• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia bb!
    Micsida kódolt felhasználó neved van:-)
    Köszönöm a kedves beszámolódat,mindig örülök a pozitív visszajelzéseknek!
    Jól esik visszaolvasnom a soraidat,várlak máskor is nagy szeretettel!
    Sok puszi

  • Egyeztetés:

    Előző nap jelentkeztem be, így könnyű volt időpontot egyeztetni. Abban az időpontban tudott fogadni, amikor én szerettem volna menni. A telefonban megbeszéltünk minden részletet.
  • Megközelítés:

    A hely kiválóan megközelíthető akár tömegközlekedési eszközzel, akár autóval is. A parkolás fizetős területen könnyebb. Az ingyenes parkolókat a reggeli forgalomban gyorsan elfoglalják.
  • Helyszín:

    Egy régebbi bérház emeleti lakása. A célnak tökéletesen megfelel. Lift is van, de én nem használtam. Pár emeletet gyalog is könnyű megtenni.
  • Lány külseje:

    Ebi nagyon szép lány. Normál testalkatú, látszik rajta, hogy törődik a testével. A hosszú haja, alakja és mosolya engem nagyon megfogott.
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival fogadott, majd a fürdőn keresztül bekísért a szobába. Ásványvízzel kínált, amit el is fogadtam. Beszélgetésbe elegyedtünk, majd pár perc múlva elmentem tisztálkodni. A fürdőben több tusfürdő és szájvíz közül választhattam.

    Visszaérkezésemig átöltözött egy szexi fehérnemű együttesbe, amit a teljes együttlét alatt rajta is maradt. Nemem nagyon bejön, ha a lány combfixet visel szeretkezés alatt. Miután megfürödtem Ebi még egy fél percre elment a fürdőbe.

    Hosszú csókokkal kezdtünk, majd felfedeztem testének minden részét. Selymes bőre, illata, csókjai egyből vigyázz állásba állították az ezredest. Ezek után Ebi olyan franciában részesített, amit még más lánnyal nem éltem át eddig. Úgy tudta izgatni férfiasságomat, hogy akár órákig is le tudtam volna viselni kényeztetését és nem mentem ez azonnal, mint több esetben már megtörtént.
    A hosszú franciás kényeztetés után óvszert kértem és lovaglással kezdtünk. Hol gyors vágtába, hol lassú menetben lovagolt rajtam. Egy idő után fordultunk és misszionárius pózban folytattuk együttlétünket. Az első menetnek így is lett vége.
    Hagyott lenyugodni, majd tisztogatás után kaptam egy jó masszást, miközben az élet dolgairól beszélgettünk. Nem vagyon egy nagy szószátyár, sokszor fogóval kell kihúzni belőlem egy-két szót, de Vele ez is könnyen ment.

    A második kört ismét csókollak kezdtük, majd én kényeztettem Őt. Kelyhe könnyen nedvesedett, láthatóan és hallhatóan is élvezte ténykedésemet. Mivel az ezredes a második menetet nem minden esetben szokta bírni, így gyors franciás játék után kértem a vegyvédelmet és hátulról tettem magamévá ezt a gyönyörű teremtést. Magamhoz képest igen hosszan bírtam a második kört is. Ténykedésemet hallhatóan Ő is élvezte. A második kört is misszionárius pózban fejeztük be.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltán Nála, amiért véleményem szerint teljesen átlagos ajándékot kért. Kis borítékban az asztalra helyeztem.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes másfél órát tölthettem le vele, és mindenben a legtökéletesebbet tudta nyújtani számomra.
Happy Massage