• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden flottul ment, elsőre felvette a telefont. A -Bővebb infot kérek- gomb használata erősen segítette az ügyemet, így a részleteket hamar tisztáztuk, fixáltuk a helyet és az időpontot.
  • Megközelítés:

    Busz, metró, villamos 5 perces gyaloglás, akár több irányban is, autóval a parkolás nehézkes, nincs sok hely, és erőteljesen fizetős a zóna.
  • Helyszín:

    Budai belvárosi ház, sokadik emelet, jó panoráma, saját lakás. Az ágy jó nagy, kemény, a fürdő ragyog a tisztaságtól, az itt élő hölgy figyel mindenre. Tusfürdőfetisiszták megnyugodhatnak, van választék, a meleg vízre egy kicsit várni kell.
  • Lány külseje:

    30+ éves a hölgy, nagyon egyben van, nem csak a korához képest. Lágy, szolizott bőr, tökéletes, természetes mellek, amik csak nagyon enyhén gravitálnak, szép arc, hibátlan alak, izmos, szép női test, acélkemény fenék, finom, ízletes punci és popsi. Nade ezek együtt sem érik el a tekintete szintjét, az valami überfélelmetes...Egyértelműen az volt, ami miatt ma hozzá mentem, mindent ígérő szemek és olyan jellegű ez a tekintet, ami a gyengém.
  • Action:

    Megérkezéskor az ajtóban a blöki fogadott, picurka, tündéri habanese, igazi jólelkű kis gombóc, meg se ugatott, ellenben szinte azonnal elfeküdt egy kis simogatásért. Majd megjelent Enikő drága is, csipkeszerkóba, és már ott kaptam apró puszikat. Majd baszobába be, az ajándékot rendeztem, majd fürdőbe el. Onnan vissza elheveredtem az ágyon, és elkezdett velem foglalkozni. Sokáig nem is maradtam tétlen, csókok sokasága után én kényeztettem orálisan, szerintem tetszett neki, akár el is élvezhetett közben. Majd ő jött, kaptam egy kiváló franciát, majd gumi fel, meglovagolt, majd misszionárius, aztán ugyanígy popóban fejeztem be az első menetet. A második menet előtt beszélgetés, kölcsönös nyalifali, majd gumi fel, több póz, majd gumi le, egy jóféle NF, majd ismét gumi fel, és papásmamásban a végkifejlet a részemről. Levezetésnek fél óra beszélgetés, ami megkoronázta a napomat, a T. makktársak vigyázzanak, a hölgy nagyon észnél van! Összességében nagyon jó volt, kiváló profi kiszolgálást kaptam, maradéktalanul elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt. Másfél órára mentem, kettőt maradtam. Ajándék előre, végig az asztalon maradt. Értékarány szenzációs, abszolút értékben pedig egyedülálló, ilyen program, ha van egyáltalán, máshol sokkal jobban könnyítené az erszényt.
  • Összkép:

    Enikő nagyon kemény nő, BF-et senki se várjon tőle, de abszolút profi szolgáltató, és azt adta nekem, amiért mentem hozzá. Világosan kommunikál, határozottan, de nagyon gyengéden bánt velem. Teljesen kontroll alatt tartja a vendéget, a vele való együttlét mentális párbaj is egyben... Ugyanakkor azt éreztem rajta, hogy ez a keménység egyfajta páncél rajta a világgal szemben, belül nagyon is érző teremtés, ezt pár elejtett mondata is megerősítette. Szigorúan ajánlott, mindenkinek, akinek az együttlét mentális része is fontos. Humorérzéke, úrinői tartása minden esetben megvolt, az együttlét szintjét a fellegekbe emelte, hogy milyen boszorkányosan, váratlan fordulatokkal meglepve engem gondoskodott testemről-lelkemről. Nekem ez fontos, így biztos visszamegyek hozzá. A T. maktársak pedig vigyázzanak rá, hogy sokáig élvezhessük őt!
Happy Massage