• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm a szép szavakat és remélem néhányszor hülyülhetünk még utána! :)
    Csókok!

  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette, és egy pillanat alatt egyeztettünk időpontot pár nappal későbbre. Aztán még egy pontosítás és legközelebb csak a kapuból hívtam.
  • Megközelítés:

    Hülyebiztos cím, könnyű megtalálni. Estefelé mentem, de kis keresgélés után könnyen találtam parkolót.
  • Helyszín:

    Régebbi, de jó állapotú téglaház, felújított lakás. A fürdő rendezett, a tetthely pedig ízlésesen, a célnak megfelelően van berendezve.
  • Lány külseje:

    Az itt megadott korából 10 évet nyugodtan letagadhatna. Szép arca van, valami ördögi huncutsággal a mosolyában. Tökéletes fenék és akkora mellek, amiket ilyen vékony lányon szinte elképzelni sem lehet. Nekem a képek alapján is istennőnek tűnt, de élőben egészen zavarba jöttem tőle.
  • Action:

    Gyors zuhany után az ágyon fekve fogadott a gyertyafényes szobában, míg a háttérben jóféle blues szólt. Villámgyorsan belecsaptunk a dolgok közepébe, még szinte le sem tudtam vetkőztetni, máris tövig a szájába vett. Kicsit ismerkedtem a testével, majd mikor ismeretségünket kellően el-mélyültnek ítéltem, kértem egy gumit. Néhány póz után doggóban kötöttünk ki, szemben az ágytámlába integrált tükörrel. Így egyszerre csodálhattam ütemesen ringó melleit, csodás popsiját és ördögi tekintetét, nem is beszélve a lepedőt markoló gyönyörű kezeiről, amik személyes fétisem miatt nálam dupla súllyal esnek latba. Miután így lett végem először, egy hihetetlen masszázzsal kedveskedett. Gondoskodó volt és gyengéd, miközben a teste minden porcikáját bevetette, hogy kényeztessen. Közben beszélgettünk kicsit és kialakult egy árnyalatnyit bensőségesebb viszony, ami a kezdeti zavarom és bénázásom miatt korábban nem volt lehetséges. Érdekes és intelligens lány. Több kolléganőjével ellentétben, akikkel határozottan megterhelő egy-egy rövid csevej is, vele kimondottan élvezetes volt beszélgetni. Közben valahogy belesodródtunk a második felvonásba, amibe hatalmas hévvel vetette bele magát. Fölém kerekedett és úgy meglovagolt, mint még soha senki. Valahogy összeszedetlen voltam és jó néhány pózzal később már-már kezdtem letenni róla, hogy másodszor is megkoronázzam az estémet, de a szájával csodákat művelt, így végül csak összejött. Közös zuhany, majd öltözés közben még kicsit hülyültünk, aztán mindenki ment a dolgára.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek alapján előre. Pesti átlagnál kicsivel magasabb lenne, ha az alap ajándék nem tartalmazná minden szolgáltatását. Kétség sem fér hozzá, hogy bőven megérte.
  • Összkép:

    Összességében hatalmas élmény volt, amit ezúton is köszönök!
Happy Massage