• Enikő19

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Körülbelül már fél éve vadászok rá, de akárhányszor szerettem volna elmenni hozzá, addigra lekerült az oldalról és a telefonszámán, sem volt elérhető. Végre pont sikerült újra felkerülnie az oldalra, amikor a lányok között válogattam. Egyből sikerült elérnem, amikor is elmondta a részleteket, majd sikerült időpontot egyeztettünk egy pár órával későbbre. Szerettem volna azonnal menni, de sajnos valaki már beelőzött.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. A Móricztól egy pár megálló.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasházban kicsi lakás, kicsi szoba franciaággyal és egy székkel a cumónak. A célnak teljesen megfelel. Fürdőszoba káddal és minden előkészítve ami kellhet.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen tükrözik a valóságot. Az arca egy kicsit karakteres, de nekem nagyon bejött.
  • Action:

    Megérkezéskor gyors bemutatkozás, 2 puszi arcra, majd beinvitál a szobába. Nem húztam az időt, elmentem zuhanyozni, mire visszatértem Ő már az ágyon várt egy szexi kis ruhában. Azonnal neki is estem csókok, közben feltérképeztem mindenhol, majd elkezdtem vetkőztetni, ahol is egy kis segítségre szorultam. Levette magáról a kis ruhát, majd megkértem, hogy ha már így belejött, szabaduljon meg a melltartótól is. Szép, tenyérbe illő pici cicik, amelyeket egyből el is kezdtem kényeztetni, majd egyre lejjebb vonultam és finom kis punciját kezdtem nyaldosni. A próbálkozásomra elég jól reagált, majd ujjal is rásegítettem, amire erős nyögések érkeztek, bár nem hiszem hogy elértem a célom. Kis idő elteltével Ő szeretett volna kényeztetni, de mivel már úgy fel voltam húzva, inkább egyből gumit kértem. Lovaglóba folytattuk volna, ha nem mentem volna el egyből, amint belecsusszantam szűk kis puncijába. Nem vagyok egy olyan típus, aki órákig bírja, de ilyen még nem történt velem. Amíg arra vártam, hogy mikor indulhatok már hozzá, másra se tudtam gondolni, mint Ő rá. Kedvesen megjegyezte, hogy lány létére néha vele is megesik. Pihenésképp kaptam egy gyengéd masszázst. Miután befejeztem, újból én kezdtem kényeztetni, majd hamar átfordultunk 69-be. Kis idő elteltével már kértem is a gumit, majd most már ténylegesen lovaglóba folytattuk. Nagyon jól csinálja, közben simogat, nyögdécsel. Ez így ment egy darabig, majd megkérdezte milyen pózban szeretném még csinálni, mire át is tértünk kutyusba, ahol már kicsit jobban én irányítottam. Itt már nem is kellet sok.
    Az aktus végeztével még gyorsan elmentem tusolni, majd könnyes búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor kérdeztem, hogy mikor számoljunk el, azt mondta hogy neki teljesen mindegy, mire én leraktam szépen a kis asztalkára. Szokásos Pesti átlag.
  • Összkép:

    Nem volt még sok hasonló kalandban részem, de Ő kiemelkedik közülük. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Happy Massage