• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Ciao Bello!
    Thank you for your nice words!
    Ich freue mich, dass nach so langer Wartezeit könnte begegnen!
    Spero di vedervi presto di nuovo "piccolo corpo"!
    So many kisses!
    D

  • Egyeztetés:

    Négy hónapja időnként próbálkoztam telefonon, hiába. Most végső elhatározással online öt nappal korábban sikerült korán reggelre az egy órás programot lefoglalni.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyen a lépcsőház előtt. A gyorsuló trolibusz idehallatszik, más közösségi közlekedés nincs a közelben.
  • Helyszín:

    Régi típusú, de jó állapotú házgyári lakás Zugló csendes részén. Semmi különös, nincs túlzás, a lényeg rendben van, tisztaság, rend, jó levegő, erős és méretes ágy. A zene a mobiltelefonból jön, pont a hangulatnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    Királynői jelenség, mert magas, tartása van, tökéletesek az arányai, kecsesek a mozdulatai, darázs a dereka, sima a bőre, kellemes az arca. Közelebbről érzékelve kiderül, hogy finom az illata, jóízű a szája és lágyan rezegnek a fergeteges mellei. A többit tökéletesen visszaadják a fotók. Fiatal koromban őróla álmodtam hiába. Ővele mentem volna sétálni, sőt vonulni a belvárosba, csak azért, hogy lássák milyen bombázó nővel vagyok és besöpörtem volna az irigy férfitársak elismerő pillantásait.
  • Action:

    Gondoltam megkérem, fogadjon utcai ruhában, hogy többet foglalkozhassak a nő vetkőztetésével. A kérés elmaradt, ő viszont valahogy megérezte és nagy örömömre civilben maradt. A kötelező elintéznivalók után fogmosásom közben már bejött a fürdőszobába, kezében egy pohár vízzel, és őszintén érdeklődő tekintettel beszélgetést kezdeményezett. Kedvenc olvasmányaink jó kiindulási pontot jelentettek. A szobába érve már csak a melltartó és a rövid szoknya maradt Dórin, kezdtük egy alapos öleléssel, szorosan hozzám simult, alig volt olyan testrészünk, ami ne ért volna valahogy össze. Mellei betakarták mellkasomat, egyszerre simultak mindkét ölelő karomhoz. Szépen lassan elkezdtünk ismerkedni egymás szájával, hol az ő nyelve járt nálam, hol az enyém ment látogatóba hozzá. Kezemnél fogva lehúzott az ágyra, beültem térdelő lábaim közé, Dóri fejét a combomra fektette, száját résre nyitotta, várta a csókot, megkapta. Kezem betévedt combjai közé, hihetetlen sima ott a bőre, aztán elkalandozott a mellek irányába. A méretek miatt erős az a melltartó, megküzdöttem a három kapoccsal, Dóri kibújt belőle és feltárult a csoda. Alig tudtam őket néha elengedni, szinte hozzájuk nőttem. A nő átfordult, száját férfiasságomhoz érintette, megcsókolta, bekapta, nyálazta, finoman csavargatta, gyorsan felizgatott. Észrevettem a felhajtott szoknya alatt a bugyi hiányát, a nagyszirmú virágot, vágytam illatát, kívántam ízét. Ráhajoltam, bebújtam a combok közé, bedugtam a résbe a nyelvemet, finomam beszívtam a szirmokat, nyelveltem a megduzzadt csiklóval. Dóri felemelkedett, felült, ráguggolt a számra, két kézzel tartottam a fenekét, így kényeztettem azt hiszem a végkifejletig. Váltottunk, az én örömöm következett. Dóri ismét felállított, csodás szája fáradhatatlanul dolgozott rajtam, gumit húzott rám, szélesre tárta combjait, szemből hatoltam belé. Finom meleg, nedves és pont jó szűk volt, tudtam korlátozás nélkül jó mélyre dugni, lábait lehetett széttárni, összezárni, minden jó volt neki, hajlékony volt. Észrevettem a tükröt a falon, elképzeltem a mellek ingamozgását, a hátulról szeretkezés hatását, meg is csináltuk, pont ahogy gondoltam. Jutalomként a tükörből rám mosolygó szemek és a megmarkolt pompás fenék fokozták az élvezeteket. Hosszan tartottuk a pozíciót, néha megpihentem Dóriban, hogy elnyújtsam az aktust, eközben a fenomenális mellekre is szántam egy kis időt. Át akartam adni a nőnek az irányítást, hogy most már én is elérjek a csúcsra. Dóri vette a lapot, hanyatt fordított, belém guggolt, melle bimbói arcomba lendültek, szám előtt köröztek, néha lefogtam, majd megrezgettem őket. Nem sietett, tövig beleült, aztán kiemelte magát, kétoldalt tartottam fenekét, váltogatva pár centiket mozgott ki-be, majd hosszan megjáratta az illesztési felületeket. Éreztem már, hogy Jön,jön,jön, na, na, na, most, most, most! Kész, elélveztem…
  • Elszámolás:

    Ahogy reg. lapján kéri rögtön túlestünk rajta, szóba sem hoztuk. A kapott élménnyel összhangban átlag fölötti.
  • Összkép:

    Kíváncsi voltam, milyen lesz a sokszor megénekelt nő, a testi szerelem királynője. Még nem voltam olyan nőnél, aki ennyi pozitív visszajelzést kapott ezen a fórumon. Már értem miért vannak ennyire oda érte- velem együtt- a férfiak. Adjunk hálát a ..…. –nak, hogy ő van nekünk.
Happy Massage