• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Óóó te drága, hát ezen a "bögyös-faros takaros" jelzőn most megmosolyogtattál... :DDD
    Köszönöm ezeket a szép sorokat, örülök hogy kellemes élményekkel gazdagíthattalak! :) Tudod olyan vagyok mint egy kaméleon... Szeretem a változatosságot, szeretek finoman szeretkezni és vadabbul, ahogy te írtad kicsit pornósabb stílusban is. A helyzet adja mikor, ki és mit hoz ki belőlem. :)
    Sajnálom az esetleges cigiszagot.... Sajnos vannak pillanatok mikor számomra szükseges rossz, de legközelebb mégjobban figyelek erre hogy ne legyen számodra se kényelmetlen! :)
    Remélem hamarosan találkozunk, addig is vigyázz magadra!
    Pusszancs :)

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, elsőre felvette, 2 óra múlva már nála is voltam!
  • Megközelítés:

    Kicsit kacifántos a parkolás, de minden OK, ingyenes.
  • Helyszín:

    Sima panel, lakás rendben van, tiszta, rendezett! Tetthely bazi nagy franciaággyal felszerelve, van egy kisebb tükör is a falon, így lehet közben nézelődni is.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelően bögyös-faros takaros szomszéd csajszi, formás idomokkal, közvetlen, úgy vettem észre, hogy szeret irányítani, ami nálam kifejezetten előnyös. Viszont sajnos a füstmentes lakás nem állja meg a helyét, kicsit Niki szája is cigarettaszagú volt, ez azért zavart, de túléltem! :)
  • Action:

    Rövid beszélgetés után gyors tus. Tusfürdőválaszték bőséges. Visszatérve szexi kis fekete cuccban fogadott, javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe, ennek készségesen eleget is tettem! Kis smaci, már ezzel eléggé felhúzott, ahogy incselkedett velem, majd lassan lejjebb csusszant és kaptam egy borzalmasan finom franciát. Változatos, cicivel simogatós, golyónyalakodós, mélytorkos, isteni tehetséggel megáldott francialecke volt ez! Majd gumi fel és beleült. Itt is megerősített, hogy jó helyre jöttem, kicsit még mozgott így, majd kértem, hogy vágódjon hanyatt, így is ért a vég, lábaival a nyakamban! Pihenőidő masszázzsal és beszélgetéssel telt, leginkább ő beszélt, de én amúgy sem vagyok beszédes, így ittam a szavait! :) Nagyon jót lehet vele beszélgetni, intelligens csajszi. Második körben szintén első a franciaóra, majd hátulról közeledtem. Kértem, hogy forduljunk oldalt a tükörnek, hogy lássam közben. Miközben már lendületesebben pakoltam így, ő is aktívan részt vett a lendület fenntartásában, így magamhoz képest viszonylag hamar sültem el másodjára is a puncikájába, pedig szinte sose sikerül másodjára saját kézi rásegítésem nélkül elmennem, szóval ez azért nagy érdem ám! :) Végén tusolás, még beszélgettünk egy kicsit, ajándék átadása, majd távoztam, teljes mértékben lemerülve és kielégülve, még 2 órával utána is remegtek a lábaim! Az élmény maga inkább pornós volt, mint barátnős, nekem amúgy is ez a vonal jön be, ha egy lányhoz elmegyek, legyen szexi, bevállalós, közvetlen és aktív. Nikiben ebből minden megvan, tudja mi kell a férfinak, kicsit se tűnt erőltetettnek, vagy megjátszottnak, amit csinált, felejthetetlen élményekkel gazdagodtam! Köszönöm!
  • Elszámolás:

    Korrekt, Pesti átlag, a szolgáltatás messze átlag feletti, így ezt kis mértékben korrigáltam.
  • Összkép:

    Nagyon pozitív, mindenképp ajánlott, főleg annak, aki szereti, ha irányítják, nem kell gondolkodni, csak lazítani és hagyni, hogy Niki elvigyen magával a mennyországba!
Happy Massage