• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Bocsánat, hogy ilyen későn de annál nagyobb szeretettel köszönöm a beszit!
    Remélem hamarosan megismerhetem az emlegetett nőszemélyt!
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Felhívtam, egyből felvette, kedves hangon szólt bele, és egy óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A Róna utcáról közelítettem meg kocsival, könnyen oda lehet találni, sima ügy.
  • Helyszín:

    Szocreál kockaházban lévő lakás, belülről rendben van. Tele volt rakva gyertyával, very romantic.
  • Lány külseje:

    Vékonyabb, mint a képeken. A szeme sem áll jól kategória. Olyan a mosolya, hogy nem tudsz neki ellenállni. Nagy mellek, melyek kibuggyannak a melltartóból. Finom, markolni való popsi. Csodás a lány.
  • Action:

    Fürdés utána visszajöttem, fehérneműben várt az ágyon fekve. Mielőtt odabújtam volna mellé, mondtam, hogy átadnám neki magam, és legyen minden úgy, ahogy ő akarja. Utána lefeküdtem mellé. Helló- mondta, és már benne is volt a nyelve a számban, vadul csókolt. Fölém kerekedett, úgy, hogy a mellét tudjam csókolni. A fejem alá csúsztatott egy párnát, rutinosan. Levette a melltartóját, és ott volt előttem a szép nagy melle, amit rögtön be is kaptam, felváltva szopogattam a bimbókat, markolásztam a kebleket. Közben a kezével elkezdte simogatni a combomat, és gyorsan le is csúszott a farkamhoz. Isteni francia következett, végig szemkontaktus volt. Néha zavarban is voltam ettől, de hát nem volt mit tenni. Úgy helyezkedett, hogy közben bugyin keresztül simogattam a punciját. Ettől nedves lett. Majd a legjobbkor elővett egy óvszert, és felhúzta. Levette a bugyiját, majd rám ült. Életem egyik legjobb lovaglását követte el. Majd felguggolt, és úgy folytatta. Azt sem tudtam hova legyek, de szerencsére a legjobbkor hagyta abba, és négykézlábra helyezkedett, úgy, hogy a tükörben szemeztünk. Ahogy döngettem, úgy forrósodott a hangulat, és éreztem, hogy már nincs sok hátra. Úgy élveztem el, hogy mélyen belenéztünk egymás szemébe a tükör által. A pillantásában megvolt az a plusz, amit nem lehet anyagiakban mérni. Finoman mozgatta a fenekét elélvezés után, majd a megfelelő pillanatban leállt. Pár pillanat múlva, magamhoz térve az élménytől, felnevettem, és azt mondtam neki: Te ezt élvezed, ugye?. Nevetve válaszolt: Igen. Levette a gumit, aztán még jót beszélgettünk az életéről, hogy miért csinálja, mit szeret benne, és meddig akarja folytatni. Nagyon értelmes lány. Szereti a vendégeit. Aztán mondtam, hogy jó, most már megyek, mert ott ragadtam volna beszélgetni, és csak fél órára mentem. Az öltözködésnél nagy nevetések voltak, mert teljesen el voltam varázsolva, dúdolgattam, amit nem tudtam abbahagyni. Ráadásul megállapítottam, hogy van köztünk egy vibrálás, és az életben elég jól kijönnénk egymással ha egy másik élethelyzetben találkozunk. A vibrálást vissza is igazolta Dóri. Aztán nevetve búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, mivel először voltam nála. Átlag fölött egy kicsivel, de megéri.
  • Összkép:

    Additív a lány. Személyes varázsa van. Nyilván visszamegyek, a csajommal együtt is. Ilyennek kéne lenni minden szexnek!! 10/10 Ha Dóri-féle lányok dugnának minden nap minden férfival a Földön, akkor nem lennének háborúk. Csak móka lenne és kacagás.
Happy Massage