• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kis időre eltűnt és mikor megláttam, hogy újra itt van az oldalon nem haboztam, és írtam neki egy levelet, hogy meglátogatnám, mert ígért nekem egy táncot! Azonnal vissza is írt, és megbeszéltük a találkozót!
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, és könnyen találtam parkolót! Esti randevú volt, ezért a forgalom is jó volt, bár így is tudtam egy kicsit késni! A térkép elég pontosan mutatja a helyet, és metró, ilyesmi szinte ott tesz le! A bejutás gyors és egyszerű!
  • Helyszín:

    A legutóbbi látogatásom óta semmi sem változott! A célnak tökéletesen megfelel és tiszta! Tágas fürdő, sok tusfürdővel, szájvízzel és kis eldobható pohárkákkal!
  • Lány külseje:

    Nagyon tetszik! Ott kerek ahol kereknek kell lenni, és ott feszül, ahol feszülni kell! Nagyon jó alakja van, imádom a kerek cicijét és a finom a bőre! Még most is, ahogy vissza idézem és látom magam előtt... Nos még fogalmazni is elfelejtek! :)
  • Action:

    3 órás randira mentem, és így nem kellett kapkodni! Fürcsi után jött az a bizonyos tánc! Kiderült a levelezésünk során, hogy én vagyok az első, aki ezt kéri, és nem ér nevetni! Nos jelentem, hogy nem a nevetésen járt az agyam, hanem levegő után kapkodtam! Nagyon tetszett, és ez már megalapozta az együttlétünk hangulatát... A tánc után rám mászott és egy nagyon finom szeretkezés vette kezdetét! Legalább is én ezt annak tartottam! Mivel hosszabb időre mentem, ezért nem kellett kapkodni és volt mindenre idő! Kezdésnek kaptam finom csókokat, majd egy isteni franciát! Olyan ügyesen csinálta, hogy rendesen koncentrálnom kellett, hogy ne menjek el! Imádtam, ahogy végig húzott finoman, de nem hagyta, hogy elmenjek! Ezután én lendültem akcióba és hosszan kényeztettem a nyelvemmel. Finoman nyögdécselt közben és nem éreztem megjátszottnak. Ezután gumit húztunk és egy sima papás-mamás vette kezdetét. De mivel nagyon fel voltam húzva ezért nem tartott sokáig... Jeleztem, hogy ez nem lesz hosszú és finoman megnyugtatott, hogy rengeteg időnk van! Miután végem lett hagyott lenyugodni, majd szépen megtisztogatott! Ezután előkerült az ajándékba hozott csoki és miközben azt falatoztuk jót beszélgettünk! Végig simogatott a beszélgetés közben és annyira finoman csinálta, hogy már csak azt vettem észre, hogy simogatja a velem egykorút és újra kemény vagyok! Egy újabb francia után egy nagyon jó lovaglás következett, majd újra papás-mamás jött! Amit mindenféle képen kiemelnék, hogy a második menetnél valami miatt megfeszültem, és Timi ezt azonnal észrevette! Nagyon kedvesen reagált és azonnal próbált megnyugtatni és a kedvemben járni! Hozzám bújt és finoman simogatott és csókolt! Hihetetlenül jól esett és köszönöm Drága! Miután újra sikerült hadrendbe állni befejeztük, amit elkezdtünk és egy hatalmasat élveztem! A tisztogatás után még beszélgettünk egy kicsit, majd elmentem fürödni és fájó búcsút vettem tőle!
  • Elszámolás:

    Annyi amennyi! 3 órát voltam, tehát úgy is kellett számolni! A randevú végén rendeztem, bár csak azért, mert mikor megérkeztem hozzá, annyira izgatott voltam, hogy lányos zavaromban elfelejtettem...
  • Összkép:

    Nagyon jó volt most is! Köszönöm még egyszer Drága! Ha rajtam múlik, akkor még sokszor szeretném meglátogatni! Aki a barátnős érzést keresi (mint én), annak érdemes meglátogatni Őt!
  • Webi megjegyzése:

    Jó a beszi, csaj az nem értem miért kiabálsz :)
Happy Massage