• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Szia Drága!
    Köszönjük szépen a kedves szavakat!
    Mindig nagy öröm ilyen kedves, odaadó partnerrel játszani mindkettőnknek!
    Remélem mielőbb viszont látjuk egymást!
    Csók!
    Dóri, Nóri

  • Egyeztetés:

    Kezdésnek leveleztünk,itt a beszámolókon. Kértem egy időpontot vele,és Nórival. Hamar jött a válasz, zöld utat kapva. Később telefonon is lebeszéltük a részleteket.
  • Megközelítés:

    Kocsival indultam el, GPS segítségével. GPS könnyen oda talál, Nem messze van a fő út, BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Négyemeletes beton épület, nem kell sokat lépcsőzni, bemelegítésnek pont jó. A lakásban példás tisztaság, rend uralkodik. Fürdőben nagy sarokkád, és mindenféle kegyszer, hogy tisztán, illatosan léphessek két gyönyörű hölgy elé. Szoba nagyon szimpatikus. Középen franciaágy, fejrésznél tükör. Fogas ruhának, asztalka ajándékoknak. Az ágy hangját nem lehet hallani, jó masszív, csak a két hölgyét, de az csodás.:)
  • Lány külseje:

    Dórit ismerem, eltöltöttünk már egy csodás randit. Nórit viszont most láttam először. Dóri jó alakú, kedves, csinos, szőke lány. Szép arc, kék szem, pillantására különös vágyak kerítenek hatalmukba. Szép teste van, gyönyörű mellekkel, kis kemény popóval,és mézédes puncival.Nóri Erősebb testalkatú,igazi nő.Csodás vele ölelkezni, hozzá bújni. Kiváló alakja van, telt, álló, feszes mellekkel, kihívóan csalogatva, szemeim, ingerelve vágyaim. Popó isteni, csókolni, simogatni, ölelni, mennyei élvezet. Puncija, mint egy tini lánykának, nagyon szép.
  • Action:

    Action, ezt elég nehéz leírni, egyrészt nagyon fordulatos, pergő, mindhárman nagyon aktívak voltunk. Azért amire emlékszem.:)Két lány szexi fehérneműben várt mikor beléptem a szobába. Nórihoz fordultam előbb, egy kis csókot lopni. Oly jó sikerült, hogy komoly csókolózás lett a vége. Csók közben éreztem, hogy bizony derék alatt is különös élményekben részesülök. Majd Dórit is üdvözöltem hasonló módon. Nagyon jól csókol mindkét lány, és nem fukarkodnak. Valahogy lekeveredtünk az ágyra, olyan izgatóak voltak a lányok, hogy először az egyik lányt kényeztetem,kényeztettük.:) Majdan csere, és a másik lányt is a mennyekbe repítettük, közösen. Aztán én is áldozat lettem, mit mondjak, könnyes volt a szemem, ráadásul rozsaszin felhő keringet a szobában. Kezeim mindig olyan helyen járkáltak, ahova egyébként nem erkölcsös. Aztán elérkezett a védőfelszerelésbe való öltözködés. Nem volt semmi megbeszélve, valahogy Nóri Csodás popója került elém, nos akkor kezdjünk kutyusban,isteni. Persze ezalatt Dóri se tétlenkedett, hol engem, hol Nórit kényeztette. Aztán pózt cseréltünk, misszionáriusban, Dóri most nekünk mutatott be egy kis magánszámot, de annyira jól sikerült neki, hogy előkerített egy -kis- játékszert, és azzal folytatta. Én közben szabad kezemmel segítettem neki. Úgy látványnak, mint élvezetnek a felső határán voltunk, mindhárman. Heppy end se volt rossz.:)) Aztán gumi csere, és Dórit kértem hogy csodás, fenekét kínálja fel nekem. Ő ezt a pózt szereti, nem csodálkozom, nagyon profi benne. Mikor össze szorítja nemes részem, az összes vér odatódul, majdnem szétrobban. Jó munka után egy kis pihenés, de nem tudtam nyugodni, túl izgató e két lány, csók csata, franciázás, kényeztetés, utójátéknak tökéletes. Majd zuhanyozás, érzékeny ölelgetős búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint, kis asztalkára.
  • Összkép:

    Véleményezzem e két gyönyörű, vagány, profi hölgyet? Nagyon nehéz, most voltam másodszor, de nem utoljára. Nagyon kedves ez a hely nekem, nagyon csinosak a lányok, a nem szócskát nem ismerik, a mosoly,és a jókedv állandó. Kikapcsolódás garantált. A szerelem magas iskoláját kiválóra teljesítik, sőt,,!Aki nem hiszi járjon utána.:))
  • Webi megjegyzése:

    Smate becenvet töröljed.
Happy Massage