• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Köszönöm a beszámolot esernyő.
    Az egyik legkedvesebb vendégem vagy akit mindig szívesen várok és én is nagyon jol éreztem magam,kár hogy nem maradtál tovább....na de majd legközelebb
    csokollak:lotti

  • Egyeztetés:

    Telefonon általában elsőre tudunk egyeztetni.
  • Megközelítés:

    4 villamos megállótól 1 perc séta, parkolás nehézkes lenne.
  • Helyszín:

    Egyszerű lakás, semmi felhajtás, strapabíró ágy, fürdő elfogadható és tiszta, célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    Szép arc,nagy kerek szemek,nagyon vékony törékeny test,szép kerek popsi, testéhez arányos cici párosul, bőre feszes finom, nagyon rendben van.
  • Action:

    Ha Lottit meglátogatod, a következőket fogod tapasztalni: Határtalan odaadás, kedvesség, figyel minden részletre, keresi hogy tudna a kedvedben járni, röviden: A vendégért mindent megteszek amit csak tudok. Azt hiszem ilyen szolgáltatóból nem sok lehet a piacon, és akkor még nem beszéltem a szexben általa nyújtott örömökről. A zuhanyzóból megérkeztem a szobába, Lotti az ágyon várt meztelenül. Tudja hogy nem igénylem a nagy felhajtást, a ruci, meg sztriptíz, meg ilyenek nem izgatnak. A számomra felesleges előadásokat minden téren mellőzi. Mellé feküdtem, és olyan intenzív és heves csókok következtek, hogy nincs az a vendég aki ettől nem gerjed be, és nem áll teljes harckészültségbe. Kő kemény farkamat kézzel gyúrogatta közben, és testemet végig csókolgatva elindult szájával a lényeg felé. Élveztem ahogy kényeztet, mostanra már tudja hogyan szeretem igazán, végig nyalogatja mindenhol, nem menekülhetnek a nyelvétől a berendezések, már folyik a nyál végig a combomon. De nem érdekel a világ sem, annyira jól esik. Mélytorkot és kényszer franciát nem vállal, de nála nekem nincs hiányérzetem, nem nyúlkálok a feje után,hátha mégis lehet egy kicsit :), mint sok más lány esetében. Átfordítom lassan hatvankilencbe, nyaldosom, az ujjam is a helyén, nagyon nagyon szűk, de finoman emelem az ujjak számát kettőre. Nem sokára jöhet is a felszerelés, és mivel nem vagyok egy nagy méret, szemből sikerül becsusszanni, és már finoman tologatom a rudat a szoros nuniban. Lotti közben végig aktív, egy pillanatra sem áll le, csókolgatja a mellem, simogat, és dobálja a lábait mindenféle variációba. Nagyon jó érzés benne lenni, és már a véget érzem, de mivel elég jól tudom kontrollálni, egyenlőre megmenekülők. Jönnek a szokásos pózok, Lotti még mindig aktív, csókol simogat, egyszerűen nem akarom elhinni, mert ilyet még a legesleglegleg lányoknál sem tapasztaltam, arról nem is beszélve hogy, majd háromszoros a súlyom, és majdnem a korom is háromszorosa Lottiénak, de nem zavarja, csak ölel, simul, és csókol. Kutyusban vele a legjobb, nagyon jó formájú a popsija, és jól is használja. Nem akartam a gumiban elszállni, ezért kutyából, le a gumi, Lotti fordul, és rövid cumi után a szájában landolnak az utódok, de most sem áll le, cumizik tovább finoman, addig nem ereszti el a zsákmányt, amíg nem szólsz, vagy emeled le a fejét a szerről. Megjön Szilvia, letisztogat gondosan, én meg a lila köd fogságában, bámulok ki a fejemből. Végigdőlünk az ágyon, de Lotti kisuhan gyorsan a hűtőhöz, és inni hoz nekem, hogy életben tudjak maradni. A hátralévő időt végig röhögcséljük, van szöveg mindkettőnknél, nem unatkozunk. Búcsú puszi, és távozás következik.
  • Elszámolás:

    Korrekt, szokásos átlag tarifa, én személy szerint a dupláját is megadnám, de ezt neked Lotti nem kell komolyan venni :)
  • Összkép:

    Lotti valóban felejthetetlen. Én az egyik legjobb szolgáltatónak tartom, ritkaságba menő törődést, alázatot, odaadást,tiszteletet, és felejthetetlen szexet kaphatsz , ha megérdemled . Külsőre nem az esetem, én a jobban markolászható, nagy cicis lányokat szeretem, mégis minden héten meglátogatom, vajon miért ???
Happy Massage