• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Édes Montekriszto!Nem is tudom eléggé kifejezni a köszönetem hogy megírtad ezt a beszámolót az élményeinkről!Ez az első és kicsit féltem is tőle ... de ahogy fogalmaztál és amit leírtál az simogatja a lelkemet!Nagyon boldoggá tesz hogy jól érezted magad velem!Ez óriási segítség nekem a "fejlődésben" ezért is külön köszönet jár!Én is remekül éreztem magam veled és ha lesz még alkalmunk találkozni a kimaradt részeket is pótolnunk kell! ;) :P
    Csókjaim repítem feléd!

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de mivel szabadnapos volt, Melani tájékoztatott kedvesen a részletekről, másnap délelőttre be is jelentkeztem. Időpont egyeztetés rugalmas, mivel a megjelölt rendelési időn kívül szerettem volna meglátogatni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, nyugati közelében, az egyik kis utcában parkoltam, de a West End parkoló is csak pár perc séta, ha valaki biztosabb helyen szeretné tudni a gépet, természetesen fizetős, mint a belvárosban mindenhol. Tömegközlekedést nem részletezem, jár arra minden.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház kívülről a szokásos állapotban, viszont a lakásba beérve kellemes meglepetés, teljesen felújítva, nagyon rendben van. A fürdő a szobából nyílik, akkora zuhanykabin, hogy négyen is simán elférnénk, tusfürdő választék van rendesen, szájvíz kispohárral a mosdón, hófehér törölközők tömkelege. A szobában masszpad, tatami, fotel a ruháknak stb., hangulatosan berendezve. Nem egyedül rendel, de jól van megszervezve a logisztika, egyedül az hallatszik, ha valaki tusol a fürdőben.
  • Lány külseje:

    Nagyon gondban vagyok, hogy mit is írjak annyira rendben van a hölgy. Ahogy a lakásba beérve az ajtó mögül kilépve megláttam, megnyugodtam, hogy jó helyre jöttem. Látszik a sport jótékony hatása, mert olyan izmos a teste mindenhol, hogy egy gramm felesleget sem véltem felfedezni, HIBÁTLAN. Szép arc, csodás szemek, természetes de telt ajkak, tenyérbe illő formás cickók, sorolhatnám még oldalakon át, jaaaa és az a csodaszép punci áááá. Próbáltam hibát keresni rajta, de nem találtam, a képei messze nem adják vissza a valóságot szerintem.
  • Erotikus masszázs:

    Beinvitált a szobába és mivel a kapukód megadásánál beszéltünk először, így leegyeztettük a részleteket. Rövidebb lazító masszázst kértem a hátamon és a nyakam környékén, és hosszabb erotikus folytatást. Fürdőből visszatérve a tatamira parancsolt, megszabadulva a melltartótól. Neki is látott a masszázsnak, jeleztem, hogy nyugodtan üljön rám, így el is helyezkedett rajtam. Deréktól indult felfelé, majd a nyakamat és környékét vette kezelésbe, lágyan finoman csinálta, nem tudom mennyire tudta volna erősebben, nekem így pont jó volt lazításnak a stresszes hét után. Krémmel masszíroz, elmondása szerint kever bele egy kis olajat, hogy növelje a viszkozitást a csúszkához. A falon elhelyezett tükrökből jól lehet látni az eseményeket.
  • Levezetés:

    Masszázs végén megszabadulva a tangától, szépen bekente magát, a puncit se hagyta ki és elkezdődött a csúszka. Nagyon jó volt érezni a hátamon ahogy a kemény cicikkel végigsiklik rajtam, közben halk sóhajokat hallatott, amikor felért a nyakamhoz. Jött a várva várt megfordulhatsz felszólítás, ezután szépen lassan alaposan végigsimogatta a velem egykorút, majd újabb síkosítás következett és csúszka szemből, közben apró puszik ide-oda. Miközben popsijával a hasamon és a mellkasomon csúszkált, egyik kezével a farkamat kezdte kényeztetni, később a lábaim között elhelyezkedve kezdetét vette az adott pontra irányuló kezelés. Nagyon jó a kézimunkája, már kezdtem azt hinni, hogy nem fogok bekerülni a szájába, amikor először nagyon lassan a nyelvével épp, hogy hozzáérve, majd fokozatosan egyre jobban bekebelezett. Olyan érzékien csinálja egyáltalán nem siet, folyamatosan változtatja a tempót, hol gyorsabban intenzíven, hol lassan és finoman, néha csak kézzel, néha csak szájjal, közben mindkettőt egyszerre bevetve kombinálja, a végletekig húzza az embert. Közben szerettem volna én is megízlelni, de jelezte, hogy ünnepekre való tekintettel a kölcsönösség nem lehetséges, de készségesen felém fordult és simogathattam mindenhol. Már majdnem kértem, hogy ne húzzon tovább, végezzen ki, de jól ráérzett mikor ne lassítson és hatalmasat élveztem. Tisztogatás után mellém feküdt és beszélgettünk pár percet, majd segített lemosni a hátamról a krémet.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek szerint, pesti átlag ajándék, az asztalra tettem.
  • Összkép:

    Kiara egy kedves csaj, elmondása szerint pár hónapja csinálja, de a csúszkáján még van mit fejlesztenie szerintem, amit a francia tudása kompenzál. Összességében nagyon ajánlott, kis fejlődéssel igazi gyöngyszem válhat belőle.
Happy Massage