• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozónk előtt kb. másfél órával hívtam és rögtön tudott fogadni, tehát szinte azonnal.
  • Megközelítés:

    Most is inkább a villamos felőli oldalt választottam, mert nekem az inkább útba esik, mint a másik oldalon lévő busz. Kocsival gyerekjáték parkolót találni.
  • Helyszín:

    Még mindig tiszta és rendezett. A fürdőben is megtalálható az extra nagy Lis..rine a kis műanyag pohárkákkal együtt.
  • Lány külseje:

    Most egy fehér lezser felsőben és egy fekete háromnegyedes nadrágban volt, ami nagy kedvence lehet, mert már többször is láttam rajta.
  • Action:

    Megérkezésemkor a kapuban nem puszit kaptam, hanem csókot. :) Szépen felbattyogtunk az emeletre és közben beszélgettünk, de... kövezzetek meg amiért nem emlékszem arra, hogy miről beszéltünk, de én valahogy az arcom előtt ringó popsi látványával voltam elfoglalva, miközben ment felfelé a lépcsőn. Tehát felérkezésünkkor kabát, cipő le, irány a szoba, ami most is hangulatvilágítással tette izgibbé a pillanatot. Megkínált üdítővel, de én maradtam a mentes víznél és mialatt kiment a konyhába és diszkréten a kis asztalra tettem az ajándékot, ami távozásom végéig ott is maradt.
    Folyadékpótlás közben beszélgettünk, és már elkalandozott a kezünk, szánk, és kértem emiatt gyorsan egy törölközőt. Megkértem, hogy ne öltözzön át semmi extra szexis cuccba, ahogy szokott, hanem maradjon inkább abban a lezser szerkóban. Ez valahogy izgató tud lenni számomra, mert olyan, mintha a szomszéd lányhoz ugrottál volna át, és nem egy szolgáltatást veszel igénybe.
    Pancsi után vissza a szobába, ahol már várt rám megfürödve (érkezésem előtt), és azonnal egymásnak estünk. Finom és vad csókok váltották egymást, és elkezdtem megszabadítani felesleges ruhadarabjaitól. Mikorra minden lekerült róla, közölte, hogy szeretne üdvözölni valakit, és azzal az ágyra térdelt velem szembe és köszönt. Hosszan és finoman köszönt és még mindig... Majd hirtelen feleszméltem, hogy nekem is illene üdvözölnöm valakit, így a hátára fordult és -faltam- a száját, kebleit és combjait és bizony, a hamvas punciját is. Itt bizony elég sokáig köszöntem és eredményesen. És csak gyönyörködtem az élvezetében, ahogy feszül a teste és remegnek a lábai. Hagytam egy kis pihenőt, mialatt simogattam és ismét ajkait ízleltem. Tényleg csak pár perc telhetett el, és éreztem, hogy látnom kell újra rajta a gyönyört. Ismét bebarangoltam testének minden zugát, és újra megérkeztem finom öléhez. Mindenféle kezezés nélkül, csak franciás örömökben részesítettem, és egyszer csak érzem, hogy már nem is remeg, hanem inkább finoman rángatózik a teste a számban. Finom ízt kezdtem ekkor érezni, és tudtam, hogy megint sikerrel jártam. Mikor felnéztem, szinte csorgott az államról kéjnedve és és megköszönte.
    Aranyosan rám pirított, hogy - Na az nem járja, hogy csak Én kényeztetem Őt- És ezzel kezdetét vette egy olyan nyelvlecke, ami a holtakat is felébresztené. Nyalogatta, szívta, tövig benntartotta és újra. Ha ez nem lett volna elég, akkor gondosan ügyelt arra, hogy a szép, hosszú haja ne takarja el az arcát és, hogy mindent lássak.
    Uhhhh...hogy is fogalmazzam. Látni lehetett rajta, hogy imádja a -kicsién-t- :)
    Hosszan elnyújtva egy óriásit élveztem. A vége felé szinte a szájával megkefélte a farkamat. (Elnézést, de nem tudok ennél finomabban fogalmazni.) Egyszerűen brutálisan jó volt! Köszönöm Brenda!
  • Elszámolás:

    Ahogy feljebb írtam, előre letettem a kis asztalra.
  • Összkép:

    Nem túlságosan régóta ismerem Brendát, de egyre jobban kezdünk talán összecsiszolódni és minden alkalommal egyre jobb és jobb vele lenni, pedig azt hiszem minden alkalommal, hogy ennél jobb úgy se lehet.
    De erre mégis mindig rácáfol, nem kis örömömre :)
Happy Massage