• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemezgettem a képeivel. Végül elhatároztam, hogy meglátogatom. Délelőtt hívtam délutáni időpont iránt érdeklődve. A hangja nagyon kedves, kellemes. Jól vele (ha röviden is)beszélni! Abban maradtunk, hogy ha ráérek újra hívom. Ez így is történt. Cca fél órán belül nála is voltam. Mindkét alkalommal elsőre felvette a telefont.
  • Megközelítés:

    Nem vagyok BP-i ezért, ha egy nagyon okos ember nem találta volna fel a GPS-t,az A0 méretű térképpel a kezemben vezetés közben elég nehéz lett volna megtalálnom a címet. De így zökkenőmentes volt, parkolóhely a szomszédos utcában nagy mennyiségben. BKV-ról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű társasház. Nem túl nagy lakás, de minek nagyobb? Zuhanyzó egy kicsit szűk,ill. a zuhanykabin is, de egy következő alkalommal valahogy meg kellene oldani a közös fürcsit :)
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány,a képei nem hazudnak. Kis fekete szexi ruhában fogadott. Már akkor láttam, hogy a ruha alatt is szép dolgok rejtőznek. Haja feltűzve, ami jól áll neki. Kedvesen mosolyogva fogadott.
  • Action:

    Kezdetnek megmutatta, hova tehetem le a cipőt, kabátot. Beinvitált a szobába, és megkérdezte, hogy mit s hogyan szeretnék. Fogalmazzunk úgy, hogy erre kitérő választ adtam, gondoltam majd úgyis alakulnak a dolgok. Megkínált frissítővel és egy törölközővel.
    Mikor visszaértem már az ágyon várt, csak arra vártam, hogy megcsókolhassam (na jó, nem csak arra). Persze ő levetette velem a türcsit, amiért nem kellett könyörögni, majd Ő is ledobta a textilt. Akkor megláttam Incit és Fincit. Hűha! Gyönyörűek!
    Végre a csókot is megkaptam, ami finom volt, jól esett. Elkezdett haladni lefelé, és rátért a legnemesebbik szervem kényeztetésére. A francia tudása nagyon jó, mélyebben is belement a dolgokba. Majd Én próbálkoztam meg ezzel a számomra kedves nyelvvel. A piercing egy kicsit fura volt számomra, de megbarátkoztam vele. Egy idő után finoman jelezte, hogy nem bánná ha az ujjamat is bevetném, ezt örömmel tettem. Majd elővette a VV-t, és felhelyezte. Ő került felülre teljesen jó látványt és élvezetet nyújtva, majd misszi, utána félig meddig ő hason-oldalt, Én pedig hátulról igyekeztem minél kellemesebb élményt nyújtani neki. Majd kértem tőle egy NFVSZ-t, amit készséggel teljesített.
    Kicsit kicsúsztam az előre megbeszélt időpontból, utólag is elnézést érte! Ő ezt is nagyon kedvesen reagálta le.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt. Borítékba letettem egy megfelelő helyre.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, mosolygós lány. És persze gyönyörű is. Csak ajánlani tudom. Jól éreztem magam. Köszönöm Niki! Igyekszem visszatérni hozzád!
Happy Massage