• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Zászlósom!Köszönöm ezt a szuper beszit, nagyon jól esett! :) Elszámolás miatt meg ne legyen lelkiismeret furdalásod, mert régebben amikor beszéltünk akkor nem volt extra, és én ahhoz tartottam magam! :) Várlak vissza, sok csók! :)

  • Egyeztetés:

    Korábban már csevegésben ismerkedtünk, utána kértem infót a lehetőségekről, de mindez idáig nem kerestem fel. Ma, feladatom végeztének közeledtével egy modell alkatú lány után vágytam, így hirtelen fellángolásból őt hívtam, még délelőtt tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    XI kerület lakótelep, GPS könnyen odatalált, ház előtt rengeteg (fizetős, de nem drága) parkolási lehetőséggel.
  • Helyszín:

    1 szobás, emeleti panel lakás. A célnak megfelel, nincs zavaró bérlőtárs, a fürdő kicsi és zsúfolt, egy zuhanytálca függönnyel képezi a lényegét. Többféle tusfürdő, szájvíz áll rendelkezésre. A szoba szépen berendezett, kellő méretű franciaággyal.
  • Lány külseje:

    Igazi modell alkalt, sudár termet, gyönyörű, hosszú hajzuhatag, le sem tagadhatná, hogy Ő van a képeken. :)
  • Action:

    Érkezésem után kölcsönös bemutatkozás, puszi, majd cipő, kabát levétele után irány a szoba. Itt még felöltözve kis ismerkedésbe, beszélgetésbe kezdtünk, amit csók sora követett, egyre jobban oldódott a hangulat. Nemsokára kaptam törölközőt, és irány a zuhanyzó. Tisztálkodás után a szobába visszatérve az ágyon várt levetkőzve, Ahol összebújás,és újabb csók következett, majd nekiindultam teste felfedezésének. Csodálatos vékony alakja van, mindig az ilyen lányokért rajongtam. Lábához érve időnként felnevetett kicsit, mint kiderült, elég csikis, így a komolyabb láberotikáról inkább lemondtam, bár engedte volna, de nem akartam neki kellemetlenséget okozni. Picit még hasra fordítottam, popsiját is megpuszilgattam, majd kértem, hogy forduljon vissza, és elidőztem kelyhénél. Nyalakodásomra finom sóhajokkal reagált, nem színészkedett, látszott, hogy jólesik neki, de az is észrevehető volt, hogy így az első randinkon nem fogom a csúcsra juttatni. Aztán Amanda kezdett bele egy nagyon finom franciába, amit csak azért hagyattam vele abba, hogy még megjárathassam benne a harcost, gumit kértem, és egy lovaglós, rám-hajolós, összebújós aktusba kezdtünk. A behatolást inkább betuszkolásnak nevezném, annyira szűk volt, e miatt nem váltogattuk a pózokat, hamar telelőttem a gumit. Kis beszélgetés, pihi következett, mivel volt még időnk, élveztem a társaságát, az ölelését, csókjait. Amanda kisvártatva felfedezte az újra ébredező vágyat, és egy finom franciába kezdett, majd gumit kértem, hogy kipróbálhassam a korábban kihagyott pózokat, először hátulról kutyusba, majd már hasra döntve :) végül megfordulva, párna a popsija alá, és kicsit misszionáriusba. Mivel ritkán duplázom, itt sem az volt a cél, csak a testének, ölelésének az élvezete, amin meg is lepődött, hogy végül lövés nélkül szálltam ki. Készültem elköszönni, de jelezte, hogy nem kell sietnem, mert csak későbbi időpontra vár valakit, így még magamra húztam kicsit. Amikor indulásra szántam magam, még állva egy búcsúcsókot, és ölelést kértem, aminek az lett az eredménye, hogy a harcostárs felülbírálta ezt a távozás koncepciót, és ugye amikor a farok parancsol...:))) Így még hanyatt feküdtem az ágyon, egy búcsú franciára, amit Amanda oly mesterien kivitelezett, hogy a tüzérségnek végül újabb lövést sikerült eleresztenie. Mivel már túlléptük jócskán az órát, most már valóban a távozás mezejére léptem, öltözködés, búcsúzkodás következett.
  • Elszámolás:

    Most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, mert érkezésemkor az átadott édességbe tűztem a korábban megbeszélt alap ajándékot, és a hirdetését 1 hét szünet után látva most vettem észre, hogy a NFVSZ az extra lenne, nem tudom, ez mikor változott, de Amanda ezt nem tette szóvá, sem az időtúllépést.
  • Összkép:

    Amanda egy igazi gyöngyszem, csodás alakkal, barátnő hozzáállással, olyan, akihez jó lesz időnként visszatérni, ha biztosra akar menni az ember. Ami nekem egyedül hiányzott a nagyon jó minősítéshez, az a láberotika, amiből többet szoktam igénybe venni, akiknek viszont ez, és a popsival huncutkodás nem szempont, bőven megtalálja benne a csodálatos partnert.
Happy Massage