• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Természetes, hogy emlékszem.
    A következő terápiáig kitartást és sok gyakorlást kívánok...otthon ;)
    Nagyölelés!

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés gyorsan ment, egyik nap SMS-ben kérdeztem, Ő viberen válaszolt, mert egy modern csajszi :D Így gyorsan meg tudtuk beszélni a du 2h-át. Közben írtam neki, hogy lehet kések kicsit, mondta nem baj, meg vár, de nagyjából időben érkeztem.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, Róna utcától nem messze az Egressy úttal párhuzamos kis utca. Jár arra troli is így BKV-val is egyszerű, plusz egy kis séta.
  • Helyszín:

    Átlag emeletes tégla épület, a lakás felújítva, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Én nem tudnék többet leírni, mint a többiek előttem, egy igazi Nő. Magas, vékony, nagy cicik, feszes fenék, igéző kék szemek, rövid szőke haj. Az én ideálom ;)
  • Action:

    Megérkezésemkor már a sarokkádban várt, és szexin simogatta a lábait a habok közül kiemelve. Megismert, ugyanis már korábban jártam nála, olyan másfél éve, de akkor még nem itt rendelt, de meglepő volt, hogy ennyi idő elteltével is emlékezett. Ruha le, kádba be. Elhelyezkedtünk kényelmesen, és már rá is tért a lényegre. A meleg víz mellé forró csókokat kaptam, nem puszit, hanem igazi lágy csókolózást. Közben átölelt, simogatott, én is igyekeztem viszonozni és feltérképezni a gyönyörű testét. Majd csókokkal a testemen elérkezett addigra már meredő hímtagomhoz, és a végét izgatóan elkezdte nyalogatni a végét, majd bekapta és érzékien elkezdett vele játszani. Hát amit kaptam előtte már az is felhúzott, de hogy már a szájában voltam majdnem el is durrantam. Kértem még várjunk vele kicsit, ezért még csókolóztunk, bújtunk egymáshoz. Majd ismét elkezdett vele játszani és én önző módon a szájába élveztem, mert már nem bírtam így tovább :D Beszélgettünk egy kicsit, majd megkérdezte, ha kiszáll követem-e a szobába. Hát, hogy a fenébe ne tenném. Kiszálltam én is, már az ágyon hasalt, közben zenét keresett az alkalomhoz. Kicsit még habos volt a feneke, így a lábától indulva csókokkal és a törölközővel letisztogattam feszes fenekét, majd belenyaltam abba a gyönyörű punciba. Úgy éreztem tetszett neki, majd megfordult és elkezdett megint szopni azokkal a lágy ajkaival. Próbáltam még hozzá férkőzni a finom puncihoz, miközben ajkai között ki be járt hímtagom. Majd gumi után nyúlt és megkért feküdjek le és így ült bele. Imádtam a látványt ahogy lovagolt, hol gyorsan, hol lassan, ahogy neki épp jó volt és közben kéjesen nyögött. Majd átfordultunk doggyba és így döngettünk egy pár percet. Majd fordulás misszibe, kis párna a dereka alá és lábakat nekem támasztva igyekeztem jót tenni neki ;) Egy kicsit elfáradtam, le is izzadtam, kérdezte kérek-e egy pohár vizet és már hozta is. Kicsit kinyitotta az ablakot, hogy kiszellőzzünk, közben beszélgettünk, mesélt egy jó storyt én is meséltem mi történt mióta nem találkoztunk, majd kértem, hogy vegyen ismét kezelésbe és mikor úgy éreztem kértem, hogy feküdjön az oldalára a tükör felé nézve és így hatoltam be abba a gyönyörű kéjlukba. Nem is kellett sok a látvány és Dóri kéjes nyögései, mellei izgatása meghozta a hatását és beleélveztem a gumiba. Lenyugodás után megköszöntem ezt a szép emléket, öltözés, még kis beszélgetés és el. Nem nézte az órát, kicsit többet voltam, mint 1h, nem siettetett.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, kicsit több, mint pesti átlag, de Dóriért ez alap és nem drága.
  • Összkép:

    Már a múltkor is ilyen benyomást tett rám, én teljesen kikapcsoltam nála. Nem egy szolgáltatónál jársz, hanem egy barátnál. Ja és köszönöm a -terápiát- doktornő. Idővel még lehet élek vele ;)
Happy Massage