• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönjük szépen a hadi tudósítást,igen nekünk is nagy élmény volt!
    Ami a gravitált ikreket illeti,talán ha kicsit jobban vigyáztok
    rájuk ezután,legalább annyira mint amennyire kedvelitek őket
    akkor nem fognak néhány hónap múlva a térdemig lógni ;)
    Csók és nagyölelés!
    D.

  • Egyeztetés:

    Már a szexcsata létrejötte előtt érdeklődtem pár nappal egy hármas felállással kapcsolatban. S be is jelentkeztem. Jól ment, gördülékenyen.
  • Megközelítés:

    Logisztika szerintem teljesen jó, 14. ker.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő. Fürdő ok. Sok tusfürdő közül lehet válogatni. A csata pontos helyszíne egy szoba, melyben egy nagy francia ágy hívogat. Nos kell is ilyen nagy, véleményem szerint, hiszen két csinos lánynak és egy harmadik részvevőnek is el kell rajta férnie.
  • Lány külseje:

    Külső: Dóri magas szép, csinos pofival, és igéző tekintettel, melyből kis vadság és szenvedély, s kedvesség árad. Valóban nem minden hölgynek áll jól a rövid haj, de neki szerintem nagyon jól áll! Picit olyan Pink feeling jutott eszembe :)
    Mellek nagyok :) kicsit valóban gravitálnak, de mégis olyan gyúrni valóak.
    Mia: Szintén magas, jó alakkal, figyelmességgel, és kedvességgel, hívogató tekintettel, hosszú hajjal. Cicik itt is kellően több mint kézbe illőek, s ágaskodóak. Szóval tudtam, itt nem csak sakkozás lesz :)
  • Action:

    A béketárgyalás:
    Nos, más fürdés előtt jelezték, hogy szét fognak szedni, amire a válaszom csak annyi volt, hogy remélem is. fürdés után visszatérve a harcszíntérre, már az ágyon vártak és figyeltek. Kis zavaromban, az ajtót nyitva hagytam, majd Dóri mondta: majd én becsukom. Be is csukta:) s már a nyelve simogatta is a számat. Mia is felállt és ő is simogatott, aztán mindenki mindenkivel csókolózott, csodálom is, hogy nem lett csomó a nyelvünkön. A kis tábornok is felállt ettől és bár én megértem mit mond, de úgy látszik a lányok is tudnak a tábornok nyelvén, mert mintha parancsba kapták volna, hol Dóri franciázta, hol Mia tüntette el a meredező férfiasságom. S mikor két oldalról nyalogatták és tövig vették, na ott az agyamban elszállt egy tranzisztor, mert már nem én uraltam testemet.
    A béketárgyalásból már harc lett.
    A harc:
    Lefeküdtek az ágyra és csókolózni kezdtek egymással és izgatták egymást. Ezt látván ugrottam egy fejest közéjük és Dóri csókolt, majd Mia csókolt, majd én csókoltam Dórit,s Miát. Ők csókolták az ezredest és izgatták a sisakját.
    Dóri rám ült puncijával a nyelvemre, amiből nyelvcsapások sorozata és csiklónyalogatás, kéjnedv megízlelése lett. Közben franciázta már keményre edzett farkamat. Bár egy kicsit erős voltam egyszer, aminek hangot is adott, hogy vissza kapom ezt még! Eközben Mia izgatta magát. Aztán Dórival izgattuk Miát, fényesre nyaltuk punciát, amit hang hatásokkal kísért. Utána Dórit ujjaztam, sóhajtozások közepette, miközben Mia franciázta a falloszomat.
    Dóri egy picit be is vadult, köpködős brutál mélytorkot produkált utána, majd megszólalt: mondtam, hogy vissza adom, ( ha ezt tudom többször incselkedem:) ) már nehezen bírtam ki, s az ágy széléhez állva hol Mia, hol Dóri szájába adtam meredező keményre szopott méretes dákómat, és felkészültem a tüzelésre.
    Mikor betöltődtek a lövegek, gyakorlatilag sortüzet szórtam csinos pofijukra, melyet azért túl éltek :) Majdnem én nem éltem túl!
    Ezután kicsit ízlelgettek még, majd tisztogatás kezdődött, mindenki a maga sebeit nyalogatta le. ( Tisztító kendővel)
    Állóháború vette kezdetét.
    Kínáltak vízzel, amitől majdnem meg is fulladtam, de nem azért mert mérgezett lett volna, hanem mert félre ment, bár a háborút egyszerű lenne így eldönteni. De nem adtam fel. Kaptam egy kis hátmasszázst meg cirógatást, és már forgatták is a sisakot az ezredesen. Nehezen regenerálódom egy ilyen feeling után, mondtam is nekik, hogy majd meglátjuk menni fog e.
    Ismét harc:
    Nyelvjátékok, ujjazások, simogatások, csókok, köpködős szembenézős francia, simogatások következtek. Majd Dóri beleült és lovagolt, de a kaucsuk fogsága kicsit megijesztett. Aztán hátulról kicsit, majd gumicsere és Miát pumpáltam nyakamhoz felhajtott lábakkal, amit hangok kísértek. Nem tudom, hogy elmentek e, de a hanghatások néha nagyon is valódinak tűntek. Gumi le, és még bűvészkedtek rajtam, de az ezredes meg makacsolta magát amiért majd még egyszer ki fog kapni.
    Nem volt második sortűz, pedig beégettem volna agyamba azt a pillanatot is, de az biztos, hogy egy élmény volt ezzel a két szexdémonnal repülni egy kört a fellegekben!
    Mindent megtettek, hogy jól érezzem magamat! De nekem úgy tűnt, ők is igencsak jól érzik magukat. Remélem nekik is jól esett ez a kis vad szexcsata.
    Szóval a háborút nem mondanám, hogy elvesztettem, hanem tapasztalatot szereztem, hogy leigázzam a világot :) Viccet félre téve, nagyon jól éreztem magamat veletek és köszönöm maradandó élményt! Csak kevés volt az egy óra.

    A végén nem mondták, hogy -nee fürgyéé- le, hanem jobbra a második ajtó, ahol lemostam magamról a háború megkínzott nyomait.
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk, előre elhelyeztem egy köcsög alá :) vagyis az egy teás csésze volt, ha jól emlékszem. Picit több amire gondoltam, de így vissza tekintve az élmény felülmúlta!
  • Összkép:

    A csata kimenetele: Talán mondhatnám, hogy áldozatok nélkül nincs háború, mert hát a magvaimat elszórtam ugyan, de egy élménnyel gazdagodtam!
Happy Massage