• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága egyetlen mézes mázos Mizy-Moosiem! :)
    Köszönöm szépen ezeket a szép sorokat, s azt hogy megismerhettelek! :)
    Hasonlóan jól éreztem magam, s legközelebb azon leszek hogy még ennél is jobb lehessen! Tudod, valami kis turpisság... ;)
    Cukrászdám ajtaja nyitva áll számodra, szeretettel várlak újra egy kis nassolásra! :)))
    A színes falakra pedig még visszatérünk... ;)
    A legközelebbi találkozásunkig sok sok puszi, csókocska és az ikrek ölelése... :)))

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon találtam rá,csevegtünk sokat és ez döntött el a sorsomat. Írásban majd telefonon pontosítottunk minden flottul ment, elmondta merre találom.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megtalálható,kocsival is,parkoló tuti van,nem lehet nem megtalálni.
  • Helyszín:

    Helyszín Kelenföld, régebbi tömbház, garzon lakás nem nagy, de egyedül van, szóval egy légyottra pont ideális.
    Kis előszoba,kabát ,cipő lehelyez,szobába be,ahol van egy jó nagy franciaágy,mécsesek égnek zene szól. Fürdő kicsi de célnak jó,zuhanykabinos,felújított.Szobában megbeszéltük a részleteket, kaptam egy akkora törülközőt, hogy vagy háromszor körbe tekerhettem volna magam,de friss volt, puha, tusfürdő vagy 4 fajta.
  • Lány külseje:

    Niki egy fekete szexi kis ruhában várt,szőke haja feltűzve, széles mosoly, kedves csacsogós, mit a telefonban. Meglepetés nem ért, fotókon Ő van, élőben azért sokkal jobb.
  • Action:

    Megérkezéskor egyből ott folytattuk ahol abbahagytuk, ment a viccelődés, beszélgettünk,megmutatta, hol rakhatom le a ruhát és átadta a hatalmas törülközőt, elirányított a fürdőbe, zuhany majd szobában várt az ágyon. Mellé feküdtem, és elkezdtük egymást simogatni, itt bemutatta Incit és Fincit, az ikreket, hogy velük egyformán kell bánni amit meg is tettem,nehogy -baj- legyen. Elkezdtünk csókolózni, finoman, jól csókol igazi, nem megjátszós csókok, incselkedett is ezzel, húzott vele,de aztán lejjebb ment és bemutatta a francia tudását. Kezeit nem használta, csak a száját, környékkel is foglakozott, nagyon jól csinálta, mert egy idő után mondtam lassítson.
    Ismét csókok között, én vettem át az irányítást, mondom visszaadom azt a kedvességet, és megnézem azt a piercinget...
    Fincsi kehely, finoman lehet ujjat is használni, nem ellenkezett, sőt úgy vettem észre sikerült is eljuttatni a csúcsra is.
    Ismét fordulás, kis francia, gumi fel és lassan beleült majd mozogni kezdett...forró volt körbeölelt a szűk puncija, ami látványnak sem volt utolsó,ahogy mozgott a csípője,teste, eközben megfogtam a nyakát és lassan magamhoz húztam hogy megcsókoljam. Közben halk hangok hagyták el a száját,lassan átfordultunk hogy én lehessek felül, tovább mozogtam, csókoltam, lábait felhúztam, hogy mélyebbre tudjak hatolni, de nem tudtam betelni sem a látvánnyal sem Nikivel, de tovább nem bírtam és folyamatos csókok között lett végem.
    Tisztogatás stb., és ezek után beszélgettünk,amiben megint csak partner Niki, barátnős feeling,semmi TP, de mivel az idő nem áll meg zuhany, öltözés és vissza a munkába. :)
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltünk mindent, extrát nem kértem, mert majd minden alap Nála, de nem is éreztem szükségét. Az elején adtam át, azaz letettem az szekrényre.
  • Összkép:

    Összesítve, nagyon jól éreztem magam,apró hiány talán csak az lehet, hogy nem éreztem úgy igazán otthonosnak a lakást, talán egy két kép, vagy egy színes fal,sokat segítene. Hozzáteszem Niki jó csaj,és tényleg jó szerető akivel ha megvan a közös hullámhossz akkor nem érhet meglepetés és egy igazán jó élmény a vége.
    Számomra bejött a kisugárzása, ennyi!
    Niki köszönöm Neked, fincsi volt az édesség! :))
Happy Massage