• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves darkzero!

    Egy jó kis élménybeszámolót olvashattam Tőled, köszönöm.
    "Szinte provokatívan közvetlen", hát én ilyen vagyok, közvetlen. :)
    Szerencsére még ingyenes itt a parkolás és remélem is, hogy még az marad egy jó darabig.
    Nagyon jól éreztem magam Veled ami csak fokozta azt az érzetet, hogy mindketten önmagunk lehessünk.
    Ha legközelebb erre hoz a szél várlak egy újabb kis randira!
    Puszillak és legyél jó addig is.
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Kapcsolatfelvétel telefonon. Szinte provokatívan közvetlen, kedves, (kedvcsináló...)
  • Megközelítés:

    Többféle BKV a ház előtt. Én kocsival mentem. Volt hely a főúton, ahol a parkolás (még...) ingyenes.
  • Helyszín:

    Panel sokadik emelet, jobb kategóriába tartozó belső kialakítással a fürdőszobában és a -fogadószobában- is. A folyosón tessék vigyázni, mert szőnyeg alá rejtett küszöbökben nagyot lehet bukni fürdőszobába ment - jövet. Külön törölköző előtte, utána!
  • Lány külseje:

    A gyönyörű műtermi fotók és a megkapó telefonos egyeztetés magasra tette a mércét. Fehérneműben (pontosabban: -fekete-neműben-, egy démoni necc-ruhában) fogadott - egy szinte zavarba ejtően fiatal (szinte) diáklány (na de később!). Kétség kívül ő van a képen, de élőben (szerencsére) sokkal közvetlenebb, illetve megközelíthetőbb.
  • Erotikus masszázs:

    Az én kedvencem az érzéki kényeztetés, így, amennyire tehetem, a -svéd- és a -sport- témájú program részeket általában igyekszem elbliccelni. A masszázs ezen része nekem inkább az ismerkedésről és ráhangolódásról szól. A padon kezdünk, én hason, ő lassan jár körbe, körbe. A falon tükrök - mindent a szemnek - a testemen becéző kezek siklanak - ezek szerint sikeresen tisztáztuk, hogy én így, gyengéden szeretem. Testbeszéddel próbálom előrébb hozni az erotikus részt, több kevesebb sikerrel.
  • Levezetés:

    A fordulás után meghívót kapok a heverőre. Talán a rossz tapasztalatok miatt addigra már (szóban) többször átvettük a lehetőségeket, illetve inkább a korlátokat, ami engem kevésbé zavart, mert elég egoista vagyok ahhoz, hogy megelégedjek az egyirányú kényeztetéssel, illetve kényeztetésekkel - még egy ilyen gyönyörű, hosszú combú lány közelében is(Kivéve talán... egy csók...). Mivel azonban egymás mellett fekszünk, és Alexa teste tényleg hamvasan igéző, engedetlen kezeim hát hamar elkalandoznak. A simogatás így kölcsönössé válik, bár egyértelműen ő irányít. Még ilyenkor is kedvesen a szemedbe néz, miközben hihetetlenül gyöngéd és türelmes. Nem sürget, inkább csak elkísér, elvezet a csúcs felé. Aztán az én tekintetem homályosul el... A vég bekövetkezése után sem ugrik fel türelmetlenül, hanem engedi, hogy szemügyre vegyem mind azt, amiről esetleg közben lemaradtam. Még mindig jó vele beszélgetni.
  • Elszámolás:

    Teljesen a telefonban megbeszéltek szerint; ami több, mint korrekt, mert utólag vettem észre, hogy a jóízű beszélgetésekkel együtt messze túlléptük a tervezett egy órát.
  • Összkép:

    Alexa ezerarcú, az ártatlan tinédzsertől az incselkedő barátnőn át az igéző szemű démonig; Magas, karcsú, szép arcú, bársonyos bőrű. Egy percre sem éreztem, hogy fásult lenne vagy kapkodó. Van stílusa. Az érződött, hogy a tolakodást, mohóságot nehezen tolerálja, na de akinek nem inge...
Happy Massage