• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyedén elérhető, rugalmas az időpontokkal, minden kérdésre korrekt válasz és nagyon kedves hang:)
  • Megközelítés:

    Pontos címet ad, de érdemes meghallgatni az instrukciókat a megközelítéshez, én elsőre eltévedtem kicsit autóval. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, parkolás kényelmes ingyenes.
  • Helyszín:

    Lakótelepi lakás a célnak kialakítva, zuhanyzós, tusfürdő, szájvíz többféle, törülköző rendben, tiszta minden A szobában nagy kényelmes ágy, gyertyafény:) Nemrég költöztek ide, apróságokon lehet még csinosítani, de nekem megfelelt tökéletesen.
  • Lány külseje:

    Niki a képeknek megfelelő, huncut Angyal, csillogó kék szemmel, széles mosollyal, barátnős közvetlenséggel és igazi Nőies testtel, keblekkel. Mindene megvan amire vágyhat a férfiember:)
  • Action:

    Niki már az ajtóban elbűvölt, mint mindig, csókkal fogadott, amit szívem szerint abba se hagytam volna. Már az a csók izgatottá tett, elrohantam fürödni, és mire végeztem, kacér mosolyával várt az ágyon. Bevetettem magam mellé, átöleltem, begyűrtem magam alá és csókoltam ahol értem. Érezhetően tetszett neki a roham, viszonozta rendesen, átfordult felülre, így jobban hozzáférhettem minden porcikájához. Belemarkoltam feszes popsijába, lesimogattam róla a ruhát és rávetettem magam a kebleire, a hangok azonnal mutatták, hogy tetszik neki és élvezi amit csinálok. Kéjes mosollyal elszakított a keblektől, kínzó lassúsággal elindult lefelé testemen, kebleivel izgatott, majd a szájába kerültem teljesen lassan érzékien. Nehéz volt kibírni, hogy ne legyen végem azonnal, főleg mert direkt figyelte, hogy mindig a vég szélére sodorjon. Ilyen édes kínzásban rég volt részem, a kistesó egyetlen porcikáját se hagyta ki, amikor nem bírtam a zacsival játszott, aztán újra majdnem kikészített. Egyszerűen muszáj volt viszonoznom, hátára fordítottam, párna a popsi alá, és én csókoltam végig meredező bimbóit, feszülő keblét, pociját és illatos kelyhét, aminek csókolgatásától apró kis sikolyokat adott ki magából. Ujjamat belemélyesztve elégtétellel láttam, hogy kezét a szájára szorította, ne legyen túl hangos:) Ekkor gyors gumihúzás, elmerültem forró testében lassan, csodáltam ringó kebleit, simogattam mindenhol, átfordultunk lovaglóba, vágta közben mentünk el egyszerre, valami földrengető volt, lerogytunk mindketten és pihegtünk egy kicsit. Tisztálkodás, csókolózás, kis simogatós beszélgetés és azt vettem észre, hogy megint álldogál valaki az ágyban. Niki gyorsan elhelyezte a kis védőruhát, önmagát meg kutyuspózban, így nem sokat kellet gondolkoznom a hogyanon:) Hátulról nyomultam, markoltam, gyűrögettem a popsiját, majd a vég előtt újra misszionárius pózba fordítottam, és testében gyönyörködve folytattam a szeretkezést. Ráhajoltam ajkára, magamhoz szorítottam, csókoltam és ezt már nem bírtam tovább, újra végem lett, de úgy, hogy alig bírtam megtartani magam, szegényt teljesen összenyomtam szerintem:) De ez nem zavarta, nem engedett az ölelésből, amíg magamhoz nem tértem újra. Teljesen kikészülve rogytam mellé, Ő megtisztogatott, és odabújt a karjaimba mosolyogva. Még egy kis beszélgetés, és mivel már az időm is bőven eltelt, eltámolyogtam zuhanyozni. Mire visszatértem, egy kávét nyomott a kezembe, az életemet mentette meg vele:)) Felöltöztem, megittam a kávét, pár csókkal fűszerezve, és elindultam haza ajkamon az ajtóban kapott búcsúcsokkal:))
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, a megbeszéltek szerint, érkezéskor a kis ajándékommal együtt a szekrénykére tettem, a csoki még érdekelte is:))) A többi ott maradt, míg el nem mentem.
  • Összkép:

    Igaz, hogy nem ez volt az első látogatásom Nikinél, de vele minden egyes alkalom jobb, mint az előző:)) Őtőle már színtisztán egy szerető társaságát kapom meg, de az első találkozó is barátnős volt. Valódi szenvedély és gyönyör, amit ad, szeret adni, ha Őt is emberként kezelik és tisztelik. Mindig több jót kapok Tőle, mint amit adok. Borzasztóan bánt, hogy csak jó címkét tudok adni neki most, mert nincs más üresen, és mástól nem akarok elvenni, mert az nem igazságos. Remélem mindenki a beszámoló tartalma alapján ítéli meg Őt, nem a címke alapján. Nikit a szeretőmnek érzem, ilyen címke amúgy sincs:))))
Happy Massage