• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tisztelt MT-k!

    Ismételten szombati nap, kora délután... Kivételesen nem a -right here, right now- keresgélést választottam, hanem két nappal a tervezett esemény előtt online kértem egy kb. előre tervezett időpontot. Biára esett a választásom, képei és a pozitív beszámolók alapján már régen szerettem volna személyesen megismerni. A kért időpontomat kb. 14 óra elteltével vissza is igazolta, így nagy reményekkel vártam a szombatot. Természetesen két órával a tervezett időpont előtt már biztosan tudtam, hogy nem fogok tudni időre érkezni rajtam kívül eső okok miatt. Telefonálásra nem volt lehetőségem, SMS-ben jeleztem késésem, mire pozitív választ kaptam, szerencsére nem volt szoros a beosztása. Teendőm végeztével személyesen hívtam, ekkor hallottam elsőként fiatalos, csábos kis hangját, nem beszéltünk részletekről, csak értesítettem közelgő érkezésemről, és lepontosítottuk a címet.
  • Megközelítés:

    35 perc késéssel a helyszínen voltam, könnyen megközelíthető, rendőrpalota környéke, szombat lévén a parkolóhely kizárt, de van egy alternatív fizetős-őrzött parkoló a tömb mellett. Gépjárművel érkeztem, piszok szerencsével a bejárat előtt tudtam parkolni, mely munkanapokon fizetős övezet. Közteresek, rendőrök cirkáltak rendszeresen a mellékutcákban, biztonságosnak mondható környezet. GPS biztos megtalálja az utcát, tömegközlekedéssel is ideális, a térképen jelzett pont, majdnem jó! Az autó zárása közben már tárcsáztam Biát, volt egy kis keverésem a házszámmal kapcsolatban, de csak az én feledékenységem miatt... Új építésű lakótömb, kaputelefon kódot kaptam telefonon, emelet, a lift nem működött, így gyalog harcoltam fel hab testem, mikor felértem kicsit zavarban éreztem magam a folyosón, de egy diszkrét -Ha-Ho- jelezte a pontos irányt, végül beléptem a szentélybe.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb, a lakás ennek megfelelően rendezett, korrekt, otthonos bútorzattal berendezve. Tágas nagy tér, sehol egy zárt ajtó, vagy üvöltő tv, véleményem szerint csak ketten voltunk. Tisztaságra semmi kivetnivalóm nem volt. A cipőt bejáratnál levettem, úgy mentem tovább a nappaliba, melyből egyúttal a tetthely is nyílik, mely tágas, nagy franciaágy, rádió nem zavaró hangerővel (manapság kedvenc rádióállomásommal), fotel/szék a kabátnak és ruháknak, kellemes (nekem egy kicsit túl is fűtött) hőmérséklet. A fürdőben kád, talán 4-5 féle tusfürdő, száraz kilépő. Tiszta, száraz, nagy méretű törülköző, megfelelő nedvszívással. Kicsit hiányoltam a szájtisztasági eszközöket a kis eldobható műanyagpohárkákkal együtt (remélem nem én voltam vak).
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő vékony, fiatal lány. Belépésemet követően az ajtó mögül lépett elő egy fekete tanga-top párosban. Szép fekete hosszú haja, csinos arca, tenyérbeillő mellei vannak. Kedvesen mosolyogva, egy bemutatkozó kézfogással és két puszival üdvözöltük egymást. Normál, arányos testalkata egyből felkeltette érdeklődésem. Bőre szolizott, feszes, illatos, arca kedves, talán a beszéde kicsit olyan, mint amikor fogszabályzóval beszél az ember. Nekem úgy egészében nagyon bejött. Levettem a kabátom, beinvitált a nappaliba, ahol megbeszéltük a telefonban lemaradtakat, majd egy kötetlen ismerkedős/feszültség oldós témákba csaptunk át. Ezt egy darabig érzésem szerint folytattuk még volna, de én nem akartam visszaélni az idejével, ráadásként már eltelt vagy 10 perc a fél órából amit lefixáltunk.
  • Action:

    Elkezdtem levetkőzni, közben kaptam egy törülközőt. Irány a fürdő. Egy negatívumként jegyezném meg, hogy nincs zuhanyfüggöny, azért igyekeztem nem -Kisbalatont- csinálni. Elég sokat elidőztem, mert hosszú volt a hét, nem akartam kellemetlenséget... Ő addig már az ágyra leterített egy nagy tiszta lepedőt, majd elheveredett. A fürdőszoba közvetlenül a tetthelyről nyílik, így lehet akár beszélgetést is kezdeményezni zuhanyzás közben. FÉG rendszer van, de nem kell sokat küzdeni. Miután végeztem, én is lefeküdtem az ágyra (csoda hogy elbírt), majd kis simibe kezdtem, Bia közben kihámozta magát a testhez simuló topból. Egy kis NF következett, melyhez kellett kis kézi rásegítés, de viszonylag gyorsan kizavarta -pimplikét- a dzsungelből... Franciája kellemes, fiatalos, nem pornós/bőnyálas/mélytorkos. Használja egy kicsit a fogát is közben. Átlagon aluli méretem ellenére sem ment túl mélyre, környékkel sem foglalkozott, illetve monotonnak is tűnhet egy idő után, de legalább nem használja a kezét, nem akar gyorsan kivégezni. Mindezek mellett lehet az oldalfalon elhelyezett tükörben is mozizni. Amikor megfelelően keménynek ítélt meg, előkapta az óvszert, majd felhelyezését követően kis póztalálgatás után a lovagló mellett döntöttünk. Ez még jó is lehetett volna, ha kemény tudok maradni, de valami miatt teljesen lelohadtam... Próbálkoztam még egy váltást követően hátulról, de addigra már mindegy volt (nagyon szűk a leányzó még nekem is). Egy kis értetlenkedés után levettem a gumit, elmentem megmosni -pimplikét- és kértem egy NF/kézi levezetést. Ez legalább összejött, majd kaptam törlőt hogy letakarítsam magam, és még egyszer gyorsan megmosakodtam. Elkezdtem felöltözni, közben Bia egy köntösben ült a nappaliban és kapcsolta be a tv-t. Kifelé menet kaptam két búcsúpuszit és irány lefelé.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után a nappaliban tárgyaltuk le személyesen. Magasabb az átlagnál (főleg a teljes óra), de sem a környezet, sem Bia nem átlagos! Alapban nincs csók és NFVSZ, ezek mértéke részben átlagos. Bejárattól-ig 45 perc telt el a megbeszélt 30 helyett, így TP-nek nincs nyoma. Vetkőzés közben az asztalra helyeztem, távozásomig ott maradt.
  • Összkép:

    Legközelebb igyekszem kipihentebben menni. Regényeket tudnék filozofálgatni összbenyomásról, de igyekszem a lényeget... Megérkezésemkor már egy kicsit megdöbbentnek találtam. Szerintem másra számított, de jól leplezte a dolgot. A kezdeti pozitív összhang a vetkőzésemet követően igencsak megváltozott, de elhiszem, hogy nem könnyű feldolgozni egy 140kg-os -Michelin embert-. Az együttlét kezdetén már egy kicsi zavarodottság is érzékelhető volt (gondolom próbált rájönni, hogy mit kezdjen velem), ennek ellenére próbált mindent megtenni, mely nagyon pozitív dolog fiatal kora ellenére. Nincs fintorgás, csak próbálja tenni amit kell. Véleményem szerint egy kicsit talán magát hibáztathatta (teljesen feleslegesen) amiért ténylegesen nem volt aktus, de ekkor sem volt (-
    ennek már annyi-, -na mi van?-, -ennyi volt?-) beszólogatás, és készséggel segített az újbóli fel/levezetésen. Érezhető volt a feszültség a levegőben, mely felöltözésem közben kiteljesedett (szemkontaktus kerülése, néma csend), mely betudható a szimpátia hiányának, de az utóbbi időben ezt már kezdem megszokni. Egyszerűen csak nem találta fel magát velem, talán még nem is volt hasonló élménye, ezért nem tudom hibáztatni, inkább ajánlani, mert tényleg lelkes. Talán kis tapasztalatgyűjtés után (állítása szerint nem rég kezdett) már velem is feltalálja magát. Vigyázzatok rá!

    -Köszönöm a figyelmeteket! I.M.-
Happy Massage