• Dóri és Kitty

  • Beküldte:
  • Dóri és Kitty reagálása

    Szia!Nagyon köszönjük kedves beszámolódat!Várunk vissza...tudod törekedjünk a 100%-ra:))))

  • Egyeztetés:

    Első lépésben privát üzenetet írtam nekik pár kérdéssel. Ugyan Kitty válaszolt hamarabb, de amikor telefonos egyeztetésre került sor, nagyon kedvesen jelezte, hogy most éppen nincs benn és nyugodtan keressem Dórit, vele is meg fogok tudni beszélni mindent. Az egyeztetés további része is gördülékenyen zajlott, az időpontban is tudtak kicsi rugalmasságot biztosítani.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, s ottjártamkor láttam pár (fizetős?) parkolóhelyet is, nem tűnt zsúfoltnak. A megadott cím pontos, könnyen megtalálható a szalon.
  • Helyszín:

    Nem eltéveszthető a helyszín, cégtáblával jelzett. A hely, az adottságaiból következően nem túlzottan kényelmes. Minden megvan, ami kell, csak pici.
    Tisztaság volt, de a mindössze 2 nm-es tusoló, mosdó, wc kombináció nem teszi lehetővé a kényelmes tisztálkodást. Szóval, ha beseggel egy bébielefánt a zuhanyzóba, akkor kilóg az ormánya onnan - a jó adottságokkal rendelkező példányok kis túlzással még az ajtón kívülre is elérnek. Ne értsetek félre, higiéniával nincs gond, 3 féle tusfürdő volt, be volt készítve szájvíz, a törölköző megfelelő méretű, volt hely a ruháknak, csak szűkös.
  • Lány külseje:

    A világosból belépve a félhomályba még nem tudtam szemügyre venni a lányokat, de a masszázsszobában aztán loptam pár pillantást.
    Dóri kis fekete ruhában volt, Kitty hasonló színű babydoll+bugyi kombóval indított. Fürdésből visszaérkezésem után rákérdeztek, hogy maradjanak-e így, de én mohón a kicsomagolt állapot mellett döntöttem.
    Kitty nőiesebb alkat, igazi homokóra. Nagyon formás a popsija (nem nagy, formás!), vadító cicikkel. Dóri sportosabb lány, kézbe illő cicikkel és kemény fenékkel. Szerintem mindketten jobbak, mint ahogy a képek alapján sejtené a vendég.
  • Erotikus masszázs:

    Már privát üzenetben és telefonban is megbeszéltük, hogy mivel szeretném kitölteni a 1,5 órát. A program eszerint is indult. Én hasra vágtam magam, a két meztelen lány pedig masszírozni kezdett a talpam felől. Ismert, tanult fogásokkal haladtak felfelé, szinkronban mozgott a kezük, a felső comb környékén már elkalandozva éreztették velem, hogy más jellegű kényeztetésre is számíthatok - nem mintha ezt nem tisztáztuk volna. Fenékmasszírozást már úgy kaptam tőlük, hogy ráültek a lábamra. Külön izgalmas volt azon morfondírozni, hogy most tényleg puncikat érzek-e a vádlimon, vagy az érzékeim csapnak be.
    Feljebb haladva már csúszkás elemekkel vegyítették a hátmasszázst. Először Dóri kedveskedett így, majd ő elém guggolt és Kitty került a hátamra. Ekkor már próbáltam magam is aktív lenni, így egyik kezemmel Dórit, másik kezemmel Kittyt simogattam. Először bátortalanul, de miután testbeszéddel jelezték, hogy lehetek bátrabb is (sőt), akkor már próbáltam a legjobbat kihozni a helyzetből.
  • Levezetés:

    Amikor fordulásra szólítottak fel, akkor rákérdeztem, hogy a nyelvemmel is próbálkozhatnék-e. Először Dóri helyezkedett el előttem. Csodálatos babapuncijától majdnem elaléltam! Próbáltam leküzdeni zavaromat és franciás kényeztetésbe kezdtem. Nagyon jól reagált, csípőmozgással segített, néha rászorított a kezemre. Közben Kitty sem maradt tétlen és masszírozta, csókolgatta a hátam, miközben a nyelvével a zacsimmal játszadozott.
    Dóri nem szerette volna, ha Kitty is kimarad a kényeztetésből, így cseréltek. Kitty kellően fel volt izgulva a hátam masszírozás közben történek miatt, úgyhogy hamar leamortizáltuk az alattunk lévő lepedőt. Sőt, egy különleges technikát is kipróbáltunk, de sajnos nála sem jártam sikerrel. Talán majd legközelebb jobban sikerül összecsiszolódnunk.
    A végén egyszerre vetették rám magukat. Igaz a lehetőségek miatt először Kitty vett kezelésbe natúrban, majd beöltözés után Dóri szájába kerültem, miközben Kitty puszilta, csókolta a mellkasomat. Itt már nem bírtam sokáig, kirobbantam és pár percig nem is tértem magamhoz.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt volt az elszámolás. Természetesen a szinkron és egyéb extrák miatt picit magasabb, de ár/érték arányban abszolút megfelelő. Próbáltam nagyvonalú lenni a szeánsz végén, de egyszerűen nem hagyták.
  • Összkép:

    Szerintem vissza fogok még menni. Már csak azért is, hogy meghallgathassam őket orgazmus közben. Nagyon jól éreztem magam velük, nagyon figyelmesek voltak és rendkívül kedvesek.
Happy Massage