• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    szia
    köszönöm a jo beszámolot
    örülök hogy ilyen jo élményekkel távoztál tőlem és remélem legközelebb még jobb élményben lesz részed...én is nagyon jol éreztem magam veled és remélem mihamarabb megismételjük..akármikor várlak..csok:lotti

  • Egyeztetés:

    Kora délelőtt hívtam és és késő délelőttre egyeztettünk egy időpontot. Mindent megkérdeztem, ami érdekelt, korrekt válaszokat kaptam. Igyekeznem kellett, hogy odaérjek, de végül is sikerült.
  • Megközelítés:

    Odajutni nem bonyolult, parkolóhelyet annál inkább. Nekem most is szerencsém volt, mert pár száz méteren belül sikerült, de érdemesebb taxival vagy esetleg tömegközlekedési eszközzel menni.
  • Helyszín:

    Egy régi épület, gondozott, a lakás teljesen rendben, a nagy belmagasságú szobát Lotti szépen kicsinosította a mécsesekkel. Érdekes volt szép -polgári környezetben eltölteni ezt az órát. Minden rendben, szép a lakás.
  • Lány külseje:

    Nem számítottam arra, hogy ilyen szép. Egy nagyon barátságos lány, olyan akire ránézel és az jut eszedbe, hogy szép és már látod is, hogyan bújnál vele ágyba. Nem is nagyon akartam elhinni, hogy megteszi velem, amiről a telefonban beszéltünk. Nagyon klassz lány.
  • Action:

    Beinvitált, csoki, puszi, pár mondat, fürdő,vissza. Meztelenül feküdt az ágyon, nagyon kívánatos volt a feszes, fiatal testével és nagyon szép arcával. Majdnem megpróbáltam még pár szót beszélgetni, de végül is ölelés és csók lett belőle. Kiválóan csókol, teljesen igazából, odaadással, tökéletes illúzió. Utána én franciáztam neki, majd a popóját nyaltam egy kicsit és megengedte, hogy óvatosan a fél ujjam is elmerüljön benne, ami számomra mindig nagyon élvezetes. Utána 69 kilenc, elmondta, kedvesen, hogy nem nagyon szereti, ha nyalják így nagy örömömre továbbra is maradt a popó, és újra bedughattam az ujjamat. Majd hátra fektetett, alám tett egy párnát, és teljes odaadással elkezdte a popókényeztetést, amelyet hirdet és amely a gyakorlatban abból állt, hogy a teljes érintést alkalmazva kinyalt, hosszan és minden húzódzkodás nélkül. Szédítő érzés volt, én agyon élveztem, el tudtam volna menni csak ettől. Aztán mégis gumit húztunk és hátulról, így is lett vége.
    Kis tisztálkodás után bementünk a fürdőbe, ahol Lotti letérdelt, megengedte a vizet és mondta, hogy most lepisilhetem. Így is lett, testre és a szép arcára is jutott belőle. Testileg nem egy nagy élmény, de maga a tudat, hogy egy ilyen szép fiatal lány térdel előtted, mégis egy nagyon különleges élménnyé teszi, én még egyszer biztosan megyek Lottihoz csak ezért is.
    Utána beszélgettünk a popószexről, hogy ki mit gondol róla, és Lottit érdekelte a véleményem is. Még ez a beszélgetés is nagyon izgató volt, különösen, mert megígérte, hogy amennyiben rászánja magát, nekem írja meg először...:-)
    Utána még ő franciázott nekem, volt egy kis féloldalt, oldalt, nagyon szűk, így nem tartott eszméletlenül sokáig, de túl hamar sem lett vége, és most is jól esett, ahogyan a finom mozdulatú kis kezeivel fejezett be.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, előre megkérdeztem, szó nélkül diszkréten az asztalon, egy szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Nagyon szép lány, nagyon aranyos, nagyon barátságod és eszméletlen, amiket csinál veled. Kicsit amúgy is hajlok a szolidan, fájdalommentesen perverzebb dolgokra, így nekem nagyon tetszett a popónyalás és a lepisilés is. Különösen, hogy egy ilyen szép lánnyal. Ha legközelebb megyek, remélem a pisi kölcsönös lesz...:-)
Happy Massage