• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Nagyon kedves vagy !!! :) Puszika.. :)

  • Egyeztetés:

    Szombat délután hívtam. Nem vette fel. Nem sokkal később felhívott, nem megcsörgetett, visszahívott!
    Nagyon jól esett. Megbeszéltük a találkát estére. Mindkettőnknek jó volt, mert Szívecskének még dolga volt, én pedig rendbe akartam még szedni magam.
  • Megközelítés:

    Óbuda csendes része, de egy ugrásra a Vörösvári út. Régi építésű házról van szó, de könnyen el lehet tévedni a kerítésen belül, de készségesen elmondta, hogyan találok el hozzá. Kijött a ház elé. Nagyon meglepődtem! A ház mellett sétálgatott, nagyon dögös ruciban. Combfixszel, egyrészes, piros ruhában, dohányozva. Nagyon dögös volt!
  • Helyszín:

    Nagyon helyes lakás. Minden szeretete benne van. Nagy franciaágy, hangulat világítás. Teljesen egyedül fogad, így nincs csoszogás a szomszéd szobában. :)
    Halk zene, hangulatvilágítás.
  • Lány külseje:

    A külsőt már említettem. Annyival egészíteném ki, hogy rövid, vörös haja van. Kerek, markolni való feneke. Kellemes csalódás volt a személyes találkozás. Nem gondoltam volna, hogy ilyen apró teremtés! Igaz, ki van írva az adatlapjára, milyen magas. Az alkatához tökéletesen illő cicik párosulnak a formás popsija mellé és feszes, finom bőr.
  • Action:

    A szobába betérve, rögtön nekem esett, ölelt, csókolt, szorított magához, mintha a rég nem látott kedvese tért volna haza. Nagyon eltalálta, mire volt szükségem aznap este. A maradék ruhát is gyorsan lefejtette magáról, de a bugyi maradt. Olyan bugyi volt rajta, aminek a közepe kivágott, sejthetitek...
    Igazi szeretkezésnek indult. Csókokkal, ölelgetésekkel, cirógatással, hol hevesen, hol lágyabban. Elkezdtem felfedezni a testét, a melleket, a combjait, a fenekét. Csókoltam ott, ahol értem. Elkezdtem dél felé portyázni, ami stratégiailag bevehetőnek bizonyult. :)
    Megmutattam a nyelvtudásom. Nagyon tetszett neki, finom puncija van, hamar nedvesedett. Halk nyögésekkel abszolválta, hogy tetszik neki a műsor. Néha a combjai belső részét is cirógattam a számmal, a nyelvemmel. A férfiasságomhoz, amikor felereszkedtem térdre, hozzá dörgölőzött, játszott vele a kezével. Aztán fölé kerekedtem, jött egy, kis mellszex, aztán a fejéhez húzott, és franciázott, egyre hevesebben. Aztán átmentünk 69-be, ott alig bírtam a franciát. Imádni való popsija van. Kértem gumit, és szemből támadtam. Közben folyamatosan csókolóztunk, halkan szuszogott, sóhajtott. Így lett végem elsőre.
    Hagyott lenyugodni. Egymás mellé feküdtünk, végig bújt, mintha a barátnőm lenne. Beszélgettünk. Nagyon megvolt az összhang, jó ízűen beszélgettünk. Aztán elkezdtem rakoncátlankodni, és újra egymásnak estünk ill. Ő nekem. Franciázott nekem, aztán gumit kértem, és hátulról támadtam. Nem tudtam vele betelni, és nem is bírtam sokáig. Ismét hagyott lenyugodni. Beszélgettünk az élet nagy dolgairól, nagyon jól megértettük egymást végig. Kértem egy, kis vizet, aztán elkezdtem öltözni. Egy csomó puszit, csókot kaptam. Alig akartam eljönni.
  • Elszámolás:

    Átlagon aluli, egy átlag feletti együttlétért.
  • Összkép:

    Fiatal korom ellenére jó pár éve látogatok lányokat. Sok lányt ismertem meg, akik nagyon jó fejek, kedvesek, vendégszeretőek. Olyanokat is, akik kevésbé. Ahol jól éreztem magam, mindegyiküknek megvan a sajátos varázsa. Az az igazság, hogy az utóbbi években nem tudom megérteni, mi van a mai lányokkal/nőkkel, de a magánéletben nagyon nehéz már normálisat találni, egyáltalán két szót váltani velük. Ebből kifolyólag sajnos elfelejtettem már, milyen érzés, amikor valaki hozzám bújik, ölel, megcsókol. Ilyen barátnő feelinget nem nagyon kaptam. Nagyon hálás vagyok érte, hogy egy ilyen órát kaptam tőle. Csak egy dolog bosszant..., hogy miért nem kerestem fel korábban?!
    Köszönöm Szivecske!
Happy Massage