• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Köszönöm ezt a kedves beszámolót!Én meg csak irulok meg pirulok:))))Pusza-csók

  • Egyeztetés:

    Már többször jártam Dórikánál, így a részleteket tudom és tapasztaltam, így csak online-on egyeztettük időpontot le. Sikerült elsőre az általam kért időpontra megállapodnunk. Én mentem ő meg várt.
  • Megközelítés:

    Utca legeleje. Itt áll meg a villamos is de a Körúttól sincs gyalog messze. Én most is hétvégén voltam, és sikerült az utcában szinte majdnem a cím előtt leparkolnom. Hétköznap is lehet helyet találni, de ekkor fizetős. Viszont a megadott címtől úgy ötven méterre van egy parkolóház, ahol mindig van hely és 200ft óránként a parkolás.
  • Helyszín:

    Utcárol nyiló szalon ami ki is van táblázva a bejárat felett, könnyen felismerhető. Pár lépcsöfokot kell lemenni az utca szintröl és beérsz egy elötérbe ahol Egy csöpp kis édes Dorika fog várni. Két kis szoba van a célnak megfelelöen masszázs szobának berendezve. A legutobbi otjártam ota került a szobába még egy tükör a tatamival szembe igy szemböl és oldalról is lehet figyelni Dorikát masszirozás közben. A fürdö pont a célnak megfelelö ,egy zuhany több tusfürdövel szájviz+pohár és egy Wc böl áll.
  • Lány külseje:

    Dorika egy huszas évei elején járó kis tünemény. Akik nagy fenék és mell rajongok azok ne öt keressék. Viszont akik a képeinek megfelelő ,kedves, öszinte és közvetlen lánnyal szeretnének egy jó masszázst azok szerintem nem fognak csalodni.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a részét nagyon szeretem. Úgy kezdődik, hogy levetkőzik meztelenre, nem kell könyörögni, meg ilyenek. Ö is meztelen, meg én is. Lefekszem a tatamira és elkezdődik a masszázs a talpaknál meleg olajjal. Utána jön a lábam alsó része, comb , fenék, derék, közben beszélgetünk, be-be nyúlkál a lábam közé, néha érzem, ahogy végig siklik a lábamon, vagy a hátamon a kis mellbimbója és közben kiráz a hideg. Tükörben meg látom a szép formás popóját, gyönyörű baba punciját, hej ha egyszer haza vihetnélek Dórika. A hát és vállak masszírozásához elém szokott térdelni terpeszbe, és csodás látványt nyújt szép puncija, aminek nem birok ellent mondani, és elkezdem simogatni. Sokáig már nem tart a masszázs, mert nem várom meg a végét, hanem mellém húzom Dórit, és elkezdődik a kölcsönös simogatás, és ezzel a levezetés része.
  • Levezetés:

    Kézi levezetésről olyan sokat nem lehet általában írni, de Dórival ez nekem olyan más. Szeretem ahogy közbe végig szemkontaktus van köztünk, közben meg simogatom a gyönyörű testét mindenhol, és végül végem van.
    Nekem bejön az ö kézi levezetése, szívesen éreznék egy natúrfranciás kényeztetést Dóritól, de nála sajnos nem lehet, és ezt tudomásul kell venni.
  • Elszámolás:

    A legelején szoktam oda adni, ha esetleg igénybe veszek extra szolgáltatást, azt meg Úri ember modjára a végén rendezem.
  • Összkép:

    Mindig nagyon jól érzam magamat Dórinál, szeretek hozzá járni, mert az idő, amit vele töltök feledteti, a hétköznapi feszültségeket és stresszt.
    Köszönöm Dori a kedvességedet, a gyengéd érintéseidet. Engem elbűvöltél, vissza megyek még egy párszor hozzád. De ezt te is tudod. Köszönöm a csokit és az üditöt. Legközelebb én viszek egy menüt! Szia Dórika.
Happy Massage