úgy fáj neki. Ezután oldalról támadtam, gyönyörködtem formás popsijában és kebleiben. Végig úgy tűnt, hogy élvezi a szexet, ami jól esett, így ebben a pózban el is engedtem magam.
    Utána kedvesen segített levenni az óvszert, majd jót dumáltunk a test fitten tartásáról, és egyéb mindkettőnket érintő témákról. Az óra utolsó 10 percében még egy gyors masszázst adtam neki, amit megköszönt. Kár, hogy nem volt több időnk ilyen szép testet órákig tudnék masszírozni;)
  • Elszámolás:

    Elején megbeszéltük, így az elején adtam, éreztem, hogy azért szeretné rendezni (főleg, hogy először voltam).
  • Összkép:

    Bia fotói már hónapokkal ezelőtt megfogtak, és végre sikerült megcsodálnom élőben is. Nem bántam meg, kedves, mosolygós csajszi tökéletes testtel. Ha időm engedi, újra meglátogatom.
Happy Massage