• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár héttel ezelőtt hívtam fel, majd a megbeszélés után online egyeztettünk. Sajnos akkor nem ért rá. Most már csak online jeleztem neki, és amikor visszajelzett, hogy rendben, fel is hívtam. Úgy érzem, nagyon jó dolog ez az online egyeztetés vele, Niki mindig időben válaszol, lehet tervezni mindent. Ő veszi fel a telefont.
  • Megközelítés:

    Autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető a helyszín, a 7-es busz vonalán található panelházakban fogadott. Az utca felé néző oldalon lehet bejutni, ott felhívtam és megmondta, hová menjek, milyen gombokat nyomjak meg. Alig vártam már, hogy mást is nyomkodhassak :D
  • Helyszín:

    Átlagos panellakás, zuhanyzós fürdőszobával. A fürdőszobában van szájvíz (ajánlott használni, mert a csók alap), többféle tusfürdő, a zuhany modern, jól beállítható (ezen a téren volt már negatív tapasztalat, nem jó, ha ilyenkor az ember leforrázza vagy lehűti magát). A szoba tágas, egy szép piros huzatú franciaágy van a közepén, kellemes zenés rádió szólt, mindez rögtön bejött nekem, csakúgy, mint Niki.
  • Lány külseje:

    Na innentől kezdve már szavakat sem találok... Magassarkú cipőben, szexi, fekete alsóneműben fogadott, egy eszméletlenül szép, formás lány állt előttem, ahogy beléptem. Niki kék szemei, szép arca, kedves mosolya, hosszú, szőke haja, dús keblei mind lenyűgöztek, alig tudtam valamit mondani. Sokkal szebb élőben, mint a fényképeken.
  • Action:

    Olyan érzés fogott el, mintha rég ismernénk egymást. Először voltam nála, félórát beszéltünk meg online, így az ajándék átadása után kaptam egy törölközőt, aztán jobbra el. Visszatérésem után hamar a lényegre tért, levettette velem a türcsit, ő meg kibontakozott a ruhából, odaadta gyönyörű kebleit (vicces, de olyan mintha nevet is adott volna jobb és bal cicijének :). Valami transzba eshettem, ahogy csókoltam, simogattam illatos testét, a világ kezdett megszűnni, ő pedig kényeztetett szájjal, cicivel. Egyszóval egy kellemes, finom franciát kaptam. Külön jól esett az, hogy a környékét is kényeztette nyelvvel.
    Addig izgatott, míg végül majdnem eldurrantam, ezért hát gumit kértem és folytattuk. Niki felült rám, formás, puha testét simogathattam, igazi barátnős szex lett a dologból. Ahol csak értem, száját, szép mellét, mindenét csókolhattam, ő pedig teljes átéléssel lovagolt rajtam. Aztán jött egy kis pozícióváltás, franciázás, de ő maradt felül. Megmarkoltam fenekét és tovább folytattuk. Fantasztikus és maradandó élményben volt részem, akár órákig is folytattam volna, de inkább én figyeltem az időt, nehogy túllépjem, amin jót nevettünk.
    Pozíciót váltottunk volna, de már kevés időm maradt. Ő kedvesen segített, franciásan, közben simogattam. Az ágy mellé állított, ott folytatta a kényeztetést, végül puha cicijén végeztem.
    Teljesen kimerültem, mentem zuhanyozni és felejthetetlen élményekkel gazdagodva léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, előre adtam oda az ajándékot, minden annyi, ami a telefonban is elhangzott. A csóktól kezdve a kebelszexig minden alap. Az időre sem ő figyelt, hanem én, nem éreztem, hogy el akarna küldeni idő előtt.
  • Összkép:

    Niki kedves, odaadó, figyelmes teremtés, továbbá csodaszép és összességében nagyon vonzó hölgy.

    Kis hercegnőmnek

    Hol vagy, hol vagy kis hercegnő?
    Kis tündér, tovaszökkenő?
    Bár itt lennél, és ölelnél,
    s érezném magam ölednél.

    Múló emlék, lanyhul a vágy,
    Visszavonz a tűzpiros ágy.
    Újra meg újra ott lennék,
    hol kis hercegnőt ölelnék.
Happy Massage