• Shíla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen és gyorsan sikerült elérnem, egy jó félóra múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Csendes kis mellékutcában, de közel egy fontosabb úthoz, amelyen BKV-k tömegével megközelíthető. Kocsival is könnyen elérhető, a parkolás ingyenes és hely is található a közelben. Az egyeztetés során csak az útkereszteződés címét adta meg, onnan kellett hívni, de ott már teljes címet, kapukódot, emeletet-ajtót megadta, így a bejutás teljes diszkréció mellett történhetett, mintha ott laknék :)
  • Helyszín:

    Régi típusú nem magas ház, ezért lift nincs, de a második nincs magasan :) A lakás szépen berendezett, a baldachinos ágy látványa már az előszobában beindítja a férfiember fantáziáját.
    A fürdőszobában többféle tusfürdő+szájvíz, hozzá bekészített poharakkal. A lakás - kívánt célra - funkcionális helyiségei optimálisan ellátottak mindennel, amire szükség van.
  • Lány külseje:

    Őrá nyugodtan lehet azt mondani, hogy bombázó. Fantasztikus alak, már a látványától gerjed az ember, hát még a tapintásától... Egész lényéből árad a kedvesség, a nyitottság, és bár még csak először találkoztunk, végig úgy éreztem, mintha már évek óta ismernénk egymást.
  • Action:

    Az izgalom fokozása érdekében a fürdőből bugyi-melltartóban tért vissza, de pár perces vad csókolózás után fokozatosan először a melltartó, majd a bugyi is lekerült róla. Francia tudása professzor(nő)i színvonalú. Ha csak ezzel töltöttük volna ki az időt, már akkor is a legmagasabb elismerés hangján szólnék róla. Ez azonban csak a kezdet volt. Én is megízlelhettem testének minden részét, természetes mellei káprázatosak, kemények és izgatóak; puncija ízletes. Hosszasan nyalakodtam, hogy minél tovább élvezzem zamatát, majd cseréltünk, és végig szemkontaktussal kísérve, újra a lehető legmagasabb szintre tornászta fel ezredesem kívánalmait. Kis idő múlva én kértem a védőfelszerelést.
    Felém kerekedve előbb lassan, de jó mélyen forgatta meg magában ékességemet, kis ideig gyorsabb tempót diktált, majd amikor már a csúcshoz közeledtem, újra lassan ringatott. Már nem emlékszem hányszor játszotta ezt el, mert gondolatban szinte végig az egekben jártam, amikor vad vágtába kezdett, és ekkor már nem bírtam tovább magamba fojtani az élvezeteket.
    Fantasztikus egy nő :) Nehéz utána másnál kívánni a szexet.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztettünk, ami igen könnyű volt, mert az alapban minden benne van. Átlagos ajándékért a legmagasabb színvonalú szolgáltatás.
  • Összkép:

    Fantasztikus alak, igazi barátnő feeling már az első találkozáskor. Átlagos ajándékon a szolgáltatás legmagasabb szinten művelője. Ritka kincs.
Happy Massage