• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Szia drága!
    Köszönöm a beszit és örülök, hogy sikerült beszorítani! az időt is...:D
    Attól tartok a következő alkalom még ennél is tartalmasabb lesz ;)
    Ölelés!

  • Egyeztetés:

    Esős hétfői napon hívtam ,egyből felvette, és mivel már hetekkel előtte beszéltünk,de én megfáztam,ezért elhalasztottam a látogatást.Most azonban azonnal tudott fogadni, és több sem kellett elindultam .Hangja bársonyos, izgató..
  • Megközelítés:

    Zugló számomra nem könnyű hely, de kis telefonos és GPS-es segítség után odataláltam BKV- ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    60-as évek eleji 4 emeletes téglaház, belül rendezett, sarokkád, a tetthelyen ruhafogas, széles, csendes nagy ágy, friss ágyneművel, de kit érdekel azután ha megpillantja Dórit..
  • Lány külseje:

    Hát megpillantottam!
    Uraim a képek csalnak, a valóság sokkal,de sokkal jobb.Vékony,hosszú lábak,gömbölyű popó, darázs derék, és életem legnagyobb természetes mellei, amelyek kitüremkednek a tárolásukra hivatott textilből.. Arc mosolygós gyönyörű ,puha ajkakkal,amelyek lent is mesések,de erről később..
  • Action:

    Mivel be voltunk szorítva időben ( miattam,én akartam feltétlenül meglátogatni)rövid csókok után én el fürdeni,gyorsított felvétel,vissza törölközőben, és folytattuk a csókot ott ahol abba hagytuk,közben kiszabadítottam a feszülős textil fogságából a melleket,hát mit mondjak :boldogan hintáztak előttem, én pedig hol egyiket,hol másikat kényeztettem. Ilyenkor kár,hogy nem polip, és hétfejű sárkány vagyok. Bugyi, törölköző le, és a combok közé férkőzve imádtam a finom illatos, asszonyos puncit nyelvvel, és ujjal is a szándékolt eredmény eléréséig. Szusszant, majd francia nekem röviden ezredes, kőkemény, vv fel és missziben indítottunk, közben csókok, majd doggy, utána elölről, hátulról lovacska... Asszonyosan megb@szott, alig bírtam az utódokat visszatartani.2:0 oda,majd gumi le, a tiszt úr a keblek között, amelyek úgy fogták közre, mint ahogy senki más...kiadtam a tűzparancsot,és a katona lőtt,és lőtt, és lőtt.Mivel igyekeztem, hogy ne legyen torlódás ezért zuhi, majd a barátnőjét bemutatta nekem, hogy egy 3-ast kipróbáljunk a közeljövőben.Öltözés érzékeny búcsú, majd ki az esőbe.
  • Elszámolás:

    A még régebben megbeszélt rezsi hozzájárulás, amit még nem ért el a rezsiügyi kormánybiztos, ezért a városi átlag feletti, de amit kaptam az is.Sőt érték arány kiváló!
  • Összkép:

    Ezek után mit mondhatnék: gyűjtögetek egy újabb látogatásra,a 3-as felállásra. Mese szép délelőttöm volt, köszönöm Neked Dóri!
Happy Massage