• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Jajj Drága Teebeem! :) Nagyon jól esett ez a beszámoló Tőlled, megtisztelő! :) Nagyon jól éreztem magam Veled, és nagyon hamar elrepült az idő...Még szerintem tudtunk volna bőven dumcsizni.:) Izgultam Érted a vonat miatt, és sajnos le is késted, szóval ezért ne haragudj! :) Csókollak

  • Egyeztetés:

    Most már mondhatni régi jó szokásomhoz híven üzenetekben kezdtem el Őt puhítani :) amíg eljutottunk addig, hogy akkor most már találkoznunk is kellene :) Le is beszéltünk egy időpontot, jó előre, de nekem közbejött valami és lemondtam. Abban maradtunk, hogy februárig azért pótoljuk be. Mivel a február vészesen közelgett, így nagyon is aktuálissá vált a dolog :) Újra írtam Neki, de tapasztalat és később saját elmondása alapján is mostanában hadilábon áll az üzenetekkel :) De nem estem kétségbe, hiszen van egy csodálatos új találmány: telefon :D Kinéztem, hogy mikor online, hívtam és szinte azonnal felvette :) Az általam másnapra preferált időpont Neki is jó volt, úgyhogy lefixáltuk. Szóltam, hogy nem tudom pontosan belőni az érkezésem idejét (merthogy szabi utáni első munkanapom volt, ez általában kaotikus szokott lenni :D), de nem okozott gondot, rugalmas volt. Még egyszer köszönet érte!
  • Megközelítés:

    BKV-val kiváló! Forgalmas csomópont (Kosztolányi) közvetlen közelében van, pár perc séta. Parkolni is lehet, de bevallom nem tudom, hogy fizetős-e vagy sem (de lássuk be ilyenkor ez számít?) Láttam üres parkolóhelyeket (ez hétköznap este 18h-kor volt).
    Ami viszont meglepett, hogy ahhoz képest, hogy nagy forgalmú csomópont közelében van, mégis milyen csendes a környék. A címet azonnal megtaláltam, szerencsére nincs semmi trükközés a házszámokkal :)
  • Helyszín:

    Nem tudom minek minősül, társasház talán? Emeletenként 4 lakás asszem. A lépcsőházban nyitott ajtónál várt. Sötét volt, ezért hangvezérlést is alkalmazott :)
    Az előszoba viszonylag kicsi, már itt elnézést kért, hogy a fürdő is kicsi, (meg a konyha is, de azt nem láttam :D). Bementünk a szobába, az viszont kimondottan kényelmes, nagy franciaággyal, hangulatvilágítással és mécsesekkel :) A fürdő valóban minimál, de csak méretben, zuhanytálcás megoldás, de tusfürdőkből jó pár volt, szájvíz, törülköző OK.
  • Lány külseje:

    Azt hiszem a képeken lévő egyik rózsaszín egyberuciban fogadott, nagyon csinos volt benne. Ahogy a képeken is látszik, karcsú, nem alacsony lány, szép arccal, amikor mosolyog még szebb (és szerencsémre sokat mosolygott :) ), hosszú szőke hajjal. Utcán is tutira megnézném :P
  • Action:

    Érkezésemkor kabát, cipő le, majd bevezetett a szobába. Beszélgettünk egy kicsit, a legfőbb téma a meglepődöttsége volt, mert valamiért nem hitte, hogy ilyen -hirtelen- meglátogatom :P Noha kb. hetek óta szó volt róla, nem számított rá, amikor felhívtam :) Közben persze innivalóval kínált, egy idő után pedig elküldött tusolni.
    Mire visszaértem már meztelenül feküdt az ágyon. Egy kecses, sudár gazella testet lehetett szerencsém feltérképezni :) Odafeküdtem mellé és elkezdtünk csókolózni. A kezeimet tétlennek éreztem, ezért elkezdtem simogatni, először a hátát, aztán a popsiját, a combját, belső combját és hát végül... igen, OTT is :) Ő cserébe viszont simogatott, és amikor a kényesebb részhez értem, Ő is kézbe vette a dolgaimat :D Előre megnéztem az adatlapon és az ujjazás rajta volt, továbbá ahogy ott simogattam és haladtam egyre beljebb, nem ellenkezett. :) Bár ritkán szoktam az ujjaimat is használni, ez estben valahogy adta magát a dolog. Én ujjaztam Őt, és Ő is kézzel kényeztetett. Közben persze továbbra is ment a csókolózás, meg a nyelvcsata. Aztán ezekben kezdtek szünetek keletkezni és hallottam ahogy a légzése megváltozik és éreztem leheletét az arcomon, gondoltam jó irányba haladok. Fokoztam a tempót és mintha csak erre várt volna, a sóhajai mellett a hangját is hallottam :) Ekkor már nem tudott az én kényeztetésemre koncentrálni, egyre csak nyögdécselt és a végén elélvezett. Azt hiszem Ő volt az első, akit ujjazással juttattam el a csúcsra. Lehet, hogy a nyelvem mellett erre is gyúrnom kéne... :D Megköszönte, nagyon jól esett neki, örült is, mert ritkán tud elélvezni.
    Erre közöltem vele, hogy nyelvvel még ennél is sokkal ügyesebb vagyok, Hát nem látni akarta? :P Bevallom most nem is tudom, hogy itt történt-e csere és Ő kényeztetett előbb engem franciásan vagy fordítva, de kb mindegy :) Elkezdtem lefelé haladni a testén, végigcsókolgatva mindent, amit értem. Melleinél persze elidőztem, mer szeretek elidőzni :) De már én is türelmetlen voltam ezért tovább haladtam lefelé a végső úti célomhoz :) Először gyengéden és lassan kezdtem, majd próbáltam kideríteni hogyan szeretheti, fokoztam a tempót és / vagy az erősséget és csak rátaláltam a megfelelő módszerre :) Elkezdett fészkelődni, belém kapaszkodott, légzése ismét felgyorsult, azok a kellemes hangok újra előtörtek Belőle és már kezdtem azt hinni, hogy újabb csúcsra repítem, de ekkor szólt, hogy nagyon fincsi, de nem fog elmenni és inkább cseréljünk.
    Franciája a finom felhúzós fajta, kérdezte hogyan szeretem, mondám, hogy így. Mindig a kedvemben akart járni, és nem is értem miért volt egy időszak, amikor a kisebbik pajkosabb felem meggondolta magát, és elszállt belőle a kedv, és ezen nem segített Amanda fincsi franciája. Szegény magára vette, hogy Vele van valami baj, de persze nem! Ilyenkor vizuális stimuláció (vagy más) kell, kértem, hogy simogassa magát (hja aki sok pornót néz... :D), de inkább a vége az lett, hogy megint én izgattam Őt, ettől visszatért a lendület. :)
    Jött a gumi, lovaglással kezdtünk. Figyelmeztetett: nagyon szűk. És tényleg! Én magamat maximum átlagosnak tartom, de az elején még nagyon óvatos volt, aztán ahogy telt az idő egyre jobban belemelegedtünk. Volt, hogy Ő diktálta a tempót, volt, hogy én alulról. Elfáradt és kérte, hogy cseréljünk, misszibe váltottunk. Először biztos ami biztos lassan, majd megint egyre tempósabban, egyszer - egyszer visszavéve a tempót mélyen behatolva. Végül hátulról is megcsodáltam a testét és így ért a vég.
    Neki is tetszhetett a dolog, mert amikor kezdtem lenyugodni a semmiből egy ilyen kijelentéssel szummázta a dolgokat: -végre egy férfi, aki ért a Nők nyelvén- (merthogy minden tevékenységemet élvezte). Hát ha nem pont egy perce élveztem volna el, ettől tutira elmentem volna! :D Önbizalmi tréning haladóknak :D
    Ezután egymás mellé feküdtünk és mindenféléről beszélgettünk. Olyan jól eldumáltunk, hogy... nagyon eldumáltuk az időt. Én kérdeztem rá az időre, neki nincs is órája, megnézem és mint aki szellemet látott... leírni sem merem mennyivel léptem túl az órát... Kéztördelések közepette gyorsan felöltöztem, merthogy siettem a vonathoz, necces volt, de megpróbáltam.
    A vonat miatt sajnos hamar véget vetettem az ajtóban a búcsúzkodásnak, pedig így is lekéstem :( Ha előre tudom, akkor még hosszasan élvezkedtem volna a búcsúcsókjaival :)
  • Elszámolás:

    Amikor telefonon az időpontot egyeztettük rákérdeztem, átlagos. A végén adtam oda, sajnos nem készültem rendesen és nagyobb címletem volt, de visszaadott.
  • Összkép:

    Amandában is egy szép, csinos, kedves, intelligens lányt ismerhettem meg, akivel jó volt együtt lenni, minden értelemben. Jót beszélgettünk és nem is keveset, az idő is csak úgy elröppent, ahogy az a jó társaságban szokott :)
Happy Massage